Hirdetés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsm88
senior tag
Lehet én nem fogalmaztam egyértelműen, de az FBReader-t és a VLC-t tudtam telepíteni, de sok mindent nem. Vagy azt írja, hogy a készülékkel nem kompatibilis az app, vagy az ios verzíó alacsony.
A két fő dolog amire kell, az megvan. A többi jelenleg nem érdekes, de lehet később jó lenne. -
mcsm88
senior tag
válasz
btudos
üzenetére
De az appstore-ban az első app letöltéskor valamiért kért itunes regisztrációt.
Megoldottam úgy, hogy pc-n csináltam meg az itunes fiókot. Így már ment az ipad-ról az appstoreban a letöltés.
A szegényes kínálat annyira nem érdekes. Ios 9.3.5 van rajta, sok app nem települ, de csak filmet néznék rajta meg ebookot olvasnék. FBReader-t és VLC-t le tudtam így szedni, ezek meg bőven jók erre.Ios-en egyébként nincs lehetőség régebbi verziós appok letöltésére és telepítésére olyan módszerrel, mint androidon az apkmirrorr-al?
-
mcsm88
senior tag
Ez is ipad 2.
Az apple oldalán ez van írva:
"Bizonyos elavult hardvertermékek már nem használhatják az iTunes Store-t
Ha készüléke elavult, akkor előfordulhat, hogy az adott eszközön már nem használhatja az iTunes Store-t, még a szoftver frissítése esetén sem
Ellenőrizze, hogy készüléke elavultnak minősül-e."És az ellenőrző listában ott az Ipad2, hogy már világszinten elavultnak minősül.
Lehet neked azért van még srore-od, mert már a fiókod azelőtt megvolt, hogy ez a szabály be lett hozva. De nekem új fíókkal menne.
-
mcsm88
senior tag
Sziasztok
Megkérdezem újra, hátha valaki tud segíteni.
Van egy régebbi ipad, ami már nem használhatja az iTunes Store-t.
Hogy lehet megoldani, hogy appokat tudjak felrakni rá? Így csak azok az appok vannak, amik gyárilag fent vannak az Ipaden. -
mcsm88
senior tag
Sziasztok
Van egy régebbi ipad, ami már nem használhatja az iTunes Store-t.
Hogy lehet megoldani, hogy appokat tudjak felrakni rá? Így csak azok az appok vannak, amik gyárilag fent vannak az Ipaden.,
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jöjjön ami KIMARADT... 😅 — 2025 REEL
- Warhammer 40.000
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest