- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ear001 #40004 üzenetére
Mint mondtam, teljesen életszerű.
Az, hogy veszel hozzá egy javítókészletet azzal együtt még rutint nem vásárolsz egy ilyen művelethez. De hagyjuk nem vitázom, mindenkinek a szíve joga hogy mit csinál.Szerk: Azért megnéznék egy almás javítókészletet amit valóban ők adtak ki. Pláne annak tükrében, hogy még szervizek sem tudnak gyári alkatrészeket (pl akku) beszerezni ha azok nem hivatalosak.
-
válasz
Ear001 #39999 üzenetére
Én nem azt mondtam, hogy nem lehet, de 100 emberből hányan cserélnek ki egy telefon akkut szerinted? Egyre több gyártó teszi lehetővé? Mit? Egy ragasztott Iphone-t vagy Samsungot ki fog otthon melegíteni, hogy kicserélje az akut? Utána azt szakszerűen kicserélni, pluszban úgy újraragasztani, hogy az vízálló is maradjon. Szerinted egy átlagfelhasználó nekiáll ennek, pláne ha esetleg sík hülye is hozzá meg nem is érdekli?
-
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz
Ear001 #39996 üzenetére
Persze hogy meg tudom csinálni. De csak az akksi 18ezer, + az a kb fél nap ami alatt sikerül cserélni, feltéve ha nem repesztem meg a kijelzőt esetleg török meg valamilyen átvezető kábelt, aztán a 18ezerből ripszropsz 40 lesz
Nagyon rá kell vegyem magam hogy nekiálljak magamnak kicserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest