- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csszorsi
csendes tag
válasz
Alex91 #35163 üzenetére
Az az igazság hogy a telefonokat eddig 2 évente cseréltük, úgy látom Applenél még az 5évesek is szuperek, tartják az árukat stb. De mindig van újabb jobb... lehet, hogy igazad van, de mivel nem ismerjük ezeket a termékeket félek rossz döntést hozunk. Szeretnék mindent átrágni az ipadekkel kapcsolatban
-
hszilard666
veterán
válasz
Alex91 #35119 üzenetére
Érdekes kérdés az ipadeknél az akksi. A gen 1 es ipadem a mai napig működik a gyári akksival hibátlanul, a mini 2-m is a gyári teleppel dolgozik és lazán elmegy 1 napot úgy hogy sokat nyúzom, de a legelső ipad pro 12.9 em 2015 ből, 2.5 év használat után már új akksiért kiáltott. Nem is értem...
-
V.Stryker
nagyúr
-
parandroid
félisten
válasz
Alex91 #33424 üzenetére
Látnád a német használtárakat ebayen... Kb egy éve az van, hogy ha akár egy minimális akció van bárhol, akkor újan olcsóbbak az ipadek, mint a kleinanzeigén.
7gen ipadeket simán 350 eur körül hirdetgetnek használtan, air2 standard hirdetési ára 200+ eur, 6gen ipad megy 300 körül, air3 400-450, a prokról meg ne is beszéljünk. Érdekes amúgy, iphone-oknál ennyire nem rossz a helyzet, ott kicsit reálisabbak az árak.
p
-
consono
nagyúr
válasz
Alex91 #32665 üzenetére
Kicsit nagyobb a Samsungon a kép, miközben a tablet kicsit kisebb, mint az iPad
De engem inkább hasznos/teljes felület aránya szomorít kicsit el. Mondjuk a Netflixet mintha lehetne 4:3-ra állítani, de az meg furán néz ki
Ennek ellenére imádom az iPad-et, nekem sokkal jobb választás volt, mint bármilyen droidos lett volna.
Az is megérne egy misét, hogy miért ragaszkodik az Apple az iPadnél a 4:3-hoz, mikor a telefonok már rég nem ezt az arányt használják... -
FerencF
kezdő
-
SeatZola
őstag
-
-
Yiggdrasil
aktív tag
válasz
Alex91 #32051 üzenetére
Egy ASUS AC68U routerről jön, van külön 2,4GHz és 5GHz-es hálózat is. A 2,4-esen szoktam használni. Ezzel lehet összefüggésben?
moleculez
Tok nem hiszem, próbáltam másikkal, tok nélkül is, minden esetben előjön. Elképzelhető, hogy hardver hiba, viszont akkor nem biztos, hogy jobban járok a javítással, mert sajnos már nem garis. -
Chrystall
senior tag
válasz
Alex91 #31991 üzenetére
12.10.10 van fenn, nem tudom ez-e a legújabb. De mindegy már, annyit sikerült kiderítenem, hogy az Imazing az talán lement mindent, és vissza is tud állítani, és nem kell az Appok ujrainstallálásánál sem az Appstore-ra hagyatkozni hanem mindent eltárol a program. Legközelebb azzal megoldom azt kész.
-
xhege
veterán
válasz
Alex91 #31747 üzenetére
Köszi! (Elnézést az előző írásomban a sok elgépelésért) Esetleg van valami, amire érdemes figyelni, vagy valami ami kimondottan ajánlott? Gondolkodtam ezeken a tokokkal egyben lévő billentyűzeteken is, de azt hiszem az nekem nem szükséges. Ha hosszabban szükség lesz billentyűzetre, azt otthon íróasztal mellett fogom használni.
-
Parson
addikt
válasz
Alex91 #31331 üzenetére
Ne legyél má ekkora troll, nincs az a digitális analfabéta, aki még ne hallott volna róluk.
Srácok, este meglett (csak aztán más programjaim voltam) az iPad 8 32 Gb Space grey + apple pencil (gen.1) + Logitech Combo Touch... végülis csak sikerült 30 Eur kedvezménnyel összehozni, úgyhogy naon állat...
már csak egy paperlike folia kell rá, mert addig ki se bontom öket...
-
Parson
addikt
válasz
Alex91 #31277 üzenetére
Nos ez jogos, hogy idövel változhat a helyzet, pl ha az iPad OS több tárhelyet igényel, de az iPad-en nem szándékozom nagy adatmennyiséget tárolni, és valszeg applikációból is kevesebb lesz, mint az iPhone-omon, ahol szintén 32 Giga alatt vagyok jelenleg is. Tény, hogy 64 GB-tal sokkal nyugodtabb lennék...
-
SharpSA
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest