- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
feddel #46839 üzenetére
Jó egyébként ez a logika és sok helyet is lehet vele átmenetileg elérni, ha sok fotód van, valamint abban az esetben, ha ténylegesen is a gépen vannak tárolva a képek, nem pedig csak bélyegképekként szerepelnek.
Nekem csak az a bajom a módszerrel, hogy ezt mindig meg kellene csinálni, ahányszor érkezik frissítés.Ha engem ez érintene, akkor inkább az appokat törölgetném, legalább ilyenkor a szemét is törlődik, amit felhalmoznak a hónapok során.
Esetemben ez pl úgy nézne ki, hogy kinézek 5 db általános app-ot, és a törlésükkel nyerek 4GB tárhelyet és még további gigákat tudnék elérni szintén tovább törölgetve app-okat és ezek ilyenkor legalább soványabb formában telepítődhetnek utána vissza.
-
Pano
addikt
válasz
feddel #46431 üzenetére
Alternatíva: ESR-nek van egy tokja, aminek van egy olyan funkciója, hogy állvány magasságba lehet emelni a tabletet. Így nem kell külön hordozni.
Ilyet használok 13"-hoz. Nagyon masszív és erős mágnesei vannak. Egy hátránya van: elég nehéz lesz a tokkal együtt a tablet. -
Cyberbeni
addikt
válasz
feddel #45019 üzenetére
Ha magától mégsem törlődne, akkor az app törlésével szabadul fel hely. 32 GB-os tárhelynél nekem a rendszeradatok volt a gond. Volt 9GB szabad hely, 10GB "rendszeradat" és nem akarta felrakni a 10GB-os béta updatet, pedig a magyarázószöveg alapján azt is törölné, amikor kell hely.
-
válasz
feddel #44820 üzenetére
mértékegységeket pont fordítva használod, amikor a samsung SSDről beszélsz
Mb megabit
MB megabyte
Gb gigabit
GB gigabytenem tudom hogy az Air 5 milyen SSDvel van felszerelve, de 10 Gb/s = 1250 MB/s
tehát ennél gyorsabb SSDt felesleges venned, ha csak az Air-hez fogod használni
-
Skynet258
veterán
válasz
feddel #44328 üzenetére
Nem vagy atcseszve, te jarod a hivatalos utat.
Amikor az elofizetest kotod az Adobe oldalán, akkor kell. Megkapod így a felhotarhelyet (tudod mindenhol szerkeszteni a fileokat, a kész anyag is mindenhol ott lesz), PS, LR... Ugyanaz valszeg mint a te mostani elofizud. Lemkndod a mostanit majd kötsz egy újat de VPN török legyen és a régiót is arra rakod az Adobe oldalán, azt annyi. Török lirat fognak vonni havonta, 700 Ft körüli mennyiségben.kchris78
YouTubera nálunk családi csomag van, az úgy alapból olcsóra jön ki emiatt nem szórakoztam vele. De igen hallottam, hogy az is baromi olcsóra jön ki. -
-
tylerhun
tag
válasz
feddel #30983 üzenetére
Saját tapasztalatom szerint ez a képszerkesztés sokkal intuitívabb iPad-en, mint Mac-en. Szóval, ha tanácsolhatom: akkor tartalomfogyasztásra alapvetően iPad-ben gondolkozz, és ha képszerkesztésre adod a fejed, akkor arra ez a platform még mindig megfelel. Ráadásul - ahogy a videóban is láttad - az Air-rel egy egész komoly kis asztali szetupot is összehozhatsz, ha éppen be akarsz durvulni.
Ha videót vágnál, akkor picit nagyobb fába vágod a fejszédet - de szerintem már nem kell olyan sokat várni a iPadOS verziós FinalCut-ra, addig meg ott van a LumaFusion.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest