Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Fotók, videók mobillal
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
agy73p
senior tag
Otthoni D-Link NAS-ról hogy lehet filmet nézni iPad8-cal? Azaz IOS-szel?
-
agy73p
senior tag
válasz
parandroid #33822 üzenetére
Milyen igaz.....
(De mondja már nekem vki legyen szíves, hogy a vezeték nélküli billentyűzet milyen technológiát használ. Előre is köszi
)
-
agy73p
senior tag
Nem tudom, hogy figyelmetlen voltam-e, és nem olvastam el alaposan, amit írtatok.... Magyar billentyűzetkiosztással létezik billentyűzet?
-
agy73p
senior tag
Na, akkkor már értem! Köszönöm! Tökéletesre csiszolták, és ennek megfelelően lőtték be az árát is. Nem gondoltam ilyenre, hogy döntés, meg nyomáserő....
#33645 peterkeT - gondolhattam volna, hogy az ördög a részletekben rejlik és nem véletlen a nagy árkülönbség.
#33644 tl-x: sokkal jobban szeretem ezeket a valós képeket, kézzelfoghatóbb, szemléletesebb, mint a propagandaképek. Frankó így látni.
Én azt szorgalmazom, hogy a gyermekem rakja össze az árát és legyen egy tok és billentyűzet, mint apránként Aliról meg mindenféle rokon oldalakról legyenek a kiegészítők megrendelve egyesével, aztán egy év alatt ugyanannyi pénzt költünk el f@szságokra, amik amúgy meg majd a fiókban végzik.
Az mindenesetre eklszomorító, hogy a HUF/EUR/USD ráta miatt egyre elérhetetlenebben leszenk ezek a dolgok. Elég húsba vágó árak nekünk, akiknek konvertálni kell a kinti árakat.
-
agy73p
senior tag
Igen, igen, a wirelessre gondoltam, az is bluetoothon működik, vagy rosszul gondoltam?
Ha így van, akkor bocs!!Tehát a már meglévőt lehet vhogy csatlakoztatni?
#33635 tl-x, #33636 kkdesign:
BT-s billentyűzetem otthon nincs, akkor azt be kell szereznem, tokkal együtt lenne a legjobb.#33637 peterkeT:
mit lehet egy ilyen tolltól elvárni? És miért nem jók az utángyártottak?Mindenkinek köszi az ötleteket és a tanácsokat!
-
agy73p
senior tag
Sziasztok!
Lányom vett egy 8-as (32gib) 10,2 hüvelykes wifis verziót magának, mondván könnyebben megy majd online oktatás (pc helyett). Nekem ez a téma (is) kicsit kínai.
Na, most jönnek az igények, hogy tok, billentyűzet és toll kellene hozzá. Eredetit horror áron inkább ne. Mire kell figyelni a kereséskor, az ár mennyire tükrözi ezeknél a minőséget? Jó ár/érték arányú darabokra lenne szükség. Ha ezt esetleg már nemrég leírtátok, akkor szívesen elolvasom, de 32e hsz-t nincs időm végigböngészni. Mit kell tuidni ezeknek az eszközöknek?Van olyan USB adapter, amivel egy hagyományos bluetooth billentyűzetet átmenetileg hozzá tudok illeszteni?
Előre is köszi a segítő hozzászólásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen monitort vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest