- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sompetike
aktív tag
válasz
Yiggdrasil #32050 üzenetére
Szia. Nekem is ugyanez a hiba szokott előjönni egy Ipad4-el,de most vettem egy 8gen iPad ot, s ez is csinálja...Neked milyen neted van? Nekem (ex UPC)Vodafone vezetékes...
-
Alex91
félisten
válasz
Yiggdrasil #32053 üzenetére
Ja, Bluetooth-ot probald kikapcsolni, vagy 5 GHz-re atmenni...
-
VD
őstag
válasz
Yiggdrasil #32053 üzenetére
Nekem 12.9-es van. 5Ghz-en használom.
Tok nélkül is előjön? Lehet pont annyit árnyékol, hogy a 2.4-en már okoz gondot.
Több helyen is próbáltad? Routertől távolabb, közelebb? Annó még a 13-as OS verzión volt hogy youtube közben folyamatosan kiírta, hogy offline vagyok, majd újra csatlakozott és ez ment folyamatosan, de 14-es OS óta nem jött elő már ez sem. -
moleculez
veterán
válasz
Többet szerintem nem tehetsz, user szinten megtettél mindent amit lehet, ez lehet, hogy hardver hiba.
Esetleg a tok nem árnyékolja? Tokban és anélkül is előjön? -
Alex91
félisten
válasz
2,4 GHz-es a wifid?
-
Thewent12
aktív tag
válasz
Yiggdrasil #30470 üzenetére
Nekem is elojon neha. Tok random modon, szerencsere nalam a wifi ki wifi be megoldja. Eddig routerre gyanakodtam, bar minden massal mukodik, de akkor a pro lesz a ludas. Megoldast nem tudok ra mondani, szamomra még annyira nem zavaro.
-
galaxys80
veterán
válasz
Yiggdrasil #14171 üzenetére
9-hez képest nem érzékelek semmi lassulást. Mintha az animációk is kevésbé röcögnének. (Azért érezhető).
Szerintem jobb lett.
8-ról nincsen tapasztalatom. -
törölt tag
válasz
Ezt már nagyon sokan megkérdezték itt, most is csak azt tudom mondani, hogy nálam a Mini 2-n teljesen jól fut a 10-es, semmi gond vele.
-
blakey
titán
válasz
Nektek működik rendesen a Mini2 iOS 10 alatt, vagy nálatok is érződik, hogy kevés már a vas hozzá?
Semmilyen lassulást nem látok, RR3 pl. nagyon jól megy. Böngészés, stb. is jól működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Aurát vált a Vivo V60
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- iPad Air - 16 GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest