- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Képeken a Sony WF-1000XM5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szaporodik és sokasodik a One UI 8.5
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
40200 - 40101
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 41901 41900 - 41801 41800 - 41701 41700 - 41601 41600 - 41501 41500 - 41401 41400 - 41301 41300 - 41201 41200 - 41101 41100 - 41001 41000 - 40901 40900 - 40801 40800 - 40701 40700 - 40601 40600 - 40501 40500 - 40401 40400 - 40301 40300 - 40201 40200 - 40101 40100 - 40001 40000 - 39901 39900 - 39801 39800 - 39701 39700 - 39601 39600 - 39501 39500 - 39401 39400 - 39301 39300 - 39201 39200 - 39101 39100 - 39001 39000 - 38901 38900 - 38801 38800 - 38701 38700 - 38601 38600 - 38501 38500 - 38401 38400 - 38301 38300 - 38201 38200 - 38101 38100 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
Ezzel az a gond, hogy mindenki csak az eszköz oldali csatlakozót nézi. Legyen type-c az iphoneokon!!! Éljen!!!
Közben pedig mi van? Az egyik töltőadapter type-c, a másik sima usb. Ha tömwgközlekedéssel mész, a járműveken sima usb aljzat van, ha van, vagy cipeled magaddal az adaptert. Powerbank esetén is egy csomón csak USB-A van, type-c nincs. Lehetne gyártani type-c portos fali aljzatot, de a gyártók(Legrand, Schneider electric, stb...) le vannak ragadva a sima usb-nél, 5V 2,1A. Ezt is egységesíteni kellene, nem csak a készülékek portját. Most akkor majd lehet vinni magunkkal type-c - type-c kábelt, és USB-A - type-c kábelt is. Van olyan, ahová elég a gyári méteres kábel, van ahol majdnem a mennyezeten van az usb töltő (pl vonatoknál), oda kellene a 1,5-2m hosszú kábel.
Teljes agyrém az egész!Létezik A to C átalakító, amivel egyszerűbb kicsit.
-
Jaded
őstag
Tényleg buli lehetne egy kábellel tölteni a Macbookot, az iPadet, az iPhone-t, a Watchot meg az Airpodsot ha egyszerre merül le az összes
Igaz történet alapján. -
tboldi
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
Parson
addikt
Ezzel az a gond, hogy mindenki csak az eszköz oldali csatlakozót nézi. Legyen type-c az iphoneokon!!! Éljen!!!
Közben pedig mi van? Az egyik töltőadapter type-c, a másik sima usb. Ha tömwgközlekedéssel mész, a járműveken sima usb aljzat van, ha van, vagy cipeled magaddal az adaptert. Powerbank esetén is egy csomón csak USB-A van, type-c nincs. Lehetne gyártani type-c portos fali aljzatot, de a gyártók(Legrand, Schneider electric, stb...) le vannak ragadva a sima usb-nél, 5V 2,1A. Ezt is egységesíteni kellene, nem csak a készülékek portját. Most akkor majd lehet vinni magunkkal type-c - type-c kábelt, és USB-A - type-c kábelt is. Van olyan, ahová elég a gyári méteres kábel, van ahol majdnem a mennyezeten van az usb töltő (pl vonatoknál), oda kellene a 1,5-2m hosszú kábel.
Teljes agyrém az egész!Pontosan ez az, amire én is próbáltam célozni...
1. - az eszköz oldali csatlakozó
2. - a töltö oldali csatlakozó
3. - kábel hossza
Mindegyik belejátszik a témába, a tuti megoldás az lenne, ha 1. és 2. IS egységesitve lenne, és akkor max egy extra hosszabitó vagy egy extra hosszabb kábelt kellene berakni azoknak akiknek ez a vágya. Viszont a már meglévö megannyi USB-A csati miatt egy hosszabbitó helyett egy átalakitót kell ma még minimum hozzácsapni az alapcsomaghoz. -
szaszyka
senior tag
Nem az van kihozva, hanem az, hogy mindenki a készülék oldalon remeg/hisztizik, miközben a kábel másik végén is káosz van. Ha csinálunk valamit, azt rendesen csináljuk. Legyen minden type-c, elérhető közelségben!
-
smc
addikt
De most ne azt hozzuk már ebből ki hogy a szar konnektorok miatt otthon, meg a vonaton, meg az autókban ne legyen egységes a telefonon sem, amiről itt szó volt.

-
Drenadar
veterán
jah szuper lenne ha mindkét oldal szabvány lenne
-
consono
nagyúr
Teljes agyrém az egész!És ahogy Parson írta az autókban is jellemzően "A" csati van. Rendesen kellene már szabványosítani mindkét oldalt, nem csak a készülékeket.
-
szaszyka
senior tag
Teljes agyrém az egész! -
smc
addikt
Na a kábel szépen feltekeverve foglalja a legkevesebb helyet a poggyászomban... engem max az zavar, hogy a kocsimban még USB-A csatlakozó van, az új kábel az iPadhez meg USB-C-vel csatlakozik a töltöfejre... de sebaj, ez legyen a legnagyobb gondom, amig van USB-A-s kábelem is. Azt persze már megértem, hogy ha vki nem csak 2 eszközt cipel magával, hanem mondjuk 10-et, akkor jobb lenne egy közös kábel... csak aztán ne egyszerre merüljön le minden akksi...
Kocsiban azért elfér egy dedikált kábel, ami lehet akár egy jobb minőségű fonott borítással.
Elég gyorsan szaporodnak az eszközök. Telefon, tablet, esetleg mellé laptop, bt füles, óra, (elektromos pöfékelők)
Ezt simán magával viszi bárki egy hétvégi útra.
És ha már a macbook és az ipad is usb-c, miért pont a legkevesebbet fogyasztónak kellene egy dedikált csatlakozó?
Akkor is lehet vinni több kábelt ha mind egyforma, tehát ez sem szempont. -
Parson
addikt
Na a kábel szépen feltekeverve foglalja a legkevesebb helyet a poggyászomban... engem max az zavar, hogy a kocsimban még USB-A csatlakozó van, az új kábel az iPadhez meg USB-C-vel csatlakozik a töltöfejre... de sebaj, ez legyen a legnagyobb gondom, amig van USB-A-s kábelem is. Azt persze már megértem, hogy ha vki nem csak 2 eszközt cipel magával, hanem mondjuk 10-et, akkor jobb lenne egy közös kábel... csak aztán ne egyszerre merüljön le minden akksi...
-
smc
addikt
-
moleculez
veterán
Én nagyon bírnám, ha elindulhatnék 1 szál madzaggal otthonról. Igaz, akkor gondolom az AirPodsok is C-sek lennének a jövőben, mert tényleg csak azoknak megtartani... hát nevetséges lenne.
-
smc
addikt
Ez a bajom nekem is, utazásnál kell usb-c, lightning és még sajnos micro usb is, de azt idővel kiűzöm, már csak egy eszközöm van, csak sajnálom cserélni amíg működik.

-
Drenadar
veterán
-
Parson
addikt
-
g@bo
nagyúr
-
Parson
addikt
-
Drenadar
veterán
-
Flashback
veterán
TypeC-t az összes iPhone-ra

-
Parson
addikt
A kérdés jó. Senki nem tudja 100%-ra, hogy lesz-e ma új iPad bemutatva, vagy nem. Az eddigi hirek szerint az iPad bemutatása csúszhat októberre is, mivel az új iPadOS kiadása is csúszhat. Pontosa(bba)t majd az esti bemutató után...
-
g@bo
nagyúr
urak, akkor ma lesz infó arról, mint takar pl, az ipad 10th gen?

időben mikor lesz a show? este 8?
-
Flashback
veterán
Csak úgy legyalulni a rendszert és újratelepíteteni, mintha "új" lenne szerintem nincs mód. Ha neked megéri a 40 dolláros költséget, tehetsz vele egy próbát. Megnézted hogy a használt iPadek mennyiért mennek mostanában HA-n? Lehet akár venni egyet onnan is, minimális különbséggel. Esetleg egy újabb kiadásban.
Megpróbälokozom valahogy bypassolni.
De használtat nem vennék csak ezért. Van már egy Samsung tablet nekik mese nézésre csak akkor lett volna mindenkinek egy.Parson #40150: Hát igen...
-
Lali-213
senior tag
Csak úgy legyalulni a rendszert és újratelepíteteni, mintha "új" lenne szerintem nincs mód. Ha neked megéri a 40 dolláros költséget, tehetsz vele egy próbát. Megnézted hogy a használt iPadek mennyiért mennek mostanában HA-n? Lehet akár venni egyet onnan is, minimális különbséggel. Esetleg egy újabb kiadásban.
-
Parson
addikt
-
Flashback
veterán
-
Lali-213
senior tag
-
Flashback
veterán
Kb csak mese menne rajta.
Nem láttam semmilyen opciót a továbblépésre.
Bizony SW-k azt mondják hogy 40$-ért el tudják távolítani... -
Lali-213
senior tag
Ha valahogy le lehet törölni a profilt és be tudsz jelentkezni saját iCloud fiókkal, akkor el lehet vele netezgetni. A 4-es iPad már kissé outdated hogy komolyabb dolgokra használd, bár talán nem is ez a célod.
-
consono
nagyúr
-
Friczy
senior tag
-
Flashback
veterán
-
törölt tag
Sziasztok!
iTunes Store-ból lehet filmet venni Yettel egyenlegből?
-
PTomi92
aktív tag
-
dave182
senior tag
-
moleculez
veterán
-
dave182
senior tag
Sziasztok, mi az ajánlott pencil 2 alternatíva most? Rajzra egyáltalán nem használnám, kizárólag jegyzetelésre..
-
Alex91
félisten
Sziasztok!
Az apple oktatási kedvezménnyel szeretnék ipadet vásárolni. Hogyan kell igazolni (tanár esetében) hogy jogosult vagyok a kedvezményre?
Másik kérdés: bár kérdéses hogy lesz egyáltalán új ipad bemutató, azért lehet megvárnám a 7.ét. Várható hogy lesz árváltozás az ipad air esetében is? Mi az eddigi tapasztalat a nem reflektorfényben lévő modellek áraihoz is hozzányulnak?
Mac frissitesnel hozzanyultak azt hiszem minden futo gep arahoz…
-
consono
nagyúr
Sziasztok!
Az apple oktatási kedvezménnyel szeretnék ipadet vásárolni. Hogyan kell igazolni (tanár esetében) hogy jogosult vagyok a kedvezményre?
Másik kérdés: bár kérdéses hogy lesz egyáltalán új ipad bemutató, azért lehet megvárnám a 7.ét. Várható hogy lesz árváltozás az ipad air esetében is? Mi az eddigi tapasztalat a nem reflektorfényben lévő modellek áraihoz is hozzányulnak?
Szia! Mi feleségemnek így vettük két éve az iPad 9-et, az Apple Edu Store-on ( [link] ) nem kellett semmit sem igazolni. Persze az ő nevére ment a számla.
-
Szotyi222
aktív tag
-
PTomi92
aktív tag
Sziasztok!
-
Kinder
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy Ipad Air 4 (2020) -et kéne projektorra kötni, azaz egy usb-c - hdmi kábel kéne.
Láttam, hogy van gyári Apple "elosztó", 30k huf-ért, amit bedugok az Ipadba, és ebbe a dugom a hdmi-hdmi kábelt, valamint vannak az olcsóbb, 6-8k huf árú, ha nem is noname, de ilyen Vention és társai kábelek, amik direktben usb-c - hdmi kábelek.
Próbált már valaki egyáltalán projektorra kinyomni Appla tabletet?
Működhet az olcsóbb direkt kábelekkel, vagy muszáj megvenni a gyárit + 1 hdmi-hdmi kábelt?Köszi!
-
Lali-213
senior tag
-
nord_
veterán
-
Lali-213
senior tag
Esetleg egy céges profil nincs telepitve?
-
Flashback
veterán
Közben megkerült hozzá minden belépési adat.
De valami távoli konfiguráció is be van állítva. Gondolom mert céges. Így egy ponton nem enged tovább az initial setupnál.
Most megpróbálok egy Restore-t. Backup nélkül. Hátha ez kitöröl mindent és új eszközként be tudok jelentkezni... -
Lali-213
senior tag
A jelkódot nem tudod kiütni, ha nem tudod. Lehet, hogy az iCloudból sem léptek ki belőle. Ha van a vásárlásról hivatalos dokumentáció, talán Apple Support tud rá mondani valamit, de lehetséges hogy velük sem jutsz közelebb a megoldáshoz.
-
Flashback
veterán
Sziasztok
Kaptam egy régi céges Ipadet.
Elég jó állapotban van csak le van zárva. Senki sem tudja hozzá a belépést. Lehet ilyenkor valahogy hard resetelni? -
Sordoran
addikt
Pont emiatt az áremelkedés miatt amit a forint gyengülése hoz a dollárral szemben én nem számítanék nagyon kedvezményekre...
iPhone topicban elég jól ki lett már vesézve a téma. Többen most berendeltek 13-akat, mivel a 7-i bemutatót követően nem lehet tudni milyen irányba fog elmozdulni az áruk (vagy marad a mostani árazás, vagy drágulni fog mint az M1 Air esetén volt tavasszal...)Tudtommal az iPhone 13-as széria nem fut ki a 14-es érkezésével, szóval ott kell ár korrekció az árfolyam miatt a régi szériára. Ezért is érdemes ott most bevásárolni ha óvatos az ember. Ellenben ha az iPad 9 eltűnik azzal ahogy érkezik a 10-es, úgy ott nincs mit korrigálni, az apple már nem fogja adni nagykernek se. Kereskedők persze rádobhatnak saját belátásuk szerint plusz összeget, de az úgyis csak a raktárkészlet erejéig érvényes.
-
tuzpenge
addikt
-
Szotyi222
aktív tag
Oly keveset használom át Air 4 et, most frissítettem 15.6.1 verzióra.
Ahogy kenni szokott. Utólag kérdezem érdemes volt? -
DGery
aktív tag
Pont emiatt az áremelkedés miatt amit a forint gyengülése hoz a dollárral szemben én nem számítanék nagyon kedvezményekre...
iPhone topicban elég jól ki lett már vesézve a téma. Többen most berendeltek 13-akat, mivel a 7-i bemutatót követően nem lehet tudni milyen irányba fog elmozdulni az áruk (vagy marad a mostani árazás, vagy drágulni fog mint az M1 Air esetén volt tavasszal...) -
Sordoran
addikt
Azt egybol leveszik a kinalatbol, ahogy megjelenik az uj…
Regebben ki lehetett fogni neha nehany beragadt keszletet kimondottan jo aron az uj megjelenese utan par honappal. Mostanaban a jelenlegi helyzetben imho szinte eselytelen, hogy jelentos kedvezmennyel meg lehessen vasarolni valahol. Kisebb arengedmeny esetleg elofordulhat, de gyanitom, hogy az uj iPad itthon joval dragabban fog nyitni, igy a kereskedok nem lesznek raszorukva, hogy olcsositsak… Persze barmi lehet!
Valószínűleg így lesz. Beragadt készletet eladnák nyomott áron, de mivel a 10. generáció drágább lesz, nem hiszem hogy sokáig kitartanak a boltokban a 9-esek.
-
Alex91
félisten
Azt egybol leveszik a kinalatbol, ahogy megjelenik az uj…
Regebben ki lehetett fogni neha nehany beragadt keszletet kimondottan jo aron az uj megjelenese utan par honappal. Mostanaban a jelenlegi helyzetben imho szinte eselytelen, hogy jelentos kedvezmennyel meg lehessen vasarolni valahol. Kisebb arengedmeny esetleg elofordulhat, de gyanitom, hogy az uj iPad itthon joval dragabban fog nyitni, igy a kereskedok nem lesznek raszorukva, hogy olcsositsak… Persze barmi lehet!
-
golyós
addikt
Sziasztok!
Az új Ipad megjelenésekor az előző széria ára szokott valamit esni a hivatalos boltban?
9, generációs Ipad van tervben, de a 256-os verzió drága (nekünk). -
nord_
veterán
-
Boss81
senior tag
-
nord_
veterán
-
Boss81
senior tag
Hali!
Nekem ez nagyon bevált (ipad air 5). Jól véd és mellé praktikus is (mágneses, ezért fekvő és álló helyzetben is állítható, illetve a belső tok segítségével ki is vehető így nem fityeg vagy zavar a fedő ha az ember nem állítva akarja használni).
Egyetlen hátránya, hogy maga a tok külső része, az anyaga miatt szerintem nehezebben tisztítható, ezért a feketén hamar meglátszanak a dolgok. A többi színnel valószínűleg kevesebb ilyen gond lenne.Nem tűnik rossznak, sőt, az hogy kivehető a flip részből az külön tetszik, akkor már csak egy üveget kell rá vennem és kész is
Köszi a tippet
-
Pano
veterán
Hali!
Nekem ez nagyon bevált (ipad air 5). Jól véd és mellé praktikus is (mágneses, ezért fekvő és álló helyzetben is állítható, illetve a belső tok segítségével ki is vehető így nem fityeg vagy zavar a fedő ha az ember nem állítva akarja használni).
Egyetlen hátránya, hogy maga a tok külső része, az anyaga miatt szerintem nehezebben tisztítható, ezért a feketén hamar meglátszanak a dolgok. A többi színnel valószínűleg kevesebb ilyen gond lenne. -
Boss81
senior tag
Szisztok!
Sikerült lecserélnem a régi iPad-et, egy iPad pro 12.9-re és, szeretnék rá védelmet , tokot, és kijelzővédőt venni, ki milyet javasolna, illetve kinek mi vált be.
Billentyűzetes tok nem érdekel
.Köszönöm előre is.
-
zioncsabi
tag
-
lkristóf
senior tag
-
lugosi
MODERÁTOR
-
BrownB
tag
Urak, USB-C csatlakozóval rendelkező iPad-eken használhatóak USB HUB-ok? Amire megoldást keresek, hogy microSD kártyáról HDD-re másoljak nagy méretű fájlokat és ehhez ne kelljen egy laptop.
-
Pano
veterán
Angolul jól (pencil 2), magyar meg nem támogatott. Van egy app ami támogatja, de nem úgy mint az angolt és rendszerszinten nem megy.
-
Dr.NX
veterán
-
wwhy
veterán
Srácok az ipad (air) mennyire pontosan tud kézírást konvertálni
Egyetemi, konferenciás jegyzetelés lenne a fő profilja, de mindezeket szerkeszthető szöveggé (txt is jó) kellene konvertálni, meglehetősen pontosan. -
Lali-213
senior tag
-
Amilo02
aktív tag
-
Lali-213
senior tag
-
Lali-213
senior tag
Nem pletyka, nem is kezelték titokként hogy lesz app...
Ha már az URL is tartalmazza a rumor szót, amit linkeltem így kezdtem gyanakodni, hogy nem feltétlenül kell készpénznek venni a leírtakat.
-
sityupityu
veterán
-
Lali-213
senior tag
-
consono
nagyúr
-
Amilo02
aktív tag
-
Lali-213
senior tag
-
Amilo02
aktív tag
-
zioncsabi
tag
-
Lali-213
senior tag
-
fzboxx
senior tag
Lehet, hogy tévedek, elnézést.
Volt róla szó, de jelenleg valóban úgy tűnik, hogy az iPad OS csúszása miatt még várni kell egy hónapot az iPad -ra is...
Elnézést... -
Dr.NX
veterán
-
Amilo02
aktív tag
Lesz a jövő héten új ipad bejelentés is? Lehet lemaradtam, én iphone 14, új watch-ról és az új füles várható bemutatójáról hallottam...
-
fzboxx
senior tag
-
Gzolo
senior tag
Ha USB-C lesz akkor tuti, mert Pencil1 lightning csatlakozós.
-
fzboxx
senior tag
-
smc
addikt
1. Nem tudjuk

2. Általában egyből megszűnik a régi, de ha nem az Apple-től akarod venni akkor sok helyen még azért lesz talán raktáron. Nem fog egy nap alatt eltűnni. -
Parson
addikt
Szvsz nem lesz kompatibilis az apple pencil 2-vel. De ki tudja... egyedül apple.
-
fzboxx
senior tag
Nem a laminált kijelző miatt támogatja a Pencil 2-őt hanem azért mert laposak az élei és usb-c. De igen, a többit jól tudod.

Rajzolásnál egyedül a pro motion (120hz) kijelzőben jobb a Pro még, illetve neked kell tudni hogy elég-e a kijelző méret. Én sokszor a 12.9-es pro-t is kicsinek érzem.
Köszönöm, ezt akkor rosszul tudtam.
A 11-es kijelző elég lesz.
Még két kérdés...
Az új, alap iPad már pencil 2 kompatibilis lesz? (Tudom, majd jövő héten kiderül.)
Az új Pro megjelenések után továbbra is kapható volt az előző, vagy azt beszüntette az Apple?
Köszönöm szépen mindenkinek! -
smc
addikt
-
g@bo
nagyúr
Nem a laminált kijelző miatt támogatja a Pencil 2-őt hanem azért mert laposak az élei és usb-c. De igen, a többit jól tudod.

Rajzolásnál egyedül a pro motion (120hz) kijelzőben jobb a Pro még, illetve neked kell tudni hogy elég-e a kijelző méret. Én sokszor a 12.9-es pro-t is kicsinek érzem.
"kicsinek érzem"
mini 6 ról a véleményed?
-
smc
addikt

-
fzboxx
senior tag
Köszönöm!
A most futó Air (M1 soc) már laminált kijelző, azaz támogatja a pencil 2-t, jól tudom?
90%-ban fél-profi rajzoláshoz kellene...
-
smc
addikt
Nem igazán, inkább az adott gép hardware-től függ. Pl. Divinity Original Sin 2 nem indul el bizonyos gépeken, de nem attól függ hogy Air vagy Pro, hanem inkább attól hogy mennyi ram van benne.
A legújabb Air viszont pariban van a Prokkal, ott nem lesz különbség. -
fzboxx
senior tag
Sziasztok.
Az iPad Air és az iPad Pro szoftverekben van különbség?
Olyanra gondolok, hogy bizonyos programok csak a Pro modellen futnak.
Bocsánat a béna kérdésért, de még új vagyok...
-
Pano
veterán
A air 5 vékonysága miatt teljesen kár aggódnod, ha használsz mellé tokot. Szerintem anélkül sem, de tokban biztos nem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
40200 - 40101
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 41901 41900 - 41801 41800 - 41701 41700 - 41601 41600 - 41501 41500 - 41401 41400 - 41301 41300 - 41201 41200 - 41101 41100 - 41001 41000 - 40901 40900 - 40801 40800 - 40701 40700 - 40601 40600 - 40501 40500 - 40401 40400 - 40301 40300 - 40201 40200 - 40101 40100 - 40001 40000 - 39901 39900 - 39801 39800 - 39701 39700 - 39601 39600 - 39501 39500 - 39401 39400 - 39301 39300 - 39201 39200 - 39101 39100 - 39001 39000 - 38901 38900 - 38801 38800 - 38701 38700 - 38601 38600 - 38501 38500 - 38401 38400 - 38301 38300 - 38201 38200 - 38101 38100 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Elképesztő rajt a Forza Horizon 6-nál - Steamen már most népszerűbb elődjénél
- Autós kamerák
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Projektor topic
- Óra topik
- AMD FX
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Mini 6TH GEN Wifi + cellular 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális Huawei Matepad 11.5 128 GB
- Logitech Slim Folio iPad (7., 8. és 9. generáció) billentyűzetes tok, UK kiosztás, új, bontott
- iPad Air M1 wifi+ cellular új akku ajándék Smart folio
- iPad 10.gen 10.9 2022 256GB WifI+CELLULAR Szürke szinben , Használt, garanciával, üzletből
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igaz történet alapján.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)