- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem Samsung S8 ultrám volt, szerintem szinte mindenben veri a mostani Ipad Pro M1-esemet, legalábbis amire én használtam. (Üzemidőben, média fogyasztásban, jegyzetelésben, office, DeX).
Mégsem váltanék vissza, mert a különböző apple termékek együttmőködése és a terméktámogatás páratlan. -
Mátésum
aktív tag
-
kinder93
aktív tag
Egyébként én mostanság inkább egy esr fekete tokot és egy Logitech K380 billentyűzetet használok vele. A billentyűzet elfér a táskába, és csak kiveszem ha kell, cserébe vékonyabb a tok így, mint a Combo Touch. Annyi, hogy a billentyűzet német itt is, de megszoktam, nem zavar. Amazonon rendeltem a bill-t.
-
Gzolo
senior tag
Ha nem kell a touchpad, akkor még létezik a Logitech Slim Combo is, illetve kínaiaktól van sokféle, de azok nem Smart connectorral, hanem bluetooth kapcsolattal mennek majd.
Én is a Logit ajánlom, akár használtan. iPad 7-8-9 kompatibilis egymással, tehát egy pár éves kiadás ugyanúgy használható lesz, csak nem lesz rajta a dobozán a 9. -
Vasti74
senior tag
-
consono
nagyúr
Hát bevallom ezzel sosem foglalkoztam, de azt vettem észre, hogy ha egy programmal elmentetsz valamit, akkor abba a mappába ha pakolsz másik file-okat, azokat lekezeli. Komplex könyvtárszerkezetet nem csináltam, mert ha Office fileokhoz kell nyúlnom az 99%-ban OneDrive-ról megy...
-
Alex91
félisten
-
Süvi
őstag
Mint pl. melyiknek?
Ebben az árkategóriában (10 dollár alatt) véleményem szerint ez a legjobb megoldás.
De egy biztos, aki egy kicsit is érdeklődik az írás iránt annak nem szabad kihagynia ezt az akciót.
Ennyi pénzért ajándék. Nekünk van itthon kettő, de lehet hogy veszek egyet még -
silmatauki
őstag
én egyiket sem próbáltam – addig Wacom tábla PC-vel dolgoztam (annotáltam PDF-eket stb.), amíg nem jelent meg az iPad Pro (fene se fog eleve rossz technikával vacakolni, ha ott a kéznél a Wacom).
Szerintem ha komolyan (napi több órát) akarsz jegyzetelni, akkor vegyél egy 12.9”-es Pro-t. Vagy egy tábla PC-t – egy régebbi Surface Prót olcsóért megkapsz, és annak sokkal-sokkal jobb tolla van, mint bármilyen nem Apple Pencil-alapú megoldás.
-
Rage47
veterán
Én azt mondom, hogy ki lehet próbálni, csak előtte vedd meg. Eszemben sem volt az, hogy most pár eurós appokon vágjam át az app store-t. Azért kertem vissza az árukat, mert nem érték el azt a minőséget, amit elvártam volna. Ezt mindig meg is indokoltam a refund kérésekor.
-
Ragnar95
félisten
Így van, eltűnik a Purchased alól az app értelemszerűen, ha visszakéred a pénzt. Ettől függetlenül iTunes-szal az adott verziót le tudod menteni, illetve a telepített példány is megmarad.
Viszont csak jogos esetben érdemes pénzt visszakérni, mert ha túl sokat játszod ezt el, megvonhatja az Apple a pénzvisszatérítési jogod AppStore-ban. -
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
Penultimate, illetve Paper, amit az ingyenesek közül próbáltam.
Előbbi biztosan tudja a PDF exportot, de nekem a kezelése annyira nem jött be, utóbbi kicsit kevésbé a jegyzetelésre van kihegyezve, jobban a rajzolásra, de a kezelése nekem jobban bejött, viszont ez most nincs fent az iPademen, így nem tudom, tud-e PDF exportot. -
silmatauki
őstag
-
univerzita
addikt
Én a Battery Doctor -ral szoktam törölni ( sajnos már nincs a stórban). Tedd fel a gépre a iPhone Care(ingyenes verzió) és azzal. Vagy a harmadik módszer hogy megpróbálsz letölteni egy filmet a iTunes -ról aminek jóvál nagyobb a mérete mint amennyi szabad hely van. A rendszer megpróbál szabad helyet csinálni. De előtte nézd meg hogy a iTunes -ban a,,Más " vagy,,Other" alatt mit mutat.
-
danilla
őstag
-
BrownB
tag
-
Ragnar95
félisten
Inkább az Apple laptop topikban tedd fel ezt a kérdést, mert oda való, így ott jobban tudnak segíteni.
Attól függ, mi "vállalható", hogy mire használnád a gépet.
Van MS Office OSX-re is, illetve az iWork is tud Office formátumba menteni. -
chester91
senior tag
Mindnek a kódját ilyen szempontból nem tudom, de elég sok megvan. Alapvetően két lehetőséged van:
- a hátulján levő termékkód alapján be tudod azonosítani, vagy
- serial alapján rá tudsz az apple-nél keresniNéhány iPad típus kódja:
iPad Air 2 (Model A1566)
iPad Air 2 (Model A1567)
iPad mini 3 (Model A1599)
iPad mini 3 (Model A1600)
iPad mini 3 (Model A1601)
iPad Air (Model A1474)
iPad Air (Model A1475)
iPad Air (Model A1476)
iPad mini 2 (Model A1489)
iPad mini 2 (Model A1490)
iPad mini 2 (Model A1491)
iPad (4th generation Model A1458)
iPad (4th generation Model A1459)
iPad (4th generation Model A1460)
iPad mini (Model A1432)
iPad mini (Model A1454)
iPad mini (Model A1455)Nem kimerítő a lista, csak hogy lásd, mit kell keresni.
--------------------------------------------------------------------------
Azt hogy érted, hogy ez már nem a 4-es széria? -
dobost
senior tag
-
blakey
titán
A jó tanácsot leírtam, olvasd a topikot, ennél jobbat nem tudok tanácsolni. Nem tudom mit akarsz állítani, használd úgy ahogy szereted, "mindenki másképp csinálja..." Szerintem minden jelenlegi és jövőbeli kérdésedre megtalálod a választ.
A tokot nem ismerem, ill. Samsungon láttam, de ennyit tudok róla, a fólia gondolom jó lesz.
-
runner 125
nagyúr
Grat!
Nekem eddig kizárólag a 3G / 3Gs / 4 / 4s korszakban volt fólia a készüléken, akkor is a hátuljukon. Szerintem előre felesleges. iPad-et eddig lenyitható, gyári Smartcase jellegű tokokban (a Tucano tokokat bátran javasoltam, baromi jó az ár - minőség arányuk, lithium.hu-n pedig legjobb áron elérhetőek) tartottam, az iPhone-okat pedig zsák szerű, kihúzható tokokban, karcmentes volt mind, csak havi 1x érdemes letörölni mondjuk szemüvegtörlővel.
-
runner 125
nagyúr
BelindaCsillag néven szerintem még most is árul vaterán egy hölgy (ha, kell küldök privát email elérhetőséget hozzá) én tőle vettem 2014 decemberében. Igaz vártam rá 1,5 hónapot, de az Air 2 64gb LTE-t 27%-os számlával 188.500-ért adta. Cégre vettem, így még kedvezőbb lett a végár. Nah ettől olcsóbban sehol nem volt
, de talán ez még most is jó árnak számít, bár nem követem napi szinten az iPad árakat.
Ha ráér 1 - 1,5 hónapot, vedd meg tőle. -
_adaml21_
őstag
Nem 2 év van, de felettem kifejtették. Amit figyelembe kell venni, hogy ha hivatalos forgalmazónál veszed, akkor garanciális csere esetén újraindul az 1 év gari, mintha aznap vásároltad volna. Nem hivatalos forgalmazónál ez úgy néz ki, hogy a garancia az eredeti készülék aktiválásától számított 1 év, de legalább 3 hónap (magyarán ha 11. hónapban beviszed, akkor 3 hónapot kapsz rá, nem csak 1 hónap marad).
Én a helyedben hardveraprós Air2-t vagy MM-es mini2-t vennék, pénztől függően. A sima Air valamint a mini4 helyett az általad levezetett dolgok miatt jobban megérik ezek.
-
zolikaDB
veterán
Kicsi1986, karsaitomasz is eleg regota arul a PH-n, joparan vettek toluk a topikbol Ipadot (es mas Apple cuccot).
10455: 1 ev gari, 1 ev szavatossag (vagy jotallas, vagy mi), ez EU szabaly, de kell hozza hivatalos apple szamla. Ilyet ad az Istyle, MM, magyar Apple oldalon fent vannak az APR-ek.
-
_adaml21_
őstag
Arra figyelned kell, hogy ez nem hivatalos forgalmazó a Media Markttal ellentétben, tehát egy esetleges garanciális csere esetén nem indul újra az 1 év gari.
Szerintem ha szánsz plusz pénzt Airre, akkor csapj hozzá még annyit, hogy abból Air2 legyen. A mini2-t én az ára miatt ajánlom.
-
Petya2900XT
aktív tag
Én is ezen pörögtem amin Te és utána megvettem akcióba 126-ért a 32-es Air-t. Bele se gondoltam,h igazából megfogdostam az iOS 8-at és eszem ágába sincs frissíteni a gyári szoftverről,mert halálosan megfelel így nekem ahogy van. Azért nem frissítek,h kísérletezzek egy másik "skin" és pár általan nem használt újítás miatt.
-
Süvi
őstag
Mi már innen vettünk 2 készüléket, ezt a boltot nem ismerem. Fóliázott, bontatlan stb?
-
Imy
veterán
Ipad Air 2 125.000, vagy ennél olcsóbban is hozzá lehet jutni újan? Használtan szerintem nem veszek, legyen új, de nem baj, ha rosszabb. Más nem veszek Airt (nem 2-t), de legalább új.
-
_adaml21_
őstag
Egyrészt ezt a Jóisten (vagy az Apple szoftverfejlesztők, legfeljebb) tudja megmondani, volt már példa javulásra, de sajnos romlásra is verzióváltáskor.
Viszont ha tippelni kéne, akkor azt mondanám, hogy már most is eléggé észrvehető a különbség a két generáció közt, és nem lennék meglepődve, ha iOS10-el ez tovább növekedne.... Meghát van 1-2 funkció, ami már a 9-ből sem érhető el, szóval én mindenképpen Air2-re szavaznék, a tartósság szellemében. -
gzbotii
nagyúr
-
gzbotii
nagyúr
Igazából apptol is függ, de nálam 5-6 alkalmazás megy anélkül, hogy újratöltene (YT, Safari, tumblr, Mess, Maps). Böngészőben szokott az lenni, hogy ujra rendereli a dolgokat (nem kéri ujra le a weboldalt, de magának ujra rendezi - na nemtom' ennek mi a rendes megnevezése)
-
gzbotii
nagyúr
Nekem fontos a mobilitás, ezért is vettem Mini2-t. 10" néha nagy, hogy beférjen a táskámba. A 8" meg egy kézzel is könnyű tartani, át is érem.
Ágyból is sokszor olvasgatok. Nekem nem lenne megfelelő a 10". Ott az i5 ha zsebbe kell, 10" notebook ha kell bill es a 24" asztali otthon. Nekem ezek melle egy telefonnal nagyobb, mobilis eszköz kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- Filmvilág
- nVidia tulajok OFF topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest