- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
byrolord #8345 üzenetére
Üdv!
90%-os valószínűséggel így már csak a kijelzőcsere fog segíteni, mivel sérülhetett a szalagkábeled. Egy próbát megér megnézni az alaplapon a kijelző csatlakozását, hogy nem ott van-e valami érintkezési probléma csak, de ennek kicsi az esélye. Ha mégis ott fő hiba oka, akkor azt megigazítod, majd szépen megcsinálod a ragasztást.
-
RVR400
veterán
válasz
byrolord #2726 üzenetére
Mivel postai nyitvatartási időben mindig dolgozok, így nem én veszem át a csomagot. A 85 éves öreglány még jó, hogy beszámítható állapotban van, és örülök, hogy át tudja venni a csomagot. 50e Ft felett már bűncselekmény, így a feljelentés meglesz, ha a csomagban lévő hiányos dobozokon lesz egyező ujjnyomat a kézbesítő ujjnyomatával, akkor túl sok apelláta nincs. Csak ez mind-mind idő, nekem meg bukta.
Na mindegy, megpróbálok lenyugodni, holnapra összeszedem a gondolataimat, és intézem a megérkezett telók szétküldését, meg valahonnan lóvét a visszautalásra a két kimaradó embernek.
Rend van, és Magyarország jobban teljesít.... Köszönöm szépen! -
RVR400
veterán
válasz
byrolord #2705 üzenetére
A nem tudom arra vonatkozott, hogy honnan kerítsek elő a "rendkívül magas" közalkalmazotti fizetésemből majd' 1 havit, amiből most azt a két embert kártalanítom, amíg nem lesz meg, hogy melyik köcsög volt az. Ha egyáltalán meg is lesz, mert lassan tényleg csak az önbíráskodás vezet valahová (természetesen ezzel nem biztatok senkit semmire). Mindegy, holnap viszem magammal a csomagot meg a két dobozt, ami hiányzik, és meg is teszem bent a feljelentést. Ha szerencsém van, akkor a két bent levő dobozon rajta lesz az ujjnyomata a görénynek.
Egy kedves levelet már írtam közben a postának. -
mathews37
tag
válasz
byrolord #2678 üzenetére
Nem biztos hogy segít de amikor rádugod a telót a gépre a föképernyőre felülre kirak egy usb "jelet " arra rákatintva felhoz egy menüt ahol ki lehet vállasztani hogy milyen modan akarod használni a telefont pl . usb tároló , kamera . csak töltés ,média lejátszó stb lehet hogy ott kéne büvészkedni de ez csak egy tipp
nekem médiaeszköz beállitásnál látja a gép de csak a szajátgép mappában a totál commander nem látja pontosabban látja csak azt irja ki nincs ilyen meghajtó. -
RVR400
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP 635 laptop eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest