Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabyr1971
csendes tag
Köszi ezt megértem. Ugy tünik hogy erre nincs megoldás, de gondoltam megkérdezem itt is. És nem azért hogy loptam vagy hasonló. Ha még lenne esetleg valami irat hozzá akkor egyszerüen elintézném ha megérné persze. Mert nekem soha nemvolt ilyennel dolgom, és halvány gözöm mit lehet vele kezdeni. Akkor igy csakugyan kuka.
-
gabyr1971
csendes tag
válasz
ittakary
üzenetére
Az unokatesó azért nem lép be mert ő se tudja.. Nem kell gyanus legyen mert ez egy tablet amit annak idelyén ő vásárolt. Csakhogy a gyerek már ,,kinőtt,, belőle. Igy a minap nekem adta hogy a gyerek játszon vele , tehát tuti nem lopott.Én csak kérdeztem hogy van-e megoldás mert a neten ezer hülyeség van fölrakva , na nekem az a gyanus. Mivel ez egy oylan forum gondoltam tanácsot kérek, látom van aki pozitivan áll mellé , más meg gyanakszik. Addig eljutok vele hogy kéri az apple ID-t. Ennél többet nem tudok, soha nem volt dolgom ilyennel. Ennyi info van róla csak.
-
gabyr1971
csendes tag
Üdv mindenkinek. Van egy kis gondom, de lehet hogy reménytelen. Azért mégis megkérdezem, ha valaki tud segiteni. Az unokatesóm adott egy régi iPad tabletot a gyereknek de nem tudjuk az apple Id jelszót. Telefonszámra lehetne ahoyg láttam ujat de már az a tel szám se jó. Valahoyg föl lehetne oldani? Egy Bypass programot találtam ami megkerüli de nem marad meg, mindig ujra kéri az eredeti Id-t. Mielőtt kukába kerülne gondoltam megkérdezem, hátha valaki tud adni valamilyen ötletet. Ez a márka: ipad2 9.3.5 13G36
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Arc Raiders
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Salgótarján és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
ugyan már, ezer éves darab, ez csak már a 2 éves gyereknek youtube kids nézésre lenne jó. Nem tudom ezen mit védnek ennyire, mert egy igazán fatengelyes szerkezet .