Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
válasz
barrique
üzenetére
Minden attól függ mire kell. Ez a Nibiru nagyobb teljesítményű.Ha játszani akarsz mindenképpen ezt, Az akksi ebben sem túl nagy.Ha csak netezel vele wifin vagy bármin,akkor szinte mindegy.Az iNew jelenleg elterjedtebbnek tűnik,de hozzáteszem lehet,hogy csak nekem ismeretlen a niburu,ha valami gondod van több fórumot találsz a kérdéseiddel.A 195 dollár nem jó ár érte,olcsóbban is megkapod.
-
junkpod
nagyúr
válasz
barrique
üzenetére
Vicces. Írtam régebben, hogy mágnesesen zavarta az autós töltő a telefont. Azóta ráraktam egy vasmagot és bár akkor még nem volt hatása, ma teszteltem wazevel és bedugva is folyamatosan pontosan navigált. Hurrá!
Amúgy munkatársam zopo980-asa is forog álló helyzetben...
-
RVR400
veterán
válasz
barrique
üzenetére
Még kb 20 órán keresztül van a geekbuyingon 160 USD-s ár mellett minimális apróért elérhető DHL-lel a V3. Ez most szerintem a legtutibb, ha gyorsan akarsz, és nem drágán, vagy Hungobungo-val egyeztetsz, szerintem jó áron tudják prezentálni a cuccot. Ha ráér, és olcsóbban kell, akkor ha valaki szervez véletlenül mostanság közös rendelést, akkor oda be tudsz szállni. Vagy ha még jobban ráér, akkor esetleg megvárod, mire én rendelek megint egy kört. Bár most megint cirkuszolnak, mert szerintem ők maguk sem tudják, hogy hogyan küldjék a telókat.
-
RVR400
veterán
válasz
barrique
üzenetére
Segítek Neked is, ha nem olvasol, csak nézelődsz:
"A külföldről postázott termékek esetében esetenkén vámköltség + áfa fizetési kötelezettség keletkezhet (http://www.nav.gov.hu/data/cms291579/2947883399_tajekoztato.pdf), mely esetén a szükséges dokumentumokat az-azt bekérő hatóságnak megküldjük, de annak megfizetése a címzettet terheli."
De nyugodtan vedd meg tőlük, aztán mikor kiperkáltad a 62e Ft fölötti végeredményt, akkor vakarózhatsz, hogy ennyiből megvehetted volna itthon a boltból a Concorde-ot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Gyúrósok ide!
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple Mac Studio M2 Max 12/30 mag, 32GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Graphite Megkímélt állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest