Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helló, 5/6th gen iPad mennyire használható manapság? Azt olvastam új iPadOS elég lassú, főleg az ötösön. Lehet ezeket downgrade-elni? Csak net, FB,YT, lenne, semmi játék.
-
BlackJack21
tag
válasz
F.B.I.
üzenetére
A DI nekem az S7 FE(SM-T733) -n 19GB-t foglal, IOS-en is(SE2 2020, 3,5GB az app+15,2GB adat). Mindkét esetben ha leteszem az appot, akkor kilövi a memóriából. Így meg kell várni az újraindulást. Jellemzően a tableten játszom, itt azért sokszor előfordul, hogy leáll a játék. Ha nekem kellene választani, akkor az air5 lenne a választott.
-
vendingo
veterán
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Most lehet elég, de később?
Régebben 8-16gb is elég volt, most meg a rendszer nem férne el rajta.
Nekem is 64-es van, de játszani kevés. Nekem döntenem kellett, hogy diablo, vagy genshin. A kettő együtt nem fért rá. -
-
válasz
bostone
üzenetére
Na igen, játéktól függ igazából. Ha van lehetőség én is nagyobbat vennék. M1 viszont minden tekintetben egy hatalmas előrelépés. Támogatás hosszabb, erősebb es a ram is kétszer annyi benne. Cserébe nincs promotion kijelző es csak két hangszóró a négy helyett. A többi kvázi lényegtelen.
Na innen dönts
Kitolni nem lehet a keretet? -
F.B.I.
veterán
Üdv!
Ipadra szeretnék váltani Tab S7-ről (ha már a telefonok IPhone-ok).Akár használt is lehet, 4G változat kellene, olyan 250K-ig bezárólag.
Minél jobb üzemidő lenne a lényeg. A felhasználás streaming és játék (Diablo Immortal, CoD).Mit ajánlanátok?
-
NGA
addikt
Most néztem, nem USA hanem UK. Hosszú shift-es, ilyen:
-
NGA
addikt
Egy kis segítséget kérnék:
Adott egy Ipad 9 és egy A1314 USA magic keyboard.
Ha beállítom a magyar billentyűzetet, akkor a 0 helyén hosszú í van. Lehet ezt állítani valahogy? -
MolnarZolee
tag
válasz
ittakary
üzenetére
Egy fél évvel ezelőtti biztonsági mentést állítottam vissza a jelenlegi ID-vel , de az iCloud a régi, azóta törölt ID-vel bejelentkezve "jött vissza". Kb az 5. visszaállítási (teljes ios 10.3.4 ) módszer bejött a 3utools-al. Végül arra jutottam , hogy nem próbálkozom azzal a bizonyos app-al. :) Androidon az ilyesmit pikk-pakk megoldom, de vannak dolgok, amik iPad-en jobban működnek. :)
-
phgergo
aktív tag
Sziasztok ma vettem egy ipad 10;9et. Tudnatok mondani mukodo torrentet akar online akar alkalmazasban? Filmeznek es pc nelkul oldanam meg. Koszonom.
-
tacsk0
aktív tag
Mennyire erősen fogja az ipad pro-t a gyári folio tok (bill nélküli)? Kaptam egy allisat de gyenge mint a harmat.
-
válasz
MolnarZolee
üzenetére
hogy sikerült bejelentkezned a visszaállításhoz egy törölt accountba?
-
MolnarZolee
tag
Közben addig-addig kísérletezgettem, hogy sikerült egy olyan régi backup-ot visszaállítanom, amin az iCloud egy azóta törölt ID-val volt bejelentkezve :( ! Kijelentkezni természetesen nem lehet. Visszaállítani sem az itunes sem a 3utools nem tudja, jelenleg recovery módban megállt a cucc.

-
MolnarZolee
tag
Sziasztok! Új vagyok ios téren, ezért nézzétek el nekem , ha esetleg hülyeségeket kérdezek! Van egy 1. és egy 4. generációs iPad-em. Az 1en használtam egy appot (emiatt vettem) amit most az istenért nem tudok letölteni. Az appstoreban ott van a purchased cuccok közt, nemrég még rendben felajánlotta a legutolsó kompatibilis verziót , de már nem. A 4.en ugyanezzel az ID-vel viszont működik. "Természetesen" csak ennél az appnál van gond, ha meg akarom nyitni a storeban az app részleteit, akkor nem tud csatlakozni az appstorehoz. Mi okozhatja ezt?
A kérdésem 2. része:
egy másik ipad1-ről át tudom-e vinni az alkalmazást az enyémre? A 3utools tud-e backupot csinálni nem jailbreakelt eszközön is?
Előre is köszönöm a segítséget ! -
l.skywalker
titán
Én teljesen "szűz" felhasználó vagyok, nap mint nap meglepődök miket lehet csinálni az iPad-el. Most összeraktam, hogy iPad-en keresztül tudjak hívásokat fogadni és indítani a Facetime-al. És most látom, hogy követi a mozgásomat a Facetime kamerája
-
NemMo
őstag
Nem tudok mindenkit megcímezni, de a sok válasz alapján jó lesz nekem az ipad 9. Tényleg köszönöm mindenkinek!
Le is adom a rendelésemet -
chatran
őstag
válasz
Alex91
üzenetére
7 éves az Air2-m és az akkuja köszöni szépen még jól van.
Jó nyilván nem 100-as már, de még mindig tökéletesen használható böngészésre Youtube és Netflix nézésre. Mondjuk az is igaz, hogy az Air2 anno prémium volt, ezek a sima iPad-ek meg másodvonalas termékek. Én a legelső SE-nél vettem észre, hogy gyengébb az összeszerelés, mint a régi iPhone5-é.
-
NemMo
őstag
Köszönöm mindenkinek a véleményt. Megnéztem az ipad 10 is, de az ára és amit kapok érte az nevetséges. A 9-et 130 ezerért lehet megvenni sufni boltokból. 1 év apple jótállás miatt lényegtelen hol venném meg. 240 ezerért lehetne air 5 venni. Nehéz döntés ez
-
NemMo
őstag
Szeintetek mennyi ideig lehet még kompromisszumok nélkül használni ipad 9-et? Böngészés, YouTube, email, chat lenne a felhasználási terület. Tudom ezek nem túl erőforrásigényes dolgok, de a 3Gb ram nagyon kevés manapság a böngészéshez. Az a baj, hogy az air 5 legalább 100 ezerrel lenne drágább és baromira nem használnám ki a bika hardvert
-
Semin
őstag
válasz
nylontacsko
üzenetére
Esetleg 200-nál
-
Semin
őstag
válasz
nylontacsko
üzenetére
Amazon.de : 89 EUR, garantáltan eredeti. [link]
Mire Magyarországra ér ~ 37k. -
Semin
őstag
válasz
chatran
üzenetére
Nem gondlom, hogy feltétlen a gyorstöltés az oka.
Én is 20w-os apple töltővel használom (S7), fél éves és 100% az akku állapota.Power bank:
Ha megfelelőt veszel hozzá (pl apple gyári) akkor nem cseszi rommá. Ugyanis a legtöbb gagyihoz képest kommunikál a SW-vel. Ennek köszönhetően nem tölti full kakóval, csak amennyi kell. Így pedig jóval kevesebb hő termelődik. Huzamosabb ideig sem gond ha rajta van, mert nem tölti (alapesetben) 90% fölé.""Az eredeti viszont olyan drága, hogy itt aztán nehéz okosnak lenni."
40k. Egy alap iPhone 400.. Nem érzem drágának,
-
chatran
őstag
válasz
nylontacsko
üzenetére
Én pár hónapja agyaltam ezen a Hinovo márkájú powerbankon, de aztán a technológiából fakadó nagy hőtermelés miatt elvetettem az ötletet. Ugye a hő az akku halála, ezzel a töltéssel sokkal gyorsabban romlott volna az akku állapota, mint egy hagyományos kábeles 10w-os töltéssel.
Van egy 7-es watchom, amit 20W-os töltővel töltöttem a kezdetektől, ezzel ugye elérhető a gyorstöltés. Sajnos emiatt egy év alatt már csak 89% az akku.
-
dzsampi
tag
Sziasztok!
Egy 2020-as iPad Airt használok utazásaim során és otthon.
Munkába járás közben néznék 1-2 videót sorozatot a metrón, buszon.
Gondolkodom, hogy a legutolsó generációs iPad Minit venném meg erre! Van szerintetek értelme? Várható idén új iPad mini? 64GB tárhely elég lehet?Köszi
-
Sumptuous
senior tag
-
Gubu0101
veterán
Hasznalt pencil gen. 2 vasarlasnal van mitol tartani?Vagy inkabb uj?
Nem tudom azt hamisitjak-e,akkumlator stb.
Kleinanzeigen nezelodok most,vannak 70€-tol.
Jofogason 24 ezertol.
-
A nap kérdése:
Nektek is van egy kis processzor zaj ha rátapadtok a hangszóróra és közben például lapoztok a főképernyőn?
2018 pro -
zaskar
senior tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Köszönöm, exFat-al működik.
-
erkxt
tag
Sziasztok, szeretnék használtan max 60e ért venni egy ipadot. Soha nem volt még apple készülékem, de navira, streamingre, youtubera szoktam használni a mostani androidosom, amit most lenne így lehetőségem lecserélni. 10collnál kisebbet nem szeretnék. Mit javasoltok? Köszönöm előre is.
-
zaskar
senior tag
Próbáltatok már külső m2-es SSD-t csatlakoztatni iPad-hez? Nálam szépen felismeri, a rajta lévő állományok olvashatók, videók lejátszhatók, de kiírja, hogy csak olvasásra, tehát másolni se tudok rá az iPad-ről, és az SSD-ről se az iPad-re. Ez normális, vagy esetleg az inicializálásnál, a kötet kialakításánál ronthattam el valamit? Új SSD-ről van ugyanis szó.
-
Semin
őstag
BB topikból esetleg releváns akció. [link]
2 hónap apple TV ingyen (nekem megette nem új előfizetőként is) -
vendingo
veterán
Ipad 9 kijelzője mennyire lehet karcálló?
Vettem rá tokot, de sajna felnyomja a fóliát a széleken, ami nem valami tartós/esztétikus így.
Csak itthon használnám ágyban, konyhában, nem tudom mennyire lehet szükségem foliára.
Lesz hozzá pencil is, de nem lesz napi használatban. -
R a y
senior tag
válasz
Parson
üzenetére
Nyilván igen. De az üveg és a kijelző közötti hézag azóta sem tűnt el. Tudom, mert volt iPad 8th genem is… És ami még szomorúbb, hogy a 10th gen iPad is laminálás nélküli kijelzőt kapott… Vicc.
Meg azt se felejtsük el, hogy az original iPad és az iPad 5th gen között meg 7 év telt el… Az iPad 5th genemnek meg fél év alatt lett a kijelzője poros, úgy hogy nem extrém helyeken használtam.
A 2010ben vett original iPademnek meg 3 év után sem volt semmi baja a kijelzőjével. -
Az én 2018-as prom kijelzője poros volt, a kijelző és a touch között volt egy szem piszok és ez még a ragasztás előtt került oda..

-
consono
nagyúr
-
zaskar
senior tag
Én se tudtam még pár hete, milyen az a nem laminált kijelző. Aztán pár napig volt nálam egy iPad 10, és megtudtam. Azt az iszonyatos kopogást nem lehetett kibírni, amúgy nem volt vele semmi gondom. Eddig főleg Air meg Pro modelljeim voltak, így az újdonság erejével hatott...
Egyébként a laminált is kopog valamennyire, de jóval halkabb. Érdekes, a 2022-es Pro kopogósabb, mint a 2017-es. -
Parson
addikt
válasz
lipido
üzenetére
Bocs, de két okból értelmetlen a kérdés:
1. tartalomfüggö, hogy adott kijelzön hol jelennek meg a fekete csikok, és mekkorák, mivel nem minden filmes tartalom ugyanolyan képarányú - gondolj pl a rendesen szélesvásznú mozikra és a 4:3-as képarányú régi tv-filmekre.
2. gyakoriság / izlésfüggö, hiszen fogyasztótól függ, milyen gyakran és szivesen nézi egyik-másik képarányú tartalmatTökéletes eszköz erre nincs, a kompromisszum pedig a fentebbi okok alapján egyénfüggö. Én szvsz nem foglalkoznék ezzel, iPad 9-töl fölfele nem fogsz csalódni.
-
lipido
senior tag
Koszonom mindenkinek. Esetleg van aki hasznal 10 gent? Gondolkodom meg az air5-on is, de lehet nem hasznalnam ki, ha csak annyi nem, h tovabb kap frissitest (bar ez sem bizonyos) Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PR-Telecom
- Milyen routert?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- reMarkable 2
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest