- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
norbi2010
őstag
-
agabe
addikt
válasz
weinmaker #16269 üzenetére
Hat tablettel nem ugy vagyok mint telefonnal, ott a kisebb tarhely is eleg szerintem, mert mindent ugyis streamels, nem fotozol/videozol vele.
Igaz, hogy tobb nagyobb apphoz mar kellhet hely, igy jobban johet legalabb 32Gb, de ha szinte csak tartalomfogyasztasra kell, akkor 16-os is megteszi, de azt akkor jo olcson vedd, ma mar 80ezer felett nem szabad olyat venni hasznaltan.
32-es, (vagy akar 64-es ) meg 100ezernel nem er tobbet, mivel 120 alatt mar van uj 32Gb-os air2 is.
Ha viszont a mostani tableted fele szabad, akkor lehet mar 32-esen pont nem fersz el, de az sem lehetetlen, hogy egy jo kis pucolas rafer, es folosleges dolgok nelkul valszeg sokkal kisebb teruletet foglalnak el azok amit tenyleg hasznalsz is.
Talan legjobban hasznaltak kozul egy jo aron kifogott (90ezernel nem dragabban mondjuk) 32Gb-ossal jarhatsz, mert az meg tuti garis is.
Ha mondjuk az ar nem szamitana akkor persze ipad pro 9.7-est kellene venni 128Giga tarhellyel -
blakey
titán
válasz
weinmaker #14967 üzenetére
De gondolom vagy annyira értelmes, hogy megértsd, Touch ID-ra vonakozó feloldás Mini 2-n vagy olyan készüléken amin nincs ilyen gomb természetesen nem lesz ilyen funkció. Tehát arra vonatkozó részt ne is keressünk ilyen készülékeken. Mágneses tokom van és nem kell 2X megnyomnom, feloldja a képernyőt gombnyomás nélkül.
-
univerzita
addikt
válasz
weinmaker #6749 üzenetére
Ha megvan ha megnyitod a appot akkor van olyan lehetőség lent van Remote,rámész és lesz hogy Search computer or LAN. Itt wifin lehet csatlakozni a gépre. Kiválasztod a számítógépet ( lehet meg kell adnod a jelszót ) és ahol van a könyv vagy újság átmásolod iPad-re. Ha így nemsikerülne átmásoljuk máshogy.
-
univerzita
addikt
válasz
weinmaker #6674 üzenetére
Az a baj hog a e- olvasók már csak 6-tól fellfele vannak a stórban.De megpróbálhatod a gyárit feltenni azt hátha elfogadható. Teszek fel képet. A képnek a egyik részén a iFunbox-ban van kékkel felül Install App. Eszt megnyiva ki kell választani a gépen a iBooks-ot. A kép másik részén ( jobboldalt) látod hogy Windows 8.1 alatt a iTunes ban a Mobile Aplikácion -ba van a letölltött appok a stórból. A képen látod kékkel iBooks 3.2ipa. Eszt kel telepíteni.
-
Ragnar95
félisten
válasz
weinmaker #4743 üzenetére
Ez azért nem éppen ilyen egyszerű
Csak és kizárólag iTunes segítségével lehet frissíteni, az meg ellenőrzi az Apple szerverein a frissítést, ráadásul mostmár nem is csak SHSH kell, hanem valós időben generált ellenőrző kód is, ezért nem lehet feltörni a downgrade-et.
Ha találnának hardveres exploitot, mint anno a 3GS esetén, akkor menne a dolog gond nélkül, de sajnos valószínűleg többször nem követi el az Apple ezt a hibát, hogy hardveres exploitot hagyjon, ráadásul a 3GS esetében is javították azt a new bootrommal. -
Ragnar95
félisten
válasz
weinmaker #4694 üzenetére
Mondjuk asztali gépen icipicit máshogy működik a multitasking, de sebaj
Ettől még 3rd party appal van rá megoldás iOS alatt is, régebben a Jasmine tudta ezt, mostanság nem tudom, van-e lejátszó, ami tudja, mert a Google üldözi ezeket, én meg zenét szoktam hallgatni, nem YT-ot, így sose próbáltam. -
_Csaba_
senior tag
-
Ragnar95
félisten
válasz
weinmaker #4512 üzenetére
Akkor most elmagyarázom, hogy is működik ez, mert látom, fogalmad sincs róla.
Minden egyes szoftverfrissítésnél változtat az Apple a szoftveren kisebb-nagyobb mértékben, nem csak hozzátesz új funkciókat, változtat a régi kódon is, ergo nem biztos, hogy minden program tökéletesen fog futni, hiszen azok a régi szoftverre készültek.
Viszont pont ezért vannak a beta-k, a fejlesztőnek mostanáig fél éve volt felkészítenie a programját iOS8-ra, az az ő sara, hogy nem tette meg, az Apple-nek ehhez semmi köze, hiszen nem is lát bele a forráskódba és nem is feladata belelátni...
És még egyszer mondom, az általad használt kiegészítő szintén nem támogatott az Apple által, így nem elvárható az Apple-től, hogy garantálja a működését, ez a fejlesztő feladata... -
vadászcsiga
félisten
válasz
weinmaker #4332 üzenetére
Kapcsold ki az értesítéseket, jelentősen megnő az üzemidő viszont semmit nem kapsz meg. Ez van : (
Én 811-en vagyok, egész jó az akku. Én maradok véglegesen ezen -
vadászcsiga
félisten
válasz
weinmaker #4171 üzenetére
De. Jb-re nem szabad frissitest nyomni, ha nem mented ki manuálisan a zenéid, minden elveszik. Esetleg biztonság kedvéért csinálj egy backupot amit majd visszatöltesz az új rendszeren de az sem garancia hogy megtartja a zeneket. Csak az a megoldás hogy itunes-on keresztül kimásolod őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest