- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Ipari strapatelefon 4G-vel és PTT-támogatással a HMD-től
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
válasz
janek69
üzenetére
Ha a kamera a fontos, Hongminál nem találsz jobbat (igaz, abban Samsung kamera van). Az iNEW v3 ha nem Telenoros vagy, akkor is tökéletes. Én viszont Hongmi "hívő" vagyok, bár abban meg a videó hang ami nem tökéletes, de kinek mi a fontos. Nekem ami fontos, azt mind tudja a Hongmi, a gyengeségei (nekem) egy legyintéssel elintézhető (nem jó hang a videó alatt - bár ez már megoldva,) gombok nem világítanak, az akksija egy jó komprumisszum.
Az iNEW egy igazi öszvér: semmiben nem kiemelkedő, de mindenben átlag, vagy afölötti teljesítmény (kivéve akksi). Remélhetőleg a bugjai is megszűnnek, támogatás/frissítés folyamatosnak mondható - foglalkoznak vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szobalámpának is nézhető a Huawei új Wi-Fi 7 routere
- PlayStation 5
- Windows 10
- Xbox Series X|S
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest