- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SeatZola #35124 üzenetére
én most cseréltem pár hete
iPad Pro 10.5 ---> iPad Pro 12.9 3rd gen (2018)és még így is alig éreztem a váltást a kijelző méretén kívül
minden pont ugyanolyan gyors mint eddig volt, a régi Prom egy centivel sem lassabb szinte seholaz új tabletek már tényleg feleslegesek... és nem azért mondom ezt, mert takarékoskodni akarok más pénzével, hanem azért mert konkrétan beleraktak egy desktop processzort, de szoftveresen még mindig ott tartanak mintha egy csecsemőnek szánnák a tabletet
az iPadOS 15 -nek kellett volna valami nagyot ütnie, valami TELJES megújulással... erre csak kb rángattak rajta két vonalat... szánalmasan kevés ez így 2021ben
DE még így is az iPad a legjobb tablet a piacon szóval maradunk ezen a térfélen
-
SeatZola
őstag
-
nikilauda
senior tag
válasz
SeatZola #34970 üzenetére
Én az M1 Air -t azért adtam el, mert főleg tartalomfogyasztásra használtam. ( illetve egy program Windows alatt jobban működött , így ehhez mindig Windows gépet használtam).
Számomra jobban használható az iPad , mint az Air. Viszont az M1 air akkuidő zseniális.
Most fogok vásárolni egy Magic Keyboardot, van egy pencilem, amit sokat használok.
Volt 3. Gen pro 12,9-es iPad-em, a kijelző szerintem jobb , mint a MacBook Air-ben.
jelenleg Air 4 iPad van, egyedüli gondom vele, hogy nem cellular. Emiatt fogom cserélni, ugyanerre. -
arn
félisten
válasz
SeatZola #34151 üzenetére
Nem kell ennyire szogletesen
a sajat mobilom s10, ket eves lesz, de szeretem. Ceges mobil iphone 12, tabletbol sose vennek mast, mint ipadet. Oram garmin (sportok miatt, mas kozelebe nem jon).
szvsz nem kell a gorcsos egyik, masikba kapaszkodas, es mindnek megvan a sajat hulyesege.
-
B.i.L
senior tag
-
HardRic
addikt
válasz
SeatZola #33998 üzenetére
WWDC-től azt várja mindenki, hogy kiadnak valamit/bármit ami kihasználja az M1 chipet és a thunderboltot. Pl. normális extended desktop ha külső monitorra kötöd, pro appok mint pl. Final Cut vagy XCode, stb.
Szerintem minden működik faszán abból amit felsoroltál. Ilyen remote desktopos dolgok elég jól mennek amióta van egér support.
-
HardRic
addikt
válasz
SeatZola #33991 üzenetére
Nekem amióta van értelmes céges gépem fejlesztésre, mindent iPhone-on csinálok ami magán jellegű. Nálam már az is kiváltotta a PC-t. Surface Pro bekerült a tv alá mediacenternek
iPad a mérete miatt kell elsősorban nekem, a telefon mégis csak egy kis vacak. Emellett végre fogok tudni valamin értelmesen rajzolni, nagyon várom a Procreate-et. A többi -- a miniLED, az M1 stb. -- az csak luxus, azért kell mert nerd vagyok 😀 -
HardRic
addikt
válasz
SeatZola #33985 üzenetére
Ha bővebb tapasztalatokra vagy kíváncsi akkor várj 1-2 hetet, még csak az admaker youtubereknek van M1 iPadje akik semmire sem használják csak azt tudják hajtogatni hogy "Is it a computer?" meg megpróbálnak vele videót vágni, majd konstatálják, hogy lehet vele.
Annyi biztos, hogy ha sokat Netflixezel rajta, és van rá pénzed, akkor hajrá, vedd meg a miniledes 12.9-eset. Sok a Dolby Vision content Netflixen, nagyon jól fog mutatni rajta. 12.9" amúgy egyáltalán nem nagy. Laptopoknál az a kicsi, belépő méret.
-
Divinity
őstag
válasz
SeatZola #33557 üzenetére
Ez szerintem személye válogatja, használtam S20-t 120 Hz-el, Pixel 4-et 90-el és jóformán semmi különbséget nem vettem észre, pláne, hogy ugye almáék jó ideje 120 Hz-en nyomják a touch samplinget.
De kb ez az egyetlen érv mellette (meg a plussz RAM és Storage) szvsz nem ér annyit így a különbség, anno én is ezek között filóztam (2020 Pro 11 vagy Air4) csak persze újonnan. Nekem nem érte volna meg a felárat. Annak éri meg aki mondjuk komoly rajzokra használja vagy memória igényes appokra -
-
Divinity
őstag
válasz
SeatZola #32218 üzenetére
Ilyen felhasználásra szvsz nem feltétlenül kell a Pro
Amennyiben nem igény a cellular verzió én az Air 4 irányba mennék el újonnan.
Ahogy nézem 180 körül simán elmegy az S6, az Air 4(wifi/64) 240e újonnan, a Magic Keyboard hozzá 120e (vagy ha nem kell a Magic akkor a Logitech király alternatíva felé áron viszont magyar nyelv nélkül) az egyben 360e tehát ha az S6 elment 180ért akkor szintén 180-at kell ráfizetned de tök új készüléked van Magic Keyboard-al, vagy 110e körüli ráfizetésessel Logitech Keyboard-al -
bostone
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Mini PC
- Tesla topik
- Bittorrent topik
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Telekom mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest