Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
Ez még olcsóbb mint a 4magos, ami annyit jelent, hogy sikerülni fog még rosszabbra. Valójában az a legnagyobb gond, hogy szerintem a telók 30%-a alapból el van szabva a kijelzőnél. Ami annyit jelent, hogy gazdasági totálkár, ha kijelzőcsere van. Vontod kolléga telóján a véletlen repedés is ugyanúgy a ragasztási hiba miatt következett be. Szóval már egy ideje én sem rendelek V3-at senkinek. Amilyen jó lehetne a teló, annyira sikerült az összeszereléssel elrontani az egészet, pedid a hasonló telók közül még mindig a V3 a legszebb.
-
-
mrgymisi
tag
Így néz ki az enyém. Amúgy ezen az oldalon amit küldtem, a legolcsóbb a kijelző. Mindenhol szétnéztem már és ilyen 100 dollár környéke mindenhol. Ez a 60 dolcsi a legolcsóbb. Néztem hogy az EUban lehet-e kapni hogy ne kelljen rá várni egy hónapot.. De sajnos nem. Úgy hogy kell várni egy hónapot sajnos és 12ezer az új kijelző. Addig meg üzembe helyezve a régi samsung ..

-
mrgymisi
tag
Szia!!
Nekem tegnap még kiakart esni a kijelzőm mert elengedte a ragasztó, aztán hajszárítóval visszaragasztottam és tökéletesen megjavult. Erre 15 percre elejtettem a telefont és ripityára tört a kijelzőm.
DDD
Sorsszerűség..
D pofám leszakad. a kis samut meg még direkt is földhöz vágtam és még most is telefon.. de hát.. az nincs is ilyen szép mint ez ( volt )Nézd csak ezt: http://androidcarts.com/lcd-display-screen-touch-screen-assembly-replacement-for-inew-v3-p-1041.html
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Már ha a 695Ft percdíj nem számít gondnak...

imádni való telefon pedig