- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
válasz
Laza...
üzenetére
No befejezem a témát,mert ez már nem is nagyon ide tartozik.Nem az Ali-val van a baj,hanem azzal,hogy belefutottál valamibe.Igen sok szemét is van ott,de szerinted a vaterán nincs.Hamarabb rendelek az aliról,mert onnan tuti visszakapom a pénzem,ha baj van.Nyilván én is azért tendálok itt is 1 kereskedő felé,mert tudok több elérhetőségét és így talán nem tűnik el,ha gari gondom van.Nekem csak a pandawill-el volt rossz tapasztalatom,lehet nem is ők tehettek róla,de azért még más kínai webshopból merek vásárolni.
Ami ide vág. Mennyire ajánljátok ezt a készüléket ti mint használók? Én nem találtam más alternatívát ebben a kategóriában.
Fontos a jó kamera és csak ez az egyetlen,amiben ez a sony kamera van.A gorilla glass-t is fontosnak tartom.A Lenovo p780 nem lenne rossz a 4000mAh-s akksival,de a kamerája nem győz meg kicsit sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóhifi
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- 213 - Lenovo Legion 5 (15ACH6H) - AMD Ryzen 5 5600H, RTX 3060
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest