Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adams55
tag
Na sziasztok újra! Láttátok az új Inew telót? [link] Teccetősnek tűnik. Akksi méreteit még nem találtam meg, valaki meg tudja valahol keresni? Hát ha jó lenne az akksi mérete a 3-ashoz ?

-
adams55
tag
válasz
gr8tjoey
üzenetére
Nekem a 85% -ig hamar merülés a probléma + az óra, de hát szolgáltató által frissül az idő. Home gomb nagyobb ujjal rendelkezőknek észre sem vehető
Amúgy igen, a feljebb nyomod meg az a megoldás. Várom hogy jöjjön a KitKat, ha azt kidobják erre valószínűleg úgy fogják, hogy meg lesznek ezek a gondok oldva. Tényleg olyan hibák ezek amit csak az vesz észre, aki a hibát keresi a telefonban. 50-ért ilyen hardver mellett semmiség, nyugodtan állíthatom.@Junkpod : Nagyon beszóltál , de ne etesd a trollt, inkább próbáld máshol levezetni a feszkót, ne egy fórumot használj erre, ez nem az a hely.
-
adams55
tag
válasz
Dromedal
üzenetére
Nem kell felhúznod magad, a 2 fő hozzászóló nem csak téged tilt ki a "fórumáról" hanem mást is. Mindenki hülye, Ők pedig az okosok.
Ma volt alkalmam BP -en motorral Sygic-el 1.0.1-es szoftverrel teljesen mókolatlan rommal menni egy fél napot. Sygic nem dobálózott, még a szűk egyirányú utcákban sem. 3 betűs hamarabb talált jelet, viszont dobált össze vissza. Maps tökéletesen fel akart vinni az M3-asra, akár megtiltottam neki akár nem. Ha valaki leírja nekem hogyan kell egy szűz telefonról leszedni a romot, akkor szívesen csinálok nektek egy teljes mentést. ( Nincs Rootolva, semmi egyéb )
-
adams55
tag
válasz
junkpod
üzenetére
@ RVR400 : Meg kell érdeklődni, milyen verziójú készüléket küldenek , mielőtt megveszed. Én megkérdeztem, megnéztem.
@ Junkpod :
Az is érdekes , hogy te mint hozzáértő szenvedsz a telefonoddal, akárhogy töltöd fel a romokat, mindíg nyűglődsz vele. Más kérdés, hogy a gsm modult azt csak egy rom felrakásával meg tudod változtatni anélkül, hogy semmi probléma nem adódna. Nem gondolkodtál még azon, hogy nem véletlen adtak ki 2 verzióval ilyen mobilt? Aki pedig lilásodással küszködött, azután következett be, hogy 850-es gépre egy 900-as romot tett. Amint visszatette a régit, eltűnt talán ez sem véletlenül. Biztos csak egy " szoftver " telepítése okozta ezt. Szoftver? Ez nem egy Angry Birds, hanem egy OS. Telefon beállításait tartalmazza, minden olyan adattal, ami nélkül csak egy szép műanyag / fém kijelződ lenne. Etesd a trollt, mert te olyan nagyokat mondtál eddig, inkább kérdeztél. Te vagy a szakértő, a developer mókolásokkal kigoogle-zett fájlok cserélgetésétől hozzáértő lettél. Lezártam az okoskodást. Egyébként mint láttad választ írtam NEM NEKED, megnyugtattam egy leendő tulajt, hogy megéri megvenni a telefont, mert nem fogja megbánni.
-
adams55
tag
Érdekes mód nekem telenor kártyákkal megy a telefon, GPS el nincs gond kB ugyan az mint egy Desire Hd. Nem kellett semmit mokolni vele, akiknek belilult a kép valószínűleg a rom pakolgatás miatt következett be mert nem ugyan az a hardver (apróbb eltérés miatt bugolt be) szóval a telefon jó, ennyi pénzért meg pláne. Mindenkinek ajánlom. Aki meg agyba főbe pakolja a romokat, megérdemelt a meghibásodás.
-
adams55
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Állítólag van benne nyomásérzékelő, "barométer"
De én nem találtam. Ha megnézitek az 1 hsz-ben lévő képet, oda van írva, hogy Nyomásérzékelő 
-
adams55
tag
Valaki elő tudta már csalogatni a nyomásérzékelőt, valamint az air-gesture-t? Ha igen, hogyan?

-
adams55
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Szintúgy!

-
adams55
tag
válasz
woteska
üzenetére
@ Vjankovics82 : Csak a mindenhol okoskodókat nem bírom, ezért összegeztem ezt a telefont saját részről úgy, hogy nekem a kezemben van ez a készülék, nem csak olvasgatok róla.

@ gr8tjoey : Ezt már nem is akartam hozzá írni , mert akkor megintcsak támadásoknak adnék alapot, hogy másoknak milyen jó a szervíz.
@ woteska : Nem kellett garanciáztatnom a készüléket, pöpec minden. Az eladó készülék a barátnőmé, mert neki a c5-00 jobban tetszik.

Teljesen rendben a teló mindent össze vetve. Érdemes leszedni a romot mielőtt mókolod, sose lehet tudni. Várok én is valami stock jó romot, de nem kapkodnak vele az Úriemberek.
-
adams55
tag
Üdvözlet. Hozzászólnék az előttem szólókhoz, akik negatívan jellemezték a telefont. Pár APRÓ dolog, amivel ha kompromisszumot kötsz, akkor legjobb vétel ez a telefon:
- Garanciáztatás kicsit lassú
- Akksi -> Vásárláskor látod mit veszel, és akár milyen hiper készüléket veszel, a Lenovo P780-on kívül minden telót fel kell dobni este töltőre, ha nyüstölöd. Érdekes mód nekem mobilnettel Viber + FB , 3 google fiók+youtube fiók sync + netezés kevés játékkal estig kibírja az akksim. Más készülék is így merült.
- Lila kijelző: Valami silány rendelés volt amit vettetek, vagy nyomás érte az IPS-t . Nem betonból van a készülék, hogy erősen kell nyomogatni. Nekem 2 hónapja megvan, nincs lilásodás, sem más probléma
- Szoftverezettség -> A készüléknek nincs akkora androidos háttere, hogy minden hibát megjavítsanak napok alatt, de ennyi pénzért nem is kell többet várni. Mellesleg gyári rommal minden megy nekem személy szerint, az óra crash-en kívül. De ezt a telefon a hálózatról kéri, akkor miért a beállítás?Ha hiper szuper telefon kell valakinek ilyen felszereltséggel, és minden rendben legyen a szervízzel, szoftverezettséggel, akkor nem kell sajnálni a készülékre 100-150 ezer Forintot. Mert ennyiért vannak az olyan telefonok, amit bekapcsolsz, megy minden, friss és gyors az android / szoftverezettség. Nem kell sajnálni a pénzt, nameg nem kell szájhúzással vélekedni a készülékről. Ennyi pénzért Best Buy , akárki akármit mond.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SkyShowtime
- OpenMediaVault
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple MacBook
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest