- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
nikilauda #47234 üzenetére
Az általam említett típusok közül mindegyik elérhető itthoni műszaki boltokban, magyar kiosztással, 10 és 20 ezer között. Matricázni sem kell.
Hátrányuk, hogy az “Ú”, “Ű” és az “enter” gombok keskenyebbek.
A K400 Plus-on a beépített touchpad jobb kézre esik. Nekem ezt ajánlották legtöbben sok évvel ezelőtt droidhoz, de almával is működik.
A K220 mellé jár egér is.
USB-A dongle jár mindkét csomag mellé, tehát csak ezen keresztül képes csatlakozni a tablethez, a fiókban keresni kell egy A-C átalakítót.@Cyberbeni:
Én nem igazán foglalkoztam mélyrehatóbban a témával. Mivel hosszabb szövegbevitelre már nincs szükségem, ezért a billentyűzet sem mindennapi vendég az asztalon. -
bostone
addikt
válasz
nikilauda #47230 üzenetére
Logitech K400 Plus vagy Logitech K220 nálam működött. Azt hiszem a hosszú “í” és a “0” gomb volt probléma, amire talán megoldás is született, de ebben már nem vagyok biztos.
Szerintem bármelyik mezei billentyűzettel működik, hasonló feltételekkel.
Adapter vagy átalakító kelleni fog. -
szaszyka
senior tag
válasz
nikilauda #37389 üzenetére
Pontosan. Értem én, hogy hiány van, de azért ez az elszállás az árakkal az aprón azért kicsit necces, főként a néhány évesekkel kapcsolatban.Ha valami bazinagy akcióban behúzná 2/3 áron, és úgy adná bolti ár alatt kicsivel, az még "érthető" lenne, de így azért már majdhogynem pofátlanság. Jó lesz ez a sima ipad a gyereknek tanulni, kicsit a digitális létet is, és pár évig biztos kiszolgál majd
Még van a telekomnál, és mintha a Miniből is láttam volna még most, ha valaki szeretne.
-
milkabrams
őstag
válasz
nikilauda #37015 üzenetére
Én meg bánkódik, mert a trémobilnál csak 64 gigás air4 volt, így egy csomó mindent felhőben kell tárolnom, meg ugye van egy rakás játék 10 giga környékén és egy rakás cad program...
Ui: kellene valami, ahol Szolid Edge modelleket tudok szerkeszteni és ugyan abban a formátumban elmenteni. Van ilyen? -
ferikek
aktív tag
válasz
nikilauda #36915 üzenetére
Mivel kb csak netezsre meg mail meg onedrive hasznalom igy nem volt szuksegem erosebbre. Csak sajna 3 szerviznis javitotta es most ott vagyok h van egy keszulekhazam, no akku no kijelzo, igy vettem ipad 9-et.
csak erdekelt volna h valoban javithatalanok e ezek a keszulekek, es ha igen, minek vannak olyan szervizek akik ezt vallaljak, holott gyarira mar nem lehet ‘visszahozni’ -
nitro16
senior tag
válasz
nikilauda #35905 üzenetére
Értem. Igazából ahogy írtam azért kezdtem el nézegetni az ipadaket mert sokat utazok pl: Vasárnap pihenő napon szólnak, hogy holnap kell menni wentworth london-ba majd délután szólnak, hogy menni kellene megoldani valamit Glasgow-ba vagy valami. És akkor aznap csak 10-12 órát utazok. De sokszor van, hogy naponta 2x2,5 órát utazok. És így a kocsiba/furgonba nem opció a laptop, ezért gondoltam, hogy esetleg egy tablet.
-
Feenyx
aktív tag
-
Gzolo
senior tag
válasz
nikilauda #34814 üzenetére
Nekem K375 van, azért lett ez, mert Windows-os munkagéphez is használtam és van rajta numpad.
Billentyűzet: felfedeztem egy anomáliát - lehet csak nekem új. Egy ideje GBoard-ot használok, és most amikor a K375 csatlakozott, angol kiosztással gépelt csak a Logi. Semmilyen beállítás nem segített, Magyar, Qwerty, Abc, mind ugyanaz volt, se ékezet, 0 más helyen, stb, amit korábban kolléga is írt.
Mivel emlékeztem rá, hogy még 14.4-gyel jött a gép, akkor szuperül ment, nem hagyott nyugodni. A megoldás egyszerűbb volt, mint gondoltam:
A gyári IpadOs billentyűzetet behúztam első helyre a virtuális billentyűzeteknél, és rögtön helyreállt a hardware-s kiosztás. Szóval ha valakinek hasonló gondja van, mindenképp próbálja ki, mert megoldhatja ez a gondot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest