- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Des1gnR
őstag
válasz
Zozzer888 #48866 üzenetére
Nekem most meglepő volt, hogy a crayont párosítani se kellett. Csak bekapcsolod és írsz vele. Persze nem tudom, hogy milyen egy Apple Pencillel írni, lehet tökre más.
Ja és egy Nilkin tokot vettem végül hozzá ami nagyon masszív és bár nem túl kényelmesen, de belefér a crayon.
-
válasz
Zozzer888 #48631 üzenetére
Laptopot nem akartam, és nálam ha táblagép akkor Apple. Alapvetően nekem ez a legjobb az ágyba olvasni, és írni, fórumozni, Facebookozni, streamet nézni stb. Androidos oldalon nincs nekem megfelelő, vagy mert rövid ideig támogatott (Xiaomi/POCO/Redmi), vagy gyenge hardver drágábban mint az Apple (Samsung Galaxy Tábor S9+ FE). Megjegyzem ott sem biztos, hogy megy a két oldalsó gomb Keychron egérrel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- iPhone topik
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest