Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
+Techno+
tag
Értem végül ma vettem egy ezcap328 QUADA Live Switch-et (ez 4 HDMI jelet is fogad )és ez lesz OBS-el marad akkor a MacBook pro variáció azért örültem volna ha van erre applikáció vagy valami OBS alternatíva. Mindenesetre egy kamerához az általad írt programot is kipróbálom.
Köszönöm a válaszokat.
-
Gardaai
senior tag
Samsung kábeleim vannak, illetve egy utángyártott, de elég jó minőségű kábel.
Nem hiszem, hogy 5 db kábel mind hibás lenne, hogy közben minden más eszközt töltik. Legalábbis ilyen problémát sehol nem észleltem.
Nincs most nálam a gyári Apple kábel, de estefelé kipróbálom.. -
bmakszim
őstag
Árkorrekció általában akkor szokott történni, mikor az adott terméktípusból új jelenik meg (kb évente egyszer). De az árcsökkenéshez a forint dollárhoz képesti erősödése is kell. Mondjuk most az iPad 10 / Pro M2 megjelenéséhez képest 50 Ft-tal erősebbek vagyunk.
A lényeg, hogy én őszig nem várok áresést iPad fronton. Akkor is a forint függvénye minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Apple iPad Pro 12.9 2nd gen 2017 wifi + cellular 256GB eladó! 0 ciklus! Karcmentes!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- iPad 10, 64 GB, cellular, 119.000.-
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest