- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
Chrystall #31988 üzenetére
Mégegyszer, Te magad vetted ki az iTunes mentésből a Booksot. Akkor miért lenne ott? Nekem is csomó minden ki van véve iCloudból, mert van OneDriveom, ami méretesebb az oda megy, de arról tudom is, hogy ott van. Így csak a rendszer, meg programok mennek iC-ba, adat OD-ra.
Messze nem hibátlan az iOS, de ez most user error -
Noxy
veterán
válasz
Chrystall #31980 üzenetére
Lehet neked azért sikerült mert nem kapcsoltad ki az iCloud mentéseket
Informatikában ökölszabály hogy backup-t, vagy fontos adatokat mindig 2 vagy3 példányba kell menteni, + fizikailag másik helyre is.
Sajnos sokan erre akkor jönnek rá, amikor pótolhatatlan fontos adatokat vesztenek.
Meg kérdezhetem, hogy miért nem használtad az iCloud mentést is?
Már csak ezért is: [kép]
Sajnálom hogy elvesztek az adataid, de sajnos ilyen ez a "pop szakma". -
Chrystall
senior tag
válasz
Chrystall #31979 üzenetére
Lehet neked azért sikerült mert nem kapcsoltad ki az iCloud mentéseket. Nekem minden ilyen netes frissítés meg mentés ki van lőve benne. Csak iTunes-ba mentek mindent. De akkor is, a backupnak annak backupnak kéne lennie, miez, hogy eldönti helyettem mit ment le. Ez botrány komolyan.
-
-
Noxy
veterán
válasz
Chrystall #31973 üzenetére
Most akkor lehet a Backupba le se mentette az iTunes,
Lementi, ha van mit.
2 hete csináltam egy visszaállítást. Visszarakott minden PDF-t.
Mentek az iCluodba meg az iTunes-l is, de mindig az iTunes bizt..mentést rakom vissza. Nincs 2 lépcsős hitelesítésem, ezért az SMS-ket nem menti az iCluodba. Ezért is használom az iTunes-t backup-ra. -
Auratech
őstag
válasz
Chrystall #10652 üzenetére
Windows hiba. Az exif adatokból a win. explorer nem(mindig) veszi ki az tájolás adatait és a bélyegképek készítésekor esetenként hibásan jeleníti meg, esetleg a thumbnail sérültnek is látszik, miközben megnyitva jó.
Ha pld másik gépen is következetesen hibás tájolású a kimásolt kép, vagy nem explorerrel, hanem pld Irfanviewvel, Adobe Bridge, Gimp.. Picasa... nyitod meg és másolod és úgy is hibásan tájolt, akkor lehet hogy az iPhone/iPad automata elforgatása nem adja át exponáláskor a jó tájolást.
Ez akkor szokott előfordulni, amikor a kép ellövése közben fordítod el a telefon iPadot vagy vízszintesen, amikor épp váltogatja a tájolást a giroszkóp..
Az ios mindig használja az exif adatokat a megjelenítéskor, előnézet során és úgy tájolja, ahogy elkészült.
Ha a win. shellbe integrált valamilyen fotós app, amihez társítva van a jpg megjelenítés, nem lesz hibás.. -
Noxy
veterán
válasz
Chrystall #10643 üzenetére
User or PC error.
Szerinted hányan másolnak, mentenek át itt képeket videókat?
Sztm sokan velem együtt, de ilyen hibáról még rajtad kívül senki sem írt, meg én sem olvastam az évek alatt.
A valamit nem értesz, vagy valamelyik eszközöd nem jó, nem kellene mindjárt az Apple-t ekézni.
Ha meg a droid kultúráltabb, akkor Android topik oszt ott nyugodtan szánthatod az Apple-t is. -
Noxy
veterán
válasz
Chrystall #10580 üzenetére
Nem kell ehhez iTunes .
Beáll..-->Általános--> Visszaállítás-->Összes beállítás és tartalom törlése.
Így nem rakja fel a legutolsó iOs. Marad az ami eddig volt.
Előtte iCloud backup, majd lépj ki belőle.
Ha kész rákérdez, hogy honnan akarod a mentést visszarakni. Egyértelmű hogy az iCloud backupból.
Other mappa, + egyébb dolgok. http://szifon.com/2012/04/23/hova-tunik-a-szabad-hely-a-keszulekrol-es-hogyan-szerezheto-vissza/ -
univerzita
addikt
válasz
Chrystall #10544 üzenetére
Nemtudom hogy használsz e valami zene streeming appot (Spotifi vagy más),néha azok is,,elfoglaltak " helyet. Ha iTunes -ra teszed akkor a Other mennyit mutat. Én a cache-t szokom a Junk funkcióval törölni ahogy már valaki írta a Battery -val. Volt hogy akár 1GB -tot is törölt( de nem mindig segít)
-
chester91
senior tag
válasz
Chrystall #10529 üzenetére
Szia!
Elsősorban nézd meg, hogy a Beállítások --> Általános --> Tárhely és iCloud-használat menüben a Tárolóhely részt, ott ki fogja listázni, mi mennyi helyet foglal (iOS 9-től, nem emlékszem, hogy esetleg 8-nál pontosan hogy nevezi, de ugyan itt érhető el elvileg). Ha megvan, és nem tudod törölni, akkor a Battery (iPhone alkalmazásként) appot szedd le, azon van tárhely tisztító (Junk files). Esetleg azzal érdemes megnézni, hogy mennyi felesleges adatot talál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztalos klub
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- E-book olvasók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest