Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple Watch
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
Noukoum
üzenetére
Már miért olcsóbb a készülék? Ezt nem értem.
Én azt akartam mondani, hogy kissé aránytalan a dolog:
- Egy egész jó pl. könyvolvasó kerül €130-ba (van első burkolat, hátsó burkolat - ez már kb. annyi, mint egy tok - , benne alaplap procival, memóriával, stb., meg persze egy pl. 7"-os E Ink érintőkijelző, annak a megvilágítása, stb.)
- Egy hozzá való tok meg (egy darab műanyag) 40€-ba.
Nem arra gondoltam, hogy szigorúan csak együtt kellene árulni őket ;-) -
kinder93
aktív tag
Egyébként én mostanság inkább egy esr fekete tokot és egy Logitech K380 billentyűzetet használok vele. A billentyűzet elfér a táskába, és csak kiveszem ha kell, cserébe vékonyabb a tok így, mint a Combo Touch. Annyi, hogy a billentyűzet német itt is, de megszoktam, nem zavar. Amazonon rendeltem a bill-t.
-
Gzolo
senior tag
Ha nem kell a touchpad, akkor még létezik a Logitech Slim Combo is, illetve kínaiaktól van sokféle, de azok nem Smart connectorral, hanem bluetooth kapcsolattal mennek majd.
Én is a Logit ajánlom, akár használtan. iPad 7-8-9 kompatibilis egymással, tehát egy pár éves kiadás ugyanúgy használható lesz, csak nem lesz rajta a dobozán a 9. -
eprom2
csendes tag
Sziasztok,
Egy kis segítség kellene egy 7ik generációs ipad ügyben.
- Youtube nézés közben újraindult és utánna bootloopban ragadt
- Itunessal frissítve lett a legújabb ipadOS-re,bár párszor kiirta hogy ismeretlen hiba lépett fel de harmadik próbálkozásra sikerült a frissítés
- beállítás közben megint újraindult és bootloop-ra rakta magát
- újra vissza lett állítva,de ez sem ment elsőre
Ment egy délutánt majd újra bootloopban vanFrissíteni nem tudom,mert a legfrissebb OS van rajta, a visszaállítást pedig nem engedi
Az akksi 95%-os.Viszont most 5-10% körül volt amikor bootloopba menekült.
Van rá valami mód,hogy életre lehessen kelteni? -
Vasti74
senior tag
-
Laci4
senior tag
válasz
BlackJack21
üzenetére
BlackJack21
Ha nem indiszkrét, dobsz linkeket, hogy melyik akkut, illetve milyen eszközöket vettél meg végül?
A napokban akarom én is megrendelni a cuccokat, és kicserélni, már nagyon unom, hogy szinte random kikapcsol.. (pláne, ha nem minimum fényerőn tudom használni
)
Akku idő az adott akksival sacc mit produkál?
Írod, hogy tartalom fogyasztásra újra alkalmas, tehát pár órát simán ki lehet hozni belőle?Köszi!
-
zaskar
senior tag
Sziasztok! Az iPad-ről készített biztonsági mentés tartalmazza a Fájlokban lévő összes állományt? Úgy rémlik, a legutóbbi iPhone cserénél megmaradt benne minden, de mivel az iPad-en nagyon sok mindent tárolok itt, szeretnék egy megerősítést. Köszönöm.
-
Imy
veterán
Milyen billentyűzetet érdemes venni 9. generációs iPadhez, ami tokkal egybe van építve, esetleg valami csajos színe van a toknak, pl piros, vagy rózsaszín? Ajándék lenne, de lehet az én iPademhez is vennék, de ott fekete ami nyerő lenne.
-
paatrick
őstag
válasz
paatrick
üzenetére
Na hát én jót akartam, mamám megkapta az ipadot karácsonyra de az istennek nem értette hogy működik
így vettem neki egy laptopot megint.
Ipad így megy a hardverapróra. Googleben megtaláltam hogy lehet factory resetelni ami elvileg letöröl róla mindent. Egyéb tudnivaló eladás előtt?
-
tl-x
addikt
Tudtok ajánlani egy jó egypántos (keresztbe hordható, nem válltáska) “hátitáskát” amibe belefér a tablet és pár apróság? Laptop táskám van ez csak a tabletnek kellene.
-
Vasti74
senior tag
Sziasztok! Gyors tanácsra - segítségre van szükségem, és a keresgélés hirtelenjében nem segített...
iPad-en a GMail kliens nem akar piszkozatokat menteni: ír a gyerek rajta egy levelet, be akarja zárni, hogy majd folytatja, és azt mondja, hogy ha bezárja, elveszik. Szóval annyi a lehetősége, hogy elküldi (de még nincs készen a levél) , vagy eldobja.
Miért?!
(Jól megszívta vele a suliban, mert pénteken gyorsan írt pár levelet, csatolt hozzá az ottani megosztott cuccok közül valamit, nem figyelt, csak kattintott, és most meg kellene neki az a pár dokumentum, de nincs sehol...)
Van erre valami ötletetek?
(Dupla szívás, hogy a OneDrive-ra is feltett valamiket, amit a suliban még látott, de itthon meg nem - valamiért nem szinkronizálta le, úgyhogy most nagy a boldogság...) -
+Techno+
tag
Értem végül ma vettem egy ezcap328 QUADA Live Switch-et (ez 4 HDMI jelet is fogad )és ez lesz OBS-el marad akkor a MacBook pro variáció azért örültem volna ha van erre applikáció vagy valami OBS alternatíva. Mindenesetre egy kamerához az általad írt programot is kipróbálom.
Köszönöm a válaszokat.
-
-
+Techno+
tag
Sziasztok!
Kissé kacifántos lesz a kérdésem de hátha valaki megtudja válaszolni.
iPad Pro 6th gen. (2022)-em van.
Szóval szeretnék videót rögzíteni a következőképpen. Adott egy MILC Sony ZVE10 és ezt illetve egy GoPro 11-et (van media mod kiegészítőm) akarok összekötni az iPad-el. Van olyan applikáció ami tud kezelni két videójelet? És felvenni? Kb mint az obs (stremelni nem akarom) úgy képzeltem hogy a két HDMI jelet egy JVA06 - kártyába továbbítom és ezután type C vel vinném tovább vagy HDMI -to-type C kábelel gondolom függ hogy a kártya kimenete milyen. Na de iPad en mivel rögzítem a két kamera jelét? -
BlackJack21
tag
válasz
ittakary
üzenetére
Ha akkucsere(előzmény), akkor, 14eFt-ból megvolt az akkucsere az Air2-n. Megrendeltem az akkut(Csehországból) meg a hozzá szükséges szettet, (szerszámok+ragasztócsíkkészlet). Illetve 3 ,5 óra volt a csere a videós tutorial segédletével. Az eredmény egy teljesen jól működő tartalomfogyasztásra ismét alkalmas eszköz.
A kijelzőt eltörni így a megszerzett kevés tapasztalat alapján sem kis művészet, igencsak kell feszegetni, hogy ez megtörténjen (pl.: nem melegítették fel eléggé a ragasztót). Így mindenképpen én is a teljes kártalanítást szorgalmaznám(ha ez nincs külön kiemelve a munkalapon, ászf-ben stb. Ha igen, akkor is lehet alkudozni, stb). -
kezo0
addikt
válasz
consono
üzenetére
Köszi, azt meghagynám a legvégső esetre. Nem hiányzik egy újabb app, épp elég, hogy PC-n, androidos telón, és iPaden is más és más a megjelenése, viselkedése a "gyári" fb appnak... Ez a jelenség pedig, amit leírtam, csak egy bosszantó apróság, szóval önmagában még nem indokolja egy másik appra váltást.
-
Nekem is folyton szar, ez színtisztán a facebook sara, hogy app, vagy a háttérben lévő rendszer azt nem fogjuk megtudni és várhatunk mire kijavítják..

Emelett a messenger is folyton hülyeségeket mutat az appon belül. Például új üzenet Józskától, megnézem, a kis visszanyílon azt mutatja hogy van még üzenet, ugyanígy az app badge, visszalépek, nincs új üzenet és csak akkor tűnik el a +1 ha belépek mégegyszer megnézni Józska üzenetét..
Szóval ez ilyen, néha megjavul, néha rosszabb. Ami engem a legjobban idegesít az a messengerben küldött képek. Ha az utolsót akarom megnyitni akkor az esetek 60%-ban nem azt a képet mutatja hanem az előzőt és kábé lehetetlen kinagyítani az utolsót..

-
kezo0
addikt
Egy ideje a megnyitott facebook appon belül, a kis csengettyű ikonon nem jelenik meg a piros badge, ami mutatja, hogy hány értesítésem van. (Magán az iPad főképernyőjén, a fb appnak az ikonján megjelenik ez a badge, de ha bent vagyok a fb appban, ott nem jelenik meg az állapotsoron.)
Ez kb. az iPadOS 16.2 óta (?) van így, de egyáltalán nem biztos, hogy az oprendszer miatt van, mivel ugye a facebook appot is folyamatosan buherálják - még az App Store-ból lejövő frissítések között is. Szóval én inkább az appra gyanakszom.
Igazából mindegy is, mi az oka, de tapasztalja más is? Ha igen, talált rá valaki megoldást? Vagy majd egy frissítés egyszer csak megoldja...? -
válasz
szabonagyur
üzenetére
És? Ha erről nem tájékoztatják az ügyfelet, akkor nem.
Nézd okoztam már sajnos ügyfélnek kárt. Nem vitatom előfordulhat, mert miért ne, de legyen ennek az oka bárni, ha előre nem volt felkészítve/tájékoztatva az ügyfél, addig őt nem terheli ennek a költsége. -
válasz
dangerzone
üzenetére
Szia.
Ha erről előre nem tájékoztatták, hogy erre készüljön, és övé a felelősség, akkor semmiképpen sem fizessetek. Ilyenkor azért ezt vállalni kell a szerviznek, hogy az ügyfélnek ne legyen kára ebből.
Ahogy írták a békéltető testülethez kell fordulni. Hamar lezavarják.
Szerintem jó ha minden írásban történik, annak van nyoma. -
válasz
dangerzone
üzenetére
először szépen kultúráltan elmondani nekik, hogy ha kárt okoznak, akkor azért felelősségel tartoznak, és meg kell téríteni - nem kedvezményesen, nem szívességből, hanem felelősségből és maradéktalanul
az ár pedig egy vicc, nagyon sok, gazdasági tk. 20-30ezret sem ér az egész készülék, sőt igazából már az akkucserét is elengedtem volna és vettem volna egy 40-60ezer közötti iPad 5/6/7et ami éppen akad olcsón
ha ez nem megy, akkor veszekedni is meg kiabálni, de abból úgysem fog túl sok jó kisülni, szóval ezt egyáltalán nem javaslom
ha nem lehet semmiképpen rávenni őket 1) vásárlók könyve 2) békéltető testület
én a 2)-t javaslom: online kitölthető, 1-2 héten belül sorra is kerültök és hatóságként eljárnak, hogy érvényesítség ezt a kártérítéshez való jogodat
-
dangerzone
addikt
Sziasztok! Apámnak van egy Ipad Air 2-ese. Az aksi már egy ideje haldoklott, így elvitte Győrben az iDevice szervízbe. Aztán ma kapott egy értesítést, hogy a művelet közben a szervíz tönkretette a kijelzőt, de azt kedvezményesen 40.000-ért cserélik neki.
Ez mennyire "normális" processz így? Azt gondolnám, hogyha a szervíz tesz tönkre valamit, akkor azt nekik kellene állni, nem? Ilyenkor mit lehet tenni?
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen, valószínű nem lesz olcsó a dolog, de cserébe minden új, szóval akku is és minden egyéb alkatrész. Mondjuk, ha 20e-ért számítják be akkor nem biztos hogy megéri. Kiváncsi vagyok milyen árat mondanak majd rá.
-
l.skywalker
titán
válasz
lugosi
üzenetére
Én sem terveztem csak hivatalosba vinni, de ha a megoldás az, hogy beszámítják és cserélik akkor elékpzelhető, hogy költségesebb lesz a dolog mint gondoltam.
A "mém" az a Blink 182 egyik számának klipjéből van, amikor Tom DeLonge szájról jól olvashatóan mondja azt, hogy WTF.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szerintem nem hangzik rosszul, en biztos nem csináltatnám nem hivatalos helyen. (A végén a mémet nem igazán értem, hogy mit csinál.)
Valószínű többe fog így kerülni mint egy nem hivatalos szerviz javítása, de mégiscsak egy új eszköz lesz. -
Micsurin
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mit vizsgálnak be?
Csere? Bolti ár + bevizsgálási? Mivan?
Akkor akku csere sincs hivatalosan vagy mi? -
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
"iPad készülékek moduláris javítása minőség biztosítási okokból nem lehetséges,
így sérülés/jótállás vagy azon túli eljárás esetén csak a fődarab (készülék) cseréjével orvosolható.
Hivatalos szervizpartnerként az Apple előírásainak értelmében tudunk eljárni.
Ez a folyamat térítéses, ezért a megkezdése előtt a bevizsgálást követően árajánlatot küldünk ki, amit ha elfogad, beküldjük a sérült darabot, az Apple pedig küld helyette egy újat.
Amennyiben az árajánlat nem kerül elfogadásra, úgy egy egyszeri 6900.-os bevizsgálási díj kerül felszámolásra."
-
gabyr1971
csendes tag
Köszi ezt megértem. Ugy tünik hogy erre nincs megoldás, de gondoltam megkérdezem itt is. És nem azért hogy loptam vagy hasonló. Ha még lenne esetleg valami irat hozzá akkor egyszerüen elintézném ha megérné persze. Mert nekem soha nemvolt ilyennel dolgom, és halvány gözöm mit lehet vele kezdeni. Akkor igy csakugyan kuka.
-
gabyr1971
csendes tag
válasz
ittakary
üzenetére
Az unokatesó azért nem lép be mert ő se tudja.. Nem kell gyanus legyen mert ez egy tablet amit annak idelyén ő vásárolt. Csakhogy a gyerek már ,,kinőtt,, belőle. Igy a minap nekem adta hogy a gyerek játszon vele , tehát tuti nem lopott.Én csak kérdeztem hogy van-e megoldás mert a neten ezer hülyeség van fölrakva , na nekem az a gyanus. Mivel ez egy oylan forum gondoltam tanácsot kérek, látom van aki pozitivan áll mellé , más meg gyanakszik. Addig eljutok vele hogy kéri az apple ID-t. Ennél többet nem tudok, soha nem volt dolgom ilyennel. Ennyi info van róla csak.
-
-
gabyr1971
csendes tag
Üdv mindenkinek. Van egy kis gondom, de lehet hogy reménytelen. Azért mégis megkérdezem, ha valaki tud segiteni. Az unokatesóm adott egy régi iPad tabletot a gyereknek de nem tudjuk az apple Id jelszót. Telefonszámra lehetne ahoyg láttam ujat de már az a tel szám se jó. Valahoyg föl lehetne oldani? Egy Bypass programot találtam ami megkerüli de nem marad meg, mindig ujra kéri az eredeti Id-t. Mielőtt kukába kerülne gondoltam megkérdezem, hátha valaki tud adni valamilyen ötletet. Ez a márka: ipad2 9.3.5 13G36
-
unicumnext
aktív tag
Sziasztok!
Valaki talált itthon valahol már valami ilyenhez hasonló pencil tartót? (a lényeg ne külföldről kelljen rendelni, és várni heteket)
https://www.stylussling.com/collections/stylus-sling-shop/products/stylus-sling-apple-pencil-holder#accordion-1 -
válasz
szabonagyur
üzenetére
nagyon kíváncsi vagyok az árra, de biztos több lesz mint 60
-
szabonagyur
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
60-80 kozott varhatod szerintem.
-
l.skywalker
titán
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem hiszem hogy ennyi, de várd meg a választ. Ha pedig ennyi, akkor érdemes megnézni valami 3rd party szervizben mert szerintem könnyen ki tudják cserélni és jóval olcsóbban. Az még a kijelzővel sincs összeragasztva, tehát EZ.
-
l.skywalker
titán
válasz
ittakary
üzenetére
Komolyan? A feleségemé van elrepedve, most hogy vettem én is gondoltam megcsináltatom neki és addig használja az enyémet. De az enyém szállítással, ajándékkal volt 155ezer

Eszerint jobban megéri újat venni?
Szerk.: írtam az iStyle-nak is, de még nem válaszoltak gondoltam addig az itteni tapasztalatokat megkérdem.
Szerk2.: illetve itt csak az érintőkijelző üveg sérült, az LCD nem. Akkor is ennyi lenne?
-
Kókuszdió
nagyúr
Sziasztok
iPad 8-on mennyivel jobb a 16.3.1 mint a 16.2?
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
az akkucsere kb 60-70ezer forint lett hivatalosan
szerintem a kijelzőcsere ezen alapulva minimum 130-150 -
l.skywalker
titán
Tudja valaki az iStyle mennyiért cserél törött érintőkijelzőt kb? 9. generációs iPad
-
kkp900
senior tag
Akkor jól sejtettem ,hogy elenyésző a különbség a kettő között ezek szerint is.
Mondjuk elk.... mert tavaly kellett volna lecserélnem az enyémet , akkor 450 körül lehettek most meg használtan is többért akarják adni az M1-eseket is. Mert vagy 150 ezret ment felfele minimum az áruk ,de lehet többet is. -
válasz
kkp900
üzenetére
Pencil hover on M2
That delivers up to an 18% faster CPU, 35% faster GPU (10-core vs 8-core), and a 2x boost in memory bandwidth from 50GB/s to 100GB/s.
Some small upgrades with the M2 iPad Pro include Bluetooth 5.3 and WiFi 6E.
The only changes between the M2 and M1 iPad Pro, for now, is Smart HDR 4 vs Smart HDR 3 photos and the ability to shoot ProRes video at up to 4K at 30 fps (1080p at 30 fps for 128GB models).
Braided USB-C cable in the box instead of a plastic cable
“iPad Pro” wordmark on the back instead of “iPad” on previous iPad Pro models
M2 iPad Pro space gray may be slightly lighter than the M1 iPad Pro space gray finish with the antenna line for cellular models being more muted -
kkp900
senior tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy akinek volt Ipad Pro 12,9-es M1-es és lecserélte M2-esre ,hogy mi a valós különbség egyáltaán a kettő között ,mert én csak a Wifinál találtam ,és a grafikus Chipnél látok különbséget. Van -e értelme annyival többet kiadni érte?
-
zioncsabi
tag
válasz
Lali-213
üzenetére
Nem tudom… lehet, hogy arra gondolok
Amugy valamiert megiscsak belepve marad mostmar. Amikor visszakapcsolt a tablet, akkor a frissites elotti tabok sem voltak meg. Masfel nappal kesobb kesobb kerultek vissza. Azota nem is kell minden alkalommal ujra beirnom a jelszot.
-
PTomi92
aktív tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Rendben, köszi a tapasztalatokat!
-
PTomi92
aktív tag
Sziasztok!
egy iPad Air5 M1et használok. A memóriakezelését nem nagyon értem, sokszor a háttérben nagyon gyorsan bezárogatja a megnyitott alkalmazásokat. Ez pl a FB app hasznàlatànál kifejezetten zavaró tud lenni, ha pl nézek egy videót, de fél percre átvàltok egy másik appra válaszolni egy üzenetre, elolvasni egy rövid cikket, visszalépve a FB app újratölt a kezdőképernyőre. Bár annyira nem zavaró de safariban is találkoztam ezzel. Ez nem mindig jön elő, ha direkt próbálgatom sokszor megnyithatok 8-10 alkalmazást, várhatok perceket is, mégsem záródik be a háttérben egyetlen app sem. Mitől függ ez? Lehet valahogy állítani?(gondolom nem, az iOS,iPadOS nem az a rendszer..

-
zioncsabi
tag
Frissitettem 16.3.1-re
Megint minden alkalommal be kell lepnem ide a prohardver-re. Mit is kell atkapcsolnom, hogy ez ne igy legyen?
Es mit kell bekapcsolnom, hogy a Safari cimsorban az oldal beallitasainal (kis A -nagy A) ott megjelenjen a Fordito, mint lehetoseg?Koszi elore is 👍
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Flashback
üzenetére
Áprilistól már minden új alkalmazás verzió iOS 11+ lesz legalább. (Akkortól kell mindenképpen az új SDK-t használni, ahol megemelték a minimumot)
Ha a fejlesztő nem jelöli be, hogy az adott verziók már nem támogatottak (mert mondjuk a szerverükön volt olyan változtatás, ami azzal nem kompatibilis), akkor a legutolsó kompatibilis verziót le fogod tudni tölteni később is.
VLC most iOS 9-től támogatott: https://apps.apple.com/us/app/vlc-media-player/id650377962
Azt nem tudom, hogy iOS10-en mivel lehet fájlokat másolni a belső tárhelyre a VLC-hez, de gondolom valahogy megoldható.
-
Fizettem az MDM kiütésért 32$ erre kiderül hogy ez az Ipad verzió (A1459) iOS10-ig kapta a frissítést. Gyakorlatilag amit akartam telepíteni abból egyiket sem támogatta.
Lehet valahogy szűrni ios10-es appokra?
Van erre valami megoldás? Mire tudom ezt így használni? Mesét a gyerekeknek legalább tudok rárakni valahogy?
-
Na közben ismerős is iPad-et keres, iPad 9 lett a befutó nála.
Milyen utángyártott ceruza az ajánlott?
Csak simán tanuláshoz, jegyzeteléshez kell neki, szóval semmi rajzolás. -
jófejsrác
senior tag
-
válasz
totron
üzenetére
Általában pár főverziót még azt lehet mondani, hogy biztosan támogatnak az appok, kivéve ha valami olyan új funkció jön be, ami köré épül egy-egy app (pl. AR).
Nekem van egy ipad 2-m, úgy emlékszem olyan kb 11 éve vettem (amikor új modell volt). Fejből írom a specifikációt, azt hiszem fél giga ram van benne. Ez azért erősen behatárol. Nagyjából a beépített appok használhatók benne nagyon-nagyon kompromisszumosan (vannak olyan oldalak, amiket a böngésző már nem tölt be, mert olyan régi), de összességében nem nevezném használhatónak ma már az ipad 2-t. Technikai értelemben működik persze, azaz áramot felvesz, képe van, merül, reagál (idővel), bizonyos funkciók működnek, de nem nevezném mai értelemben használható táblagépnek. Így abszolút megértem, ha fejlesztők felhagytak a támogatásával. -
válasz
totron
üzenetére
app fejlesztőktől függ, hogy milyen iOS a minimum kritérium a futtatáshoz
ezt előre meghatározni, hogy milyen programkörnyezet kell nekik kb lehetetlende azért remélem te is érzed, hogy a "megvenni a legújabbat" és a 12 évvel ezelőtti 2. generációs között azért éles különbség van - konkrétan több mint egy évtized
és azt a kifejezést, hogy "ellehetetlenül" sem érzem korrektnek, mert attól még működik az eszköz, és tudsz rajta sokmindent csinálni (internet, email, zene stb) csak éppen az appok közül sok nem fog menni
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Építő/felújító topik
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple Watch
- Napelem
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De egy Logitech Slim Folio tokon még mindig gondolkodom, mert kisebb, könnyebb, mint a kettő együtt. És ez még elég vékony is... Csak hát az ára...
)
így vettem neki egy laptopot megint.

ugyan már, ezer éves darab, ez csak már a 2 éves gyereknek youtube kids nézésre lenne jó. Nem tudom ezen mit védnek ennyire, mert egy igazán fatengelyes szerkezet .

sajnos ez ilyen