Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Betáblázta magát az Oppo
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Ear001
üzenetére
Mint mondtam, teljesen életszerű.
Az, hogy veszel hozzá egy javítókészletet azzal együtt még rutint nem vásárolsz egy ilyen művelethez. De hagyjuk nem vitázom, mindenkinek a szíve joga hogy mit csinál.
Szerk: Azért megnéznék egy almás javítókészletet amit valóban ők adtak ki. Pláne annak tükrében, hogy még szervizek sem tudnak gyári alkatrészeket (pl akku) beszerezni ha azok nem hivatalosak.
-
válasz
Ear001
üzenetére
Én nem azt mondtam, hogy nem lehet, de 100 emberből hányan cserélnek ki egy telefon akkut szerinted? Egyre több gyártó teszi lehetővé? Mit? Egy ragasztott Iphone-t vagy Samsungot ki fog otthon melegíteni, hogy kicserélje az akut? Utána azt szakszerűen kicserélni, pluszban úgy újraragasztani, hogy az vízálló is maradjon. Szerinted egy átlagfelhasználó nekiáll ennek, pláne ha esetleg sík hülye is hozzá meg nem is érdekli?

-
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz
Ear001
üzenetére
Persze hogy meg tudom csinálni. De csak az akksi 18ezer, + az a kb fél nap ami alatt sikerül cserélni, feltéve ha nem repesztem meg a kijelzőt esetleg török meg valamilyen átvezető kábelt, aztán a 18ezerből ripszropsz 40 lesz
Nagyon rá kell vegyem magam hogy nekiálljak magamnak kicserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Padavan firmware
- Tőzsde és gazdaság
- Crimson Desert
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- iPad 10, 64 GB, cellular, 119.000.-
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest