- Mobil flották
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChiliChili
tag
válasz
BB9000 #47112 üzenetére
Köszönöm, sajnos már mindet próbáltam, illetve az ajánlott szoftvernek van több változata is másik skinnel és mind fizetős, az ingyenes verzió kb. semmire sem jó ebben az esetben. Eddig a 3uTools volt a leginkább együttműködő, de a reboot miatt ott is megszakad a kapcsolat és nem sikerül a helyreállítás és emiatt nem is igazán venném meg a fizetős toolok egyikét sem, mert attól tartok, hogy fölösleges.
-
Shame21
tag
válasz
BB9000 #45954 üzenetére
Sajnos ez ilyen. Androidnál 2 év után megszűnik a támogatás apple 6 évre kitolta idén az ios 17 még kijött az XR-re de még csoda hogy műkszik. Sajnos az ipad air be a telók procija van az meg 5-6 év után gyenge lesz meg melekszik gyorsan meríti az aksit stb. Ipad-ből csak a pro éri meg azok húzzák sokáig főleg majd az m procisak azok bivajak szerintem az húzza majd 10-11 évig. Ott a 2017-18-as modellek a mai napig gyorsak. A céges air-ünk amiben a12 van 3. genes és csuma szar a sima 9 genes ipad a13-al ezerszer jobb. Szóval sajnos az air véleményem szerint bazi sza konstrukció lett még az új m1-es air-re is sok a panasz. Ahogy olvastam fórumokat. A mini-k jók, a simák meg a pro-k szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest