Hirdetés
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Íme az új Android Auto!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tasker
- Ismert fotós trükkel érkezik az X200 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Különleges hátlapot kap az S25 Edge
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
reflxx
aktív tag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani olyan programot amiben jól lehet jegyzetelni, rajzolni és elérhető windows-ról is?
Jelenleg OneNote-ot használok, tökéletesen működik a szinkronizálás az iPad és a PC között, szinte egyszerre is lehet használni a kettőt, viszont az utóbbi időben borzalmasan belassult a OneNote, másodpercek telnek el mire megjelenik a szöveg miután lenyomtam a gombot. -
reflxx
aktív tag
Sziasztok, nem találtam külön topic-ot az automatizációknak, de hátha tud valaki segíteni..
Készítettem egy shortcutot, ha kinyomom reggel az ébresztőt zene elindul és fél percenként az ágy feletti égőt feljebb kapcsolgatja 10-10%-kal.
Szeretném kiegészíteni hogy legyen lehetőségem félbeszakítani (pl. egy choose from menu gombbal) ha viszont arra nem nyomok rá akkor fut tovább az automatizáció.
A choose from menü nem tűnt jónak, mert ott amíg nem nyomok rá valamelyik lehetőségre nem megy tovább az action.Ez megoldható valahogy?
Előre is köszi! -
reflxx
aktív tag
Sziasztok,
Ipad air 4 tud egyszerre kezelni 2db airpods-ot? Ha igen ugye nem csak a pro-t?
Köszi! -
reflxx
aktív tag
Igen erre én is gondoltam, csak pont az lenne a lényeg hogy egy helyen legyen minden
-
reflxx
aktív tag
Sziasztok,
Pages-ben (Vagy alternatív programban) van arra lehetőség, hogy megnyissak egy pdf-et és beszúrjak 1-1 üres oldalt ahová tudok jegyzetelni / rajzolni?
Windows-os tablet-en láttam ilyen lehetőséget, de nem emlékszem milyen program volt.Előre is köszi!
-
reflxx
aktív tag
Sziasztok,
Mi a legegyszerűbb módja hogy filmet nézzek az iPad-en felirattal?
Gondoltam:
-Vlc fájlmegosztás itunes-ból
-Közvetlen másolás videókba iTunes-ról
-Felhőbe másolás és onnan lejátszásA film mindegyiken elindul, de feliratot egyikkel sem tudtam elindítani..
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Go
- Új - Apple iPad Pro 11" Magic Keyboard - White - Magyar - Bontatlan
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB, Normál, Wi-Fi, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.