Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
reflxx
aktív tag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani olyan programot amiben jól lehet jegyzetelni, rajzolni és elérhető windows-ról is?
Jelenleg OneNote-ot használok, tökéletesen működik a szinkronizálás az iPad és a PC között, szinte egyszerre is lehet használni a kettőt, viszont az utóbbi időben borzalmasan belassult a OneNote, másodpercek telnek el mire megjelenik a szöveg miután lenyomtam a gombot. -
reflxx
aktív tag
Sziasztok, nem találtam külön topic-ot az automatizációknak, de hátha tud valaki segíteni..
Készítettem egy shortcutot, ha kinyomom reggel az ébresztőt zene elindul és fél percenként az ágy feletti égőt feljebb kapcsolgatja 10-10%-kal.
Szeretném kiegészíteni hogy legyen lehetőségem félbeszakítani (pl. egy choose from menu gombbal) ha viszont arra nem nyomok rá akkor fut tovább az automatizáció.
A choose from menü nem tűnt jónak, mert ott amíg nem nyomok rá valamelyik lehetőségre nem megy tovább az action.Ez megoldható valahogy?
Előre is köszi! -
reflxx
aktív tag
Sziasztok,
Ipad air 4 tud egyszerre kezelni 2db airpods-ot? Ha igen ugye nem csak a pro-t?
Köszi! -
reflxx
aktív tag
Igen erre én is gondoltam, csak pont az lenne a lényeg hogy egy helyen legyen minden
-
reflxx
aktív tag
Sziasztok,
Pages-ben (Vagy alternatív programban) van arra lehetőség, hogy megnyissak egy pdf-et és beszúrjak 1-1 üres oldalt ahová tudok jegyzetelni / rajzolni?
Windows-os tablet-en láttam ilyen lehetőséget, de nem emlékszem milyen program volt.Előre is köszi!
-
reflxx
aktív tag
Sziasztok,
Mi a legegyszerűbb módja hogy filmet nézzek az iPad-en felirattal?
Gondoltam:
-Vlc fájlmegosztás itunes-ból
-Közvetlen másolás videókba iTunes-ról
-Felhőbe másolás és onnan lejátszásA film mindegyiken elindul, de feliratot egyikkel sem tudtam elindítani..
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest