Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• paatrick
    őstag

Sziasztok,

próbáljatok nem elfogultan segíteni :DDD szóval nagymamámnak bedöglött a laptopja és szeretnék helyette neki tabletet. Ő olyan 100-at szánna rá, én hozzácsapom a többit. Nyilván minél nagyobb annál jobb, de a Samsung S7 FE-t elvetette 12,4" hogy annyit ne fizessek rá nem engedi (190e) :P
    Tehát van iPad 8 ~használtan, bár most látom hogy írjátok 9 is van 135-ért, vagy a Lenovonak van 11"-os tabletei amiről elég jókat olvasok 100-120 körül.

Az iPad nekem azért szimpatikusabb mert van rajta gomb amit tud nyomkodni és akkor visszakerül a kezdőképernyőre, ergo kevésbé tudja bebonyolítani magát vele.
    Felhasználás az kimerül facebook, youtube, internet háromszögben. Van apple rendszerre olyan böngésző amivel ki lehet kerülni a milliónyi reklámot (Brave?, Opera? ezeket ismerem androidra)?

Illetve bármilyen észrevételt szívesen fogadok, miért ezt vagy miért ne.

Na hát én jót akartam, mamám megkapta az ipadot karácsonyra de az istennek nem értette hogy működik :DDD így vettem neki egy laptopot megint.
    Ipad így megy a hardverapróra. Googleben megtaláltam hogy lehet factory resetelni ami elvileg letöröl róla mindent. Egyéb tudnivaló eladás előtt? :)

Új hozzászólás Aktív témák