- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricogsm
őstag
válasz
l.skywalker #47948 üzenetére
Megjött a bontott type-c pencil. Teljessen jó. 24e ért új bontott.
csak nagy dillemában vagyok ,hogy nem e lenne jobb 36e ért egy gen2 pencil. (Az volt régen).
Jól olvasom annak felfelé már kompatibilitási korlátjai vannak?
Pár év múlva talán egyszer lecserélem az ipadot. Ott a Mac az is elég bőven. De amikor alá kell írni egy PDF akkor vakarom a fejem. Amíg nem volt Mac ipadeztem.
Meg amikor alaprajzon kell bejelölni az eszközöket akkor nagyon jól tud jönni.
Most így leírtam a kérdést szerintem meg is válaszoltam magamnak. -
ricogsm
őstag
válasz
l.skywalker #47946 üzenetére
Köszi. Eléggé butítottak rajta. Majdnem ,hogy alis szintet hozza.
bar igazából pár aláíráshoz kell és egy pár terv rajz ikonok berajzolások végett.
lehet mégis elég lenne a type c ? -
Parson
addikt
válasz
l.skywalker #47860 üzenetére
Én is ezt használom, tökéletesen müködik arra, amire kell.
-
magicbox
senior tag
válasz
l.skywalker #47795 üzenetére
Az egyik egy kamu vírusírtó, a másik is valami PUP szemét. Ha frissen letöltitek a telepítőt, és próbáljátok felrakni, akkor észreveszitek. Könyveket szerettem volna vele feltenni, de nem tudta megugrani, csak az első hármat. Így vettem én is észre. Utána csak simán bemásoltam a könyveket iCloudba, és elég volt rákattintani, és már be is tette a könyvek alkalmazásba.
-
weinmaker
őstag
válasz
l.skywalker #47764 üzenetére
Sziasztok! Nagyon rég jártam erre, mert semmi gondom nem volt manapság. A mostani pedig ahogy gyorsan elolvastam az elő pár hozzászólást beigazolódott, hogy nem nálam van a baj. A z utolsó frissítés óta valami ésszerűtlenül merül az ipad. Teljes töltés után, úgy, hogy egyáltalán nem használtam lement 71%-ra nagjából 1 nap alatt. Máskor meg használattal olvasás, böngészés egy hetet is lazán kibírt. Szóval valami bitang árulás lehet almáséknál.
-
HdRew
őstag
válasz
l.skywalker #47766 üzenetére
Én pedig mióta megvettem az m2-es iPad Airt, kb. hasonlónak érzem az akksit, mint az Air 3-asnál. Leginkább streaming/youtube/böngészés van csak rajta, meg egy kis jegyzetelés. Most gyorsan ránéztem a capacityre, így már azért nem csodálkozom annyira. Ugye az m2 9,7 helyett már 11, az akku pedig 7606 mAh, ellenben az Air3 8134 mAh.
Sebességben teljesen kielégítő az m2, de azért az akku lehetne picit jobb..
-
zaskar
senior tag
válasz
l.skywalker #47764 üzenetére
Hogy tovább bonyolítsam a dolgot: két iPad Pro van itthon, amiket csak én használok, nagyjából azonos mértékben (emeletes házban lakunk, és nem szeretem le-fel hurcolâszni őket, ezért van belőlük kettő). Az egyik egy 2020-as, a másik egy 2024-es. Egyikben sincs 100 ciklusnál több, az akkuk állapota 100%-os. Mindkettőn 18.1.1 van. A 2020-as észrevehetően jobban bírja szuflával, a 2024-es viszont gyorsabban merül. Számokkal ugyan nem tudom alátámasztani, de feltűnt, hogy az M4-nél gyorsabban megy lefelé a töltöttség. Persze rá lehet fogni az M4-re, meg az OLED kijelzőre a nagyobb fogyasztást, de az akkuja is nagyobb vagy 5-600 mAh-val a 2024-nek.
-
Sev!er
aktív tag
válasz
l.skywalker #45683 üzenetére
Igen, sajnos összetett a dolog és kell az h letudjuk menteni róla a táblázatot fizikailag
-
Sev!er
aktív tag
válasz
l.skywalker #45681 üzenetére
Ezt nem csak ő szerkeszti, munkához valami elszámoló táblázat és pendriveon van tartva, nem hiszem h bárhova fel van töltve.
-
Geller72
veterán
válasz
l.skywalker #45562 üzenetére
Neked is "fordítva" gördül az oldal?
. Ezen én eddig nem tudtam változtani, mert nem találom a beállítások közt. Erre nincs valami megoldás?
-
victorhun7
tag
válasz
l.skywalker #45342 üzenetére
[link] nekem ilyen bug van ios 16-óta igaz iPhone-n forgatás animációt csinál a kamerában
-
zoli62
addikt
válasz
l.skywalker #45247 üzenetére
Ezek megvannak. Most még Macről is küldtem egy butatelefonra üzenetet, ami meg is érkezett. Ellenben iPadről küldök üzenetet, akkor egy perc múlva sikertelen lesz.
-
zoli62
addikt
válasz
l.skywalker #45172 üzenetére
Ez az, hogy nem sikerül összekapcsolni. Nem sikerül az iMessage-hez sem hozzá rendelni, de eleve a saját számnál sem jelenik meg semmi. Kézzel is beírtam, kikapcsolták az iMessage-t az üzenetek beállításainál, hogy mindenképpen SMS-t küldjön, de a helyzet változatlan. Digis számról van szó. Állítólag más szolgáltató számait sem lehet hozzárendelni.Mindenesetre a Diginél bejelentettem hibára, mert a küldésen kívül fogadni sem tudok. Annyit reagáltak, hogy a logokból azt látják, hogy elment az SMS, de én azt látom, hogy az iPad hibaüzenetet ad, hogy nem tudja elküldeni az üzenetet Letelt már a 72 óra, de még nem zárták le a hiba jegyet. Apple supporttal is beszéltem, de ők se tudnak addig segíteni, amíg egyértelműen nem lehet kizárni a szolgáltatói hibát. Másrészt akinekcsak iPadje van, az nem tudja össze rendelni iPhone-nal. Egyébként ha még sikerül össze rendelni iPhone-nál, az iPad nek is meg kell “ennie” azt a számot.
-
Roland861010
veterán
válasz
l.skywalker #45137 üzenetére
Majd kerek kölcsön egyet és kipróbálom..
Neharagudj egy Pencil 60k-ert kicsit vicc..
Az Adobe Ilustrator is észhez tért és minden funkciója működik úgy ahogy kell. -
consono
nagyúr
válasz
l.skywalker #44661 üzenetére
mi is így töltjük a lányom 1gen penciljét, nem lóg ki a tabletből, nincs esélye a törésnek.
-
pzstm
titán
válasz
l.skywalker #44661 üzenetére
megértem és elhiszem, de nem akarok ilyenhez folyamodni.
Ez az utángyártott Timo stift vagy hogy hívják meglepően tökéletesen szuperál
-
pzstm
titán
válasz
l.skywalker #44545 üzenetére
Jah persze ertem de ettol az is jobb lett volna
-
pzstm
titán
válasz
l.skywalker #44537 üzenetére
társasházban ez nem volt opció.....és most jó eséllyel még minimum egy hétig nem kapom meg
-
válasz
l.skywalker #44309 üzenetére
Nem.
-
pzstm
titán
válasz
l.skywalker #44309 üzenetére
tegnap este 7 és 7:15 között mindenkinek megjött és választható volt. Ha rákeresel frissítésre a emegjelenés körül még a lap aljára rakja, nem a közepére/tetejére
-
DanielLong
senior tag
válasz
l.skywalker #43828 üzenetére
Firefox, gondolom most sokan mosolyognak, de nekem minden platformon ez van
. Van sok olyan fix tabom, amik között ugrani szeretnék, így a húzás szerintem nem lenne jó megoldás, de majd kipróbálom, köszi a tippet!
-
CharlieDrop
veterán
válasz
l.skywalker #43549 üzenetére
Ennyi az újdonság?
-
válasz
l.skywalker #43470 üzenetére
Csak szimplán Procreate.
Amúgy azt nézd hogy lightning vagy usb c van az ipaden, egyikhez egyik, másikhoz másik való.
Neked akkor jó lesz az első generációs.
Amúgy ha valakit érdekel csináltak egy Procreate koppintást. HiPaint a neve, ingyenes. -
vendingo
veterán
válasz
l.skywalker #43470 üzenetére
Gen2 nem megy ipad 8-cal.
-
válasz
l.skywalker #42854 üzenetére
Igen, valószínű nem lesz olcsó a dolog, de cserébe minden új, szóval akku is és minden egyéb alkatrész. Mondjuk, ha 20e-ért számítják be akkor nem biztos hogy megéri. Kiváncsi vagyok milyen árat mondanak majd rá.
-
válasz
l.skywalker #42849 üzenetére
Szerintem nem hangzik rosszul, en biztos nem csináltatnám nem hivatalos helyen. (A végén a mémet nem igazán értem, hogy mit csinál.)
Valószínű többe fog így kerülni mint egy nem hivatalos szerviz javítása, de mégiscsak egy új eszköz lesz. -
Micsurin
nagyúr
válasz
l.skywalker #42849 üzenetére
Mit vizsgálnak be?
Csere? Bolti ár + bevizsgálási? Mivan?
Akkor akku csere sincs hivatalosan vagy mi?
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #42829 üzenetére
"iPad készülékek moduláris javítása minőség biztosítási okokból nem lehetséges,
így sérülés/jótállás vagy azon túli eljárás esetén csak a fődarab (készülék) cseréjével orvosolható.
Hivatalos szervizpartnerként az Apple előírásainak értelmében tudunk eljárni.
Ez a folyamat térítéses, ezért a megkezdése előtt a bevizsgálást követően árajánlatot küldünk ki, amit ha elfogad, beküldjük a sérült darabot, az Apple pedig küld helyette egy újat.
Amennyiben az árajánlat nem kerül elfogadásra, úgy egy egyszeri 6900.-os bevizsgálási díj kerül felszámolásra." -
szabonagyur
félisten
válasz
l.skywalker #42827 üzenetére
60-80 kozott varhatod szerintem.
-
válasz
l.skywalker #42827 üzenetére
Nem hiszem hogy ennyi, de várd meg a választ. Ha pedig ennyi, akkor érdemes megnézni valami 3rd party szervizben mert szerintem könnyen ki tudják cserélni és jóval olcsóbban. Az még a kijelzővel sincs összeragasztva, tehát EZ.
-
válasz
l.skywalker #42823 üzenetére
az akkucsere kb 60-70ezer forint lett hivatalosan
szerintem a kijelzőcsere ezen alapulva minimum 130-150 -
válasz
l.skywalker #42736 üzenetére
Ha bétán vagy, akkor kb hetente kapsz frissítést, kivéve amikor épp nincs béta, karácsony körül pl nem volt egy hónapig. A fő verzió is ezekből a bétákból kerül ki amit mindenki megkap. Ha béta profilod van nem kell semmit csinálni, csak frissíteni amikor éppen van új SW. A profil nem változik.
Ha pedig nem akarod tovább használni törlöd a béta profilt és ha érkezik végleges SW ami újabb mint az aktuális bétád, akkor azt dobja fel frisstésnek. -
consono
nagyúr
válasz
l.skywalker #42736 üzenetére
Feldobja a főverziót is, kb. egy héttel a nem bétázók előtt.
-
bmakszim
őstag
válasz
l.skywalker #42730 üzenetére
Fő verzió esetén érthető, de pár új emoji miatt feltenni egy .n minor betát szerintem is felesleges. Ezekre egyébként sem kell annyit várni, mint wwdc után az új főverzió kiadására.
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #42729 üzenetére
Na most sikerült
-
válasz
l.skywalker #42726 üzenetére
1 napja se vagy tulaj de maris betazni akarsz raadasul meg fejleszto se vagy hanem ilyen public onszopatassal akarod megeseriteni a sajat eletedet?
megkerdezhetem miert? -
pzstm
titán
válasz
l.skywalker #42726 üzenetére
profilt ha felraktad lehet kell egy restart, utána azonnal fel kell dobja, mert már van public is belőle ha jól rémlik
-
xhege
veterán
válasz
l.skywalker #34953 üzenetére
Én Spigen Urban Fit tokot használok nagy megelégedéssel, és Brotect fóliát a karcok ellen.
-
milkabrams
őstag
válasz
l.skywalker #34953 üzenetére
spigen through armor érdemes egyszer kifizetni azt a 10 ezer forintot, van a hátulján kitámasztó is. Fólia is kell, a kvarc kristályos szerkezető porszem, ami általában sima homok vagy kőpor, keményebb mint a gorilla glass. Ha rajzolsz valami paperless fólia, viszont az rontja a képminőséget, így ha nem szükséges jobb az üvegfólia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Klaus Duran: 2025 dude
- VR topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Autós topik
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- 3D nyomtatás
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest