Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Messze nyolcezer fölött!
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dangerzone
üzenetére
először szépen kultúráltan elmondani nekik, hogy ha kárt okoznak, akkor azért felelősségel tartoznak, és meg kell téríteni - nem kedvezményesen, nem szívességből, hanem felelősségből és maradéktalanul
az ár pedig egy vicc, nagyon sok, gazdasági tk. 20-30ezret sem ér az egész készülék, sőt igazából már az akkucserét is elengedtem volna és vettem volna egy 40-60ezer közötti iPad 5/6/7et ami éppen akad olcsón
ha ez nem megy, akkor veszekedni is meg kiabálni, de abból úgysem fog túl sok jó kisülni, szóval ezt egyáltalán nem javaslom
ha nem lehet semmiképpen rávenni őket 1) vásárlók könyve 2) békéltető testület
én a 2)-t javaslom: online kitölthető, 1-2 héten belül sorra is kerültök és hatóságként eljárnak, hogy érvényesítség ezt a kártérítéshez való jogodat
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs