- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
rendorsrac
tag
válasz
Mecy_Lacee #4199 üzenetére
Köszi, várok a szakik véleményére. Illetve ha ebben a romban működik normálisan a gps, azt is jelezzétek, mert akkor nem buherálom. :-)
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
rendorsrac #4198 üzenetére
Elvileg rálehet rakni. De majd a szakik megmondják a kósert.
-
rendorsrac
tag
Sziasztok!
Korábban már érdeklődtem az 1.0.8 gps vicces felrakással kapcsolatban, de ott más volt a helyzet, mert alapból olyan rom volt a telón, a mostanin viszont 1.0.6 van és a 850/2100 v4 változat. Olvastam, hogy nem mindegy, hogy 900/2100 vagy 850/2100 van belül. Erre feltolhatom a nídromos gps vicces 1.0.8 romot? A télen or probléma nem érdekel, másik két szolgáltató kártyáját használom, csak nem szeretném téglásítani a telót.
-
RVR400
veterán
válasz
Laza... #4194 üzenetére
Concorde frissítések oldala Majdnem letöltöttem az új szoftot.
-
RosszQtya
csendes tag
köszönöm urak, akkor ezt(is) kihagyom..
közben gondolkoztam a myaudio blade-n... elmentem boltba, 2-ből kettőn nem ment az nfc
a concorde 5005 nfc-sen meg olvasom, hogy xar a gps... remek kilátások -
Lucnaor
újonc
Hétfőn érkezett meg a iNeW V3-s telefonom. Egyből ki is próbáltam, és a következő problémám van vele. Csak ott hajlandó működni ahol először kipróbáltam. Másol nem kapcsol vonalat és nem is elérhető, annak ellenére hogy látja a hálózatot és a térerő is maximumon van. Írtam az ügyfélszolgálatnak, de még nem válaszoltak. Lövésem sincs mi lehet vele a probléma, valaki találkozott már hasonlóval? Gondolom egy rootolással meg lehetne oldani, de ha van egyszerűbb megoldás, akkor nem nyúlnék bele.
-
RVR400
veterán
Fura, ilyenről még nem hallottam volna, hogy ez bekavarhat, és egy indítás megoldja.
Rootolás után a SU-t, a MUT-t és a Root Explorert fel szoktam tolni a Droid Tools-szal, azért van rajta Neked. Amúgy hasznos cucc, ha állítgatni akar az ember bizonyos dolgokat. De így legalább egyszerűen megoldódott, nem kellett resetelni.
-
emery2
tag
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
077Peti #4178 üzenetére
Passzolom a Telenor kérdést, mert nincs és nem és nem is volt ilyen kártyám. Elvileg olyan rom van a készüléken, ami telenoros. S nem is nagyon van olyan ismerősöm itt, akinek volna net előfizetése a telenornál.
Próbáról csak annyit, hogy nekem 17 óra után jó minden nap, illetve hétvégén nem vagyok. -
077Peti
újonc
válasz
Mecy_Lacee #4176 üzenetére
Az is Paks környéke. Nálad működik a Telenor? Mikor tudnám kipróbálni?
-
077Peti
újonc
Sziasztok!
Már egy ideje nézegetem ezt a telefont, de félek a Telenoros bugtól
Valakinek nincs Paks környékén ilyen telefonja kipróbálásra? Egy másik fórumon beszéltem egy sráccal, aki egyszerre vett két ilyen telefont. Az övén nem megy a 3G, a barátnőjének meg igen ugyanazon szolgáltatónál. -
RosszQtya
csendes tag
sziasztok!
szeretnék venni egy ilyen teló "iNew V3 Quad Core Dual Sim"
nem szeretnék ROMot cserélni rajtam, mondjuk úgy mezei user vagyok
szerintetek érdemes beruházni rá? általában nem dobálom a telefonjaim, 95 óta még egy telóm se halt meg!
vannak ismert hibái a készüléknek? vagy csinálni kell neki újat?
előre i köszönöm az észrevételeket!
-
junkpod
veterán
Concorde-osok kaptak egy új szállítmányt ami állítólag telenorral is jó és a gps is. Kíváncsi lennék rá!
-
mrgymisi
tag
OGS kijelző van a telefonon így a digitizer és az lcd is egy panelt jelent. Nem rendeltem még meg, mert találtam egy eladót itthon, amiről szerdán derül ki hogy elviszi az előző érdeklődő vagy megmarad nekem, de ha elviszi akkor szerdán rendelem az új panelt. Amihez amúgy jár a két fém sáv a power és a volume gombok, valamint a felső vízszintes ív. Úgyhogy szerintem jó ha veszel egy ilyet mert az esés során nálam pl jócskán torzult a kasztni.
-
-
emery2
tag
Üdv fórumtársak !
Érdekes jelenség jött elő nálam. A telefon nem érzékeli ha kinyitom a gyári fliptokot, ha felhivnak sem tudom felvenni a kis ablakon. Azonkivül csinált 2x olyat, hogy aktiv beszélgetés közben átváltott "repülőgép" üzemmódra. Lehet valami elállítódott ?
-
mrgymisi
tag
Így néz ki az enyém. Amúgy ezen az oldalon amit küldtem, a legolcsóbb a kijelző. Mindenhol szétnéztem már és ilyen 100 dollár környéke mindenhol. Ez a 60 dolcsi a legolcsóbb. Néztem hogy az EUban lehet-e kapni hogy ne kelljen rá várni egy hónapot.. De sajnos nem. Úgy hogy kell várni egy hónapot sajnos és 12ezer az új kijelző. Addig meg üzembe helyezve a régi samsung ..
-
b.ben
csendes tag
-
mrgymisi
tag
Szia!!
Nekem tegnap még kiakart esni a kijelzőm mert elengedte a ragasztó, aztán hajszárítóval visszaragasztottam és tökéletesen megjavult. Erre 15 percre elejtettem a telefont és ripityára tört a kijelzőm.
DDD
Sorsszerűség..D pofám leszakad. a kis samut meg még direkt is földhöz vágtam és még most is telefon.. de hát.. az nincs is ilyen szép mint ez ( volt )
Nézd csak ezt: http://androidcarts.com/lcd-display-screen-touch-screen-assembly-replacement-for-inew-v3-p-1041.html
-
b.ben
csendes tag
Sziasztok!
Nagy segítségre lenne szükségem!
Tegnap összetört a touch a telómon, szükségem lenne gyorsan egy új touchra, honnét tudnék rendelni? Alig hét múlva repülök amerikába, és nagy szükségem lenne rá! Meg egy megbízható de olcsó szervizesre is.Előre is köszönöm
-
Gaabe
tag
Én telekomos vagyok, nekem minden jó a telefonnal, még a gyári 1.04 van rajta, gps akármikor működik, ha van net, ha nincs, 1 percen belül van mindig jel, akkor pontos, ha a szélvédő közelében van.
-
Laza...
addikt
Nekem mióta nincs (~1hete), 21db-ot tudtam volna eladni belőle. De már nem hozok egyet sem, túl sok a nyűg, volt akivel 170(!!!) üzenetváltásom volt. Ez a gyönyörű telefon a szoftverezettségnek "hála" majdnem a sz@r kategórába került nálam
-
Emirabdul
tag
Én meguntam a várakozást a romokra
Meg a telenor hibával sem békültem ki...
Tehát este felteszem hardverapróra....
40be csak elviszi valaki. -
mrgymisi
tag
válasz
Vjankovics82 #4141 üzenetére
Miért nem vitted még be egy független szervizbe?
-
Vjankovics82
senior tag
válasz
mrgymisi #4140 üzenetére
hát hallod nem akarlak elszomorítani de nekem már volt ilyen visszaküldés és tényleg 3 hónap volt és nem csináltak semmi a telón! szerinted miért nem küldtem még vissza? ezért! nem válaszoltak semmi emailre chatre! lehet megpróbálom szétszedni és veszek egy olyan kétoldali ragasztót!
amúgy hajszárítóval csak éppen a szélét felmelegíted és nyomod a kijelzőt és visszaragad! egy darabig!
-
mrgymisi
tag
válasz
Vjankovics82 #4138 üzenetére
Szia !
Hát én sajnos nem fogok nekiesni hajszárítóval mert nem hiányzik neki a melegedés meg igazából fogalmam sincs hogy hova hajszárítózzak. Amúgy én visszaakartam küldeni kínába csak félek hogy rámvernek egy 100 dolcsis csekket.
-
janek69
senior tag
válasz
raulicio #4135 üzenetére
Már azt hittem baja lett a telódnak,pedig ez nem hiba hanem tulajdonság. Sajnos a kínaiak szeretik ezt a ragasztást,de a minőség nem nagyon akar nekik jóra sikerülni. Szokták javasolni,hogy vegyél 2-3mm széles 2 oldalas 3M ragasztószalagot és azzal ragaszd meg. Persze ehhez kell egy kis műszaki érzék,mert igazán jól csak akkor lehet megcsinálni,ha teljesen szétbontod letakarítod és úgy ragasztod meg. Ebayen lehet szalagot kapni. [link]
Ha a hajszárítót választod mint gyors megoldást,akkor azért nagyon óvatosan azzal a melegítéssel.Egyéb ragasztókat ne próbálj,pl. pillanatragasztó...... -
mrgymisi
tag
válasz
raulicio #4135 üzenetére
Milyen szervizre gondolsz? Esetleg a mobilshop szervize? Amúgy ez eléggé szomorú.. Észrevettem ha egy pindurkát fentebb húzom a kijelzőt, akkor látom a ragasztó szálat ahogy lóg a levegőben. Viszont ha nem én vagyok az első akkor szerintem garira megcsinálnák.. :S nem akarok tovább tétovázni mert ha a lapkábel sérül akkor heló :S
-
mrgymisi
tag
Sziasztok!!
Március 20. án került a kezembe az új inew v3. egy héttel ezelőtt leejtettem és egy picit meglepődtem azon amit láttam. szőnyegre esett, ám a jobb alsó sarkával ért először földhöz. az esésnek lett egy picike nyoma a karosszérián de gondoltam jól van belefér. teltek a napok és egyre inkább azt vettem észre hogy valami nem jó.
Napról napra romlott a helyzet, és tegnap már így nézett ki a kicsike :
http://kepfeltoltes.hu/view/140529/WP_20140529_17_07_26_Pro_1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/140529/WP_20140529_17_07_54_Pro_1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/140529/WP_20140529_17_08_10_Pro_1__www.kepfeltoltes.hu_.jpgPandawill.com ról rendeltem, ahol azt mondták hogy küldjem vissza önköltségen(3000ft) és eldöntik hogy garanciálisan javítják-e. De 100% ig biztos vagyok benne hogy nem, hiszen észre fogják venni az esés nyomát. Viszont nem tudják megmondani hogy ha nincs gari, akkor mennyibe kerülne a javítása. Viszont nem fogom visszaküldeni 3000 forintért és nélkülözni a telefonom 2 3 hónapig, mire kiderülne hogy annyira drága a javítás hogy inkább veszek egy új telefont.
Mi a véleményetek erről?
-
törölt tag
Erre valaki?
[link] Illetve win 8.1 en működhet?
-
woteska
csendes tag
Ezt az ÁJ mondta?
Csak mintha azt mondták volna kész az 1.1.4.
A kis hazudósak..
Ha tényleg a KitKatet csinálják, ha ki is jön hónapok múlva, biztosan lesz benne hiba, és várhatjuk az azt javító frissítést :/ -
junkpod
veterán
Mindeközben a Galaxis egy távoli szegletében...
Újabb olasz csoda-rom jelent meg az új kernelre alapozva. Needromról lehet tölteni.
-
junkpod
veterán
Állítólag (cpa) az 1.1.4 fejlesztés már nem lesz kiadva. Teljes erővel az Android 4.4-en dolgoznak.
Ez most jó vagy rossz, döntse el mindenki maga... -
nandozo
tag
Sziasztok, a napokban a telefonom új dolgot produkált. Autóban töltéskor azt írta ki, hogy "Túl magas töltőfeszültség válassza le a töltőt" (lehet, hogy pontatlan az idézet, de a lényeg ez). Más tapasztalt ilyet? Természetesen eddig semmi baja nem volt ezzel a töltővel...
-
noresz01
csendes tag
válasz
Vjankovics82 #4119 üzenetére
itt elég részletesen taglalják a kérdést:
[link] -
Vjankovics82
senior tag
Valaki próbálta már a 13 gb-ot megfelezni? ha igen leírná hogy kell megcsinálni!
-
junkpod
veterán
válasz
laci laci #4116 üzenetére
Szívesen
Szóval agps-t kapcsold ki, mobil és wifi helymeghatározást kapcsold ki, epo bekapcsolni és letölteni, menj ki ég alá, inditsd el az MUT-engineer mode-mtk engineer-ygps progit. Itt az info fülön nyomj egy full indítást és várj. Kapcsolj persze vissza az első fülre, hogy lásd mi történik. -
laci laci
addikt
válasz
junkpod #4112 üzenetére
Üdv mindenkinek.Tudom,hogy aki h.lye hozzá és még nem is érti az ne is foglyon hozzá,de picit másabb szavakkal leírnád a folyamatot?köszönöm.
- Gps 111: akinek nem jó most, kipróbálhatná, hogy csak epoval, ygpsben full inditás után működik-e?
Előtte minden mást ki: agps ki, mobile hely ki. Várom a tapasztalatokat, nekem így jó a gps.... -
siskad
őstag
Sziasztok! Én is hozzájutottam egy ilyen telefonhoz. Az lenne a kérdésem, hogy a Gravity box-ban állítgattam dolgokat. Ha letörlöm a Gravity box-ot, akkor egy újraindítás után minden visszaáll?
-
törölt tag
Sziasztok! Xp sp3-on próbálok frissíteni és problémák akadnak az adb driver telepítésénél, olvastam valakinél hogy nembiztos h megy xp-n. Esetleg valaki próbálkozott frissítéssel xp-n? Előre is köszi a válaszokat!
-
ctibor
senior tag
válasz
woteska #4110 üzenetére
Bővebb beszámolóra sajnos most nincs időm, de két nap után határozottan állítom: jobb az akkuidő!
Tegnap este 75 százalékon volt, a szokásos mérsékelt napi használat után (3-4 telefon, kb. annyi sms, e-mailek olvasása és kevés netezés, Bluetooth végig bekapcsolva). Rom csere előtt ugyanennyi használattal estére 30-40 százalékon állt.
Azt meg már korábban írtam, hogy megszűntek a random képernyő feléledések.
Szóval eddig tök jó!
-
junkpod
veterán
válasz
woteska #4110 üzenetére
Ne flashelés előtt hanem utána kell a wipe, azért, hogy a userdata és a cache alapállapotba kerüljön, így a rom első indulása feltölti afatokkal ezeket és más romokból eredő beállítások nem okoznak gondot.
900-asra eddig csak az 1,0,1 volt tuti jó. Bár írták, hogy az 1.1.1 system teljesen megegyezik a 8-as sytemmel, csak a kerner más. Érdekes lenne az 1.1.1-be felflashelni az 1.0.1 system imaget, hátha ez ehy jo hibrid lenne és menne a telenor is.
Gps 111: akinek nem jó most, kipróbálhatná, hogy csak epoval, ygpsben full inditás után működik-e?
Előtte minden mást ki: agps ki, mobile hely ki. Várom a tapasztalatokat, nekem így jó a gps. -
Secretknight
aktív tag
válasz
noresz01 #4102 üzenetére
Feltettem a német 1.0.8-at ,ez úgy néz ki most jó.
Az 1.0.1-el az volt a bajom,hogy egy hónap után ,minden töltés előtt ki kellett vennem az akksit a rendes töltés miatt.Ha nem vettem ki ,30 perc alatt feltöltötte és 6 óra alatt le is merült
Semmi humorom két naponta lefeszegetni a hátlapot.Semmi más bajom nem volt az új 1.0.1-el.De ez éppen elég. -
woteska
csendes tag
Aki feltette az 1.1.1-et, valami bővebb tapasztalati beszámolót, élménybeszámolót legyen szíves írni!
Zsírüberhájgprofesszoroktól kérdezem, hogy mivel korábban csináltam egy téglát, amit sikerült visszahozni, most felttenném majd én is pozitív tapasztalatok esetén az 1.1.1-et. A kérdésem, hogy flashelés előtt wipe cache és factory resetet kellene nyomni zökkenőmentes cseréért, ha jól tudom. (Ez maradt ki legelőször, így lett tégla
) Mivel csak FT formattal tudtam feltenni annó a jelenlegi 1.0.8-as romot, ezért az IMEI-m törlődött. A másik kérdésem, hogy megoldható-e valamiképp, hogy ne kellejen minden egyes flashelésnél visszaírni a saját IMEIM-et, mert sejtem, hogy ismét el fog tűnni.?! Köszönöm a válaszokat!
-
laci laci
addikt
Nekem 850/2100 v4.Ma próbáltam a gps-t.és kuka,mit csináljak?1.1.1 és nem a needromos.
UI
sak nem jó a gps
-
karikusz
tag
válasz
Secretknight #4101 üzenetére
Van német és cseh is. Először a németet tettem fel, ment is szépen, míg valamit feltelepítettem és újraindulgatott. De másik 2 telefonon szépen megy olyan 1 hónapja. Tegnap feltettem a csehet gyorsan felállt a gps (1-2 perc minden beállítás nélkül). Egy kicsit lassabbnak érzem, de ha stabil marad ez .
Sok Sikert!
-
noresz01
csendes tag
válasz
Secretknight #4099 üzenetére
Sajnos az a Rom a 850/2100 V4.0-ra való, de ott is vannak GPS gondok, sajna. Nem néztem igazán körül, mert nekem 850/2100-as van, de úgy láttam, hogy csak az 1.0.1 működik a 900/2100-ason.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged