Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
+Techno+
tag
Értem végül ma vettem egy ezcap328 QUADA Live Switch-et (ez 4 HDMI jelet is fogad )és ez lesz OBS-el marad akkor a MacBook pro variáció azért örültem volna ha van erre applikáció vagy valami OBS alternatíva. Mindenesetre egy kamerához az általad írt programot is kipróbálom.
Köszönöm a válaszokat.
-
Gardaai
senior tag
Samsung kábeleim vannak, illetve egy utángyártott, de elég jó minőségű kábel.
Nem hiszem, hogy 5 db kábel mind hibás lenne, hogy közben minden más eszközt töltik. Legalábbis ilyen problémát sehol nem észleltem.
Nincs most nálam a gyári Apple kábel, de estefelé kipróbálom.. -
bmakszim
őstag
Árkorrekció általában akkor szokott történni, mikor az adott terméktípusból új jelenik meg (kb évente egyszer). De az árcsökkenéshez a forint dollárhoz képesti erősödése is kell. Mondjuk most az iPad 10 / Pro M2 megjelenéséhez képest 50 Ft-tal erősebbek vagyunk.
A lényeg, hogy én őszig nem várok áresést iPad fronton. Akkor is a forint függvénye minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mercedes topic
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- Betáblázta magát az Oppo
- További aktív témák...
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- Apple iPad A16 11" 128Gb W-fi, 24 hónap Garancia, Ezüst Színben, Újszerű, MediaMarkt számla
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest