- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
Egyáltalán nem erről van szó.....az ipad sem tökéletes, de a táblagépek között, főleg ha androidosokkal hasonlítjuk, messze a legjobb.....
Amúgy amiket írt "hiba", nem az csak apple filozófia....mindenki vegyen magának. Ennyi ezt vagy elfogadod, és veszel vagy nem......de ezen puffogni fölösleges, főleg ha ingyen kaptál egy jó eszközt... -
unicumnext
aktív tag
-
Atos23
senior tag
Köszi! Ezt néztem is, nagyon vonzó az ára, csak sajna kb. egy az egyben, minden apró részletében úgy néz ki, mint amit rosszul illeszkedőként vettem tegnap. Azért lehet kinézek hozzájuk délután.
Amúgy úgy gondoltam, teszek még a cél összeghez egy pár ezrest, az iStlye weblapján készleten lévőként láttam egy nagyon bizalomgerjesztő utángyártottat. Ugyan nem pink színű, de elég "anyukás" kinézetű ilyen lila, prémhatású kivitelben
-
Alex91
félisten
Hat, itt OS-rol van szo alapvetoen, ennyi ev utan mar nem kapjak meg altalaban a legujabb Mac OS-t. Meg 3 evig a ra telepiteheto utolso kap biztonsagit.
Legutobb volt hir, hogy regebbi OS-eken behalt az App Store, mert az Apple valamit mokolt. Most, hogy szandekos, vagy csak igy sikerult… -
weinmaker
őstag
Ez a negyedannyiért wines gépet sajna nem igaz. Egy m1-es procis macbook air már nagyon jó teljesítményt nyújt, az akku brutál sokái bírja. Majd próbálj ki egyet. Én lassan 2 éve váltottam, előtte kizárólag windows-os gépek voltak a prémium kategóriából. Köszönöm szépen, nekem tökéletes az apple, és egyetlen porcikám sem kívánja vissza.
-
ULPIUS
őstag
Nem tudtam azóta foglalkozni vele, meg hát mindenhez kéne a fater iphone-ja, email belépés stb és mivel ugyebár nem együtt élünk, mindenki éli hétköznapjait, így kicsit nehézkes, csak a múltkor átjött amikor hozta az ipadet és idáig jutottunk. Az apple azóta neki elvileg nem válaszolt emailben, pedig azt írták 24 órán belül elbírálják az új jelszó kérési igényt.
Egyébként az iphoneján sajnos másik apple id-t használ, mert azt csak pár éve vette, az ipad meg ezer éve meg van neki és nem igazán ért ezekhez ezért csinált egy új id-t még akkor amikor androidról váltott. Viszont szerecsére a tel szám ugyanaz mindkét id esetében, szóval alapvetően működik a kétlépcsős sms kóddal. -
ULPIUS
őstag
Ebben jó az akksi és nem is volt remerülve, csak több hétig ki volt kapcsolva és mikor fater bekapcsolta ez fogadta, hogy kéri a nyelvbeállítást aztán wifihez akar kapcsolódni vagy ituneshoz kábellel. Akksi 80%on volt kb akkor is, de azóta én csináltam restoret, de utána nem lehet aktiválni mert nem fogadja el az Apple id-t.
Mindkét esetben 100%-ig helyesek az adatok mégis ezt írja:
-
Rage47
veterán
Én nem várnék, mert szerintem drágábbak lesznek az új termékek, ha lesz egyáltalán új Pro, a rossz forint stb. miatt.
Decemberben rendeltem meg az iPad 9-et és most szóltak, hogy elérhető 2 napig, akarom-e. Szóval ha jönnek új iPadek majd, én nem számítanék arra, hogy egyből kapsz. -
bostone
addikt
Vicces az oldal. Típuskódra szűrve nem talál modellt.
No, de a kínálat 3 darabból áll a 11 pro-ra, nem ezekre gondoltam, de köszönöm.
Valószínűleg kapni fog egy sima szilikon tokot első körben, aztán az idők folyamán lecserélem, hátha ajánl valaki értelmes darabot.@HardRic:
“Hagyományos” ipad billentyűzet az alapbeállítás és erre sem találok módot, hogy lecseréljem. -
wm2
őstag
Igen. Azt elfelejtettem írni, hogy nyilván ez felhasználás függő. Pl. nincsenek FB meg Google appok semmi ilyesmi (🙏), sőt még a YT appot is letöröltem (böngészőből nyomom ha nagyon muszáj, szerencsére nem az). Szóval az én esetem speciális és főleg zenei progik futnak rajta. Dolgozom vele. Az M1-es már céges lesz és szerencsére erre sem kell pénzt áldoznom.
-
wm2
őstag
Felesleges pénzkidobásnak (is) tartom, hogy vegyek egyet pusztán torrentre, amire 3 óránként 1x ha ránézek. Persze van, amikor nyomok egy nosztalgikus Diablo2 runt is (amire szintén felesleges vagyonokat költeni) vagy a Sony fényképezőmhöz kell firmwaret frissíteni, de ezeket leszámítva mindent iPad-en csinálok. A fotók kidolgozását és az összes Mixcloud/Soundcloud dolgaimat is meg még sorolhatnám.
-
mcsm88
senior tag
Ez is ipad 2.
Az apple oldalán ez van írva:
"Bizonyos elavult hardvertermékek már nem használhatják az iTunes Store-t
Ha készüléke elavult, akkor előfordulhat, hogy az adott eszközön már nem használhatja az iTunes Store-t, még a szoftver frissítése esetén sem
Ellenőrizze, hogy készüléke elavultnak minősül-e."És az ellenőrző listában ott az Ipad2, hogy már világszinten elavultnak minősül.
Lehet neked azért van még srore-od, mert már a fiókod azelőtt megvolt, hogy ez a szabály be lett hozva. De nekem új fíókkal menne.
-
V.Stryker
nagyúr
-
Eliott
tag
Októberig megpróbálom vissza fogni magam.. minden egyes nap.. hátha jön akkor majd egy Air dizájnos Ipad 9 vagy Mini 6, amire lehet ugrani.
@gyuromoj: Mindenképpen próbáld ki valahol élőben, mielőtt megveszed. Jó, tudom, online rendelésnél gond nélkül elállhatsz tőle, de azért ne érjen meglepetés.. főleg, ha fontos szempont a YT / Netflix.
-
V.Stryker
nagyúr
Egérből honnan tudni, hogy esetleg melyik kompatibilis az iPad-el? Bár, a MacBook volt az első gépem, amihez élből idegen volt egeret használni, úgy,hogy addig szinte soha nem használtam a tapipadot. Ha annyira jó az ipad is egy ilyennek, akkor lehet majd nem kell egér, de nem árt felkészülni.
-
parandroid
félisten
A 14.0 óta lehet. Alkalmazáskönyvtár meg évek óta van, már ha arra gondolsz, hogy több appot egymásra húzva egy mappába pakolod őket. Engem az tavar csak kicsit, hogy a widgetek mérete nem változtatható, jó lenne, ha egy tile méretűek is lehetnének...
Persze ez iphone, ipaden a nagyobb kijelzőn biztosan másképp jön ki.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest