- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
addikt
válasz
Dromedal
üzenetére
Tanulságképpen: Írsz a minidealnek, hogy megadta magát a mikrofon, küldjenek cserealkatrészt. Kifizeted a mikrofont (kb 2 dollár) meg a postaköltséget ami ismét pár dollár, tehát kb 1000 Ft-ból kezedben a cserealkatrész. Elmész egy komolyabb szervízbe, és ott kb 3-4 ezer ft-ért kicserélik a mikrofont.
Én a speedshopba mentem, felárrral (7ezer ft összesen), de 1 órán belül végetek a telóval. (nekem hangszóró csere volt egy telómnál, de a lényeg ugyanaz)
Nem kell hetekig várni, olcsóbb is az itthoni szerviz, ilyen potom dolgokért nem küldtem volna vissza a telót..
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- GTA V
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Medence topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB - Silver Shadow - Samsung.hu, Garanciális, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V3 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest