Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
kezdjük előröl:
1. azt mondod, hogy ha nincs mobilnet bekapcsolva akkor jól mutatja hol vagy, míg mobilnet bekapcsolt állapotában meg nem?
2. be van kapcsolva minden GPS funkció/segédfunkció? GPS, A-GPS, EPO, "hely wifi és mobilhálózat alapján", google beállítások /tartózkodási hely elérése.
3. Mobile Uncle Tools appot telepítsd Google Playről, engineer mode / mtk / location / YGPSna itt mit látsz? (persze szabad ég alatt) nyomj egy képernyő fotót (bekapcs és hangle egyszerre) és tedd fel ide, ha megvolt a fix (amikor zöldre váltanak a holdjelek, akkor menj át a következő oldalra, ahol számadatokkal látod mi történik. figyeld, hogy a pontosság hogyan javul folyamatosan, illetve várd meg, hogy "lenyugodjon" azaz a distance (mozdulatlan telefon esetén) beálljon 0-ra.
A célunk az, hogy a TTFF (time to first fix, azaz első hold találás rövid legyen és utána max fél perc alatt megnyugodjon és tartósan egy helyben tudjon maradni. Ekkor leszel képes navigálni.
4. mivel navigálsz? igo nem javasolt első körben, főleg ha bizonytalan a GPS-ed. Javaslom a waze vagy google navigáció programokat.
(amúgy saját tapasztalatom szerint a "gps-fixes" romok nekem nem hoztak szinte semmi javulást...)
-
-
RVR400
veterán
válasz
Keeperv85 #5481 üzenetére
Volt 2 nap, amikor végigflasheltem minden szoftververziót a telóra, 1.0.4-től 1.1.5-ig. Amíg nem formázod le a telót flasheléskor, addig nincs gond, az IMEI-m köszöni szépen jól van. Persze, ha már el volt szabva előtte a teló, akkor nyilván egy másik verzió flashelésekor már rossz lesz.
-
Laza...
addikt
Amire Te gondolsz, az az A-GPS képesség. A mobil internet (vagy wifi) ahhoz kell, hogy a teló le tudja tölteni az EPO adatokat, és ezután a műholdak immáron ismert helyzetéből gyorsabban tudjon fixálni, pozíciót fogni. Ennek megtörténte után már az A-GPS nem játszik, a navigálás online jellel működik. Ha egyáltalán nem lát holdat, tedd fel a német gps fixes romot a needromról, attól jobbat nem találsz. Ha azzal sem megy, akkor más gond van
-
janek69
senior tag
Nem én leszek a te emberek. Nekem még csak 1 hónapja van még a telefon, de ezekben az mtk-s félóránként nincs nagy gyakorlatom. A sajátomat mahinálom, de másért még nem merek próbálkozni. Szerintem ha Pesti vagy jobban jársz ha nyíltan festészet itt a kérdést valakinek. Egyébként lehet, hogy magad is meg tudod oldani segítséggel.
-
Laza...
addikt
válasz
laci laci #5478 üzenetére
Nem érted a lényeget. Ha gyári állapotban van a teló, akkor tuti nem tűnik el egy visszaállítás wipe, bármi után sem.
De ha valaki már 1x elbaxta, szarul flashelte, akkor hiába írod vissza kézzel, mert a visszaállítás is a hiányzó IMEI-vel fog megtörténni.
Azaz a teló már mókolva volt. Aki mást mond az
a. Sosem csinált még ilyet
b. szájkarate
c. mint a tanár: beszél róla, de nem ért hozzápont
-
janek69
senior tag
No a lehiggadás a lényeg. Ha visszaolvasol volt itt már úgy is,hogy 2 fórumtárs megkereste egymást és a gyakorlottabb megjavította a másiknak. Én a világ végén lakom,így magam oldom meg,na meg szakmám is,hogy ezeket buheráljam.
Én azt is el tudom képzelni,hogy a kijelző automatikus fényerőn van és te arról beszélsz mire felnyomja a fényerőt.
-
-
junkpod
veterán
válasz
Laza... #5461 üzenetére
szerintem az eladó játszott velle régebben és van az a jelenség, hogy a törölt de visszaírt imei factory reset után újrírást igényel.
egy teljesen széthekkelt telót adtak el szegénynek.Mostmár mindegy alapon én felraknám a 1.1.1 rootolt/twrp verziót, aztán csinálni kelle mindkét simre egy imei visszaállítást, aztán mehet a telenor fix és lehet tesztelni, hogy mi hogy működik.
Ez bizony legózás lesz
tjokai: ne a kínait hibáztasd hanem aki széthekkelte neked és nem szólt róla.
-
janek69
senior tag
Én tudom milyen ez,sokszor jártam hasonlóan kütyükkel,de azt kell szem előtt tartani,hogy meg lehet csinálni,nem halott a teló. Abban a linkben az a jó,hogy gyakorlatilag gép nélkül vissza tudod írni az imei-t az alapján,tehát ha olyan a melód,akár munka közben is. A feléledés legalább gyorsabb lett?
-
janek69
senior tag
Nyugalom. Azért aki eladta remélem ad 1-2 nap garit.
Az előbbi linken láthatod hogyan kell az imei-t visszaírni és máris üdv a klubban,mert ha akartad ha nem,most buherálni fogsz. Egy a lényeg. Meg lehet csinálni,ne vágd falhoz,ne üss szeget keresztül a kijelzőn....... Csak nyugi. Ha ezt egy 150000ft-os teló játsza el akkor is ideges lennél,de nem kicsit.A telefon teljesen jó a kérdés,hogy az előző tulaj miket követett el eddig vele.
Vannak itt,akik már majdnem alkatrészekből is összerakták,tehát mindig találsz itt valakit aki tud segíteni. -
tjokai
senior tag
válasz
Laza... #5461 üzenetére
Nem játszottam én semmivel sem, csak egy egyszerű "gyári beállítások visszaállítását" csináltam, ennyi az egész. Azóta van egy 45e ft-os mp lejátszóm és egy 13Mpx-es fényképezőm. Hurrá
Na nekem ennyi elég is volt ebből a gagyi szarból, megy is a piacra! Kínlódjon vele a bánat, az! Számítottam rá, h nem lesz problémamentes a kezdet, na de h ennyire?! Hagyjuk már!!!! Ezek a kínaiak inkább szedjenek rizst, mint h telefont gyártsanak
-
tjokai
senior tag
Csináltam egy gyári beállítások visszaállítását, erre nem viszi egyik SIM-et sem (Telekom - Telenor)
Újraindítom ezt a fost, erre lefagy! Hihetelen, ember
-
tjokai
senior tag
Valaki letudná írni "szájbarágósan", h hogyan tudom a legegyszerűbben orvosolni ezt a Telenor 2G/3G problémát? Jöhet privátban is, csak éjjel vagy holnap délelőtt leszek legközelebb gépközelben.
Köszönöm a segítséget előre is
-
törölt tag
válasz
Keeperv85 #5453 üzenetére
Csontozd ki a kernelt és szedj ki minden általános drivert belőle. Hagyd benne az adott telefonnak a drivereit csak ( mellesleg már ekkor majd a fele lesz az eredetinek a mérete
) és próbáld meg feltelepíteni egy másik ugyanolyan típusszámú telefonra. Majdnem 100%-ra lefogadom,hogy nem fog menni a másik telón.
A telók "sajátossága" hogy kb 3-4 beszállító termékéből rakják össze,ezért is van általános kernel driver hozzá , ezért (is) optimalizálják a romokat/kerneleket az adott típusú telefonhoz.. De ezt Te sztem tudod
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
junkpod #5450 üzenetére
Ja hogy te a belső driverekre gondolsz. Azt hittem a PC felé irányulókra. Egy részét le lehet követni, de nem mindent. Szét kell boncolni a kernelt hozzá, ha részletesebb adatokra vágysz. Csakhogy mivel ez MTK SoC, így pl. az LCD driver-hez vissza kéne fejteni az LK binárist is, ami aligha fog sikerülni...
-
junkpod
veterán
válasz
Keeperv85 #5447 üzenetére
ezt a driver dolgot nem értem, amikor nyomoztam a magnetsenzor után akkor megtaláltam a hw komponensek driver fájljait és mindegyikről az elnevezése alapján ki lehetett deríteni (gugli) milyen hardvert hajt meg. Pl a kamera drivere a sony kamerához tartozik és így tovább...
Hát nem tudom ez a kernel dolog mit igazol vagy mit sem, hiszen lehet az is, hogy csak megvették a kernelt mert már volt egy azonos hw felépítéshez fordított a zte-nek. A romokat viszont az Easteaon gyártja szerintem és a leírás alapján a hw is onnan kerül ki. [gyártói rom verzió lista]
tjokai: Janek írta, hogy törölj mindent alapbeállításra: belépsz recoverybe ha van rajta és wipe data/cache
-
junkpod
veterán
meg se nézted, hogy jó-e a navigációs képessége még a telefonnak...
Nekem 1.0.8-al kezdett egyáltalán működgetni, de használható csak a gps-patch után lett és ezután rom-ról rom-ra változott a helyzet (általában egyre jobb lett).
Most ilyen (az előbb nem linkeltem be): [InewV3 850/2000 V4 Telenor képes mod után, autóban középkonzolon rádió alatt, hibás iránytűvel] -
Keeperv85
nagyúr
válasz
junkpod #5440 üzenetére
"- eddig minden származású teló minden ROM-mal elindult, alapvetően működött"
Mint írtam is fent, az egyik a másikba átszofverezhető, ami többek között a platform sajátossága. Régebbi SoC esetén az SPMTD-vel kellett állítani a meglévő HW címeket az uboot.bin-ben, de mióta LK.bin lett belőle és az SP flashtool is megbirkózik a speciális FW update-el, azóta nem kell, magától átkapcsol. Ebben a fájlban 3 fő egység HW azonosítója van: két kamera és az LCD panel.
"- ebből arra következtettem, hogy a driverek is azonosak, hiszen mindegyik működött"
Rossz következtetés: az összes létező MTK soc drivere azonos, függetlenül attól mi van köré építve.
"- ha azonos driverrel mind működik, akkor a driver által vezérelt hw elem is azonosnak kell lennie, különben nem működne"
Rossz következtetés. Az MTK driver(ek) multi driver(ek). Van benne/bennük vagy 300 eszköz támogatva.
"- soha senki nem tudott hw komponens különbséget kimutatni"
De igen, én. Én vagyok tudtommal az egyetlen, aki innen darabokra bontva látta (Fakirr barátom leszámítva).
"- tapasztalatom szerint nincs sorozatszáma a telefonnak ("123456789ABCDE"), tehát ez alapján sem tudjuk őket megkülönböztetni"
Van nekik, csak nem ez. Minden boardon van sorozatszám.
"- a különböző forgalmazók által kiadott telókon is előbb utóbb megjelennek az "Inew" feliratok."
Teljesen mindegy ki mire brandeli...
"ez nem valójában nem "Inew" telefon, sem "concorde" sem "myaudio" hanem a Shenzhen Eastaeon Technology Co.,Ltd által gyártott alaptelefon, amit többen is kiadnak, több változatban"
A készüléket a ZTE gyártja vagy gyártatja. Az előbbire erősebb a gyanúm. Hogy saját nevük alá miért nem engedik ki, az jó kérdés. Ám nézd meg a kernelt ki fordítja le hozzá!
@(#5444) junkpod:
Ne zavarjon, hogy az az LCD rá van ragasztva a középkonzolra előre, ami kb. a telefonod 90%-a, előtte pedig ott van az a digitizer, ami... Ezt nem másik készülékre gyártották, csupán más szériához!
-
janek69
senior tag
A navi miatt szerintem felesleges,mert nekem is 1.1.1-el jött és nem volt vele gondom.
A kijelző nálam 0,5mp-en belül feléled. Szerintem még mielőtt belakod nyomj egy gyári resetet rajta,mert lehet,hogy valami program megfogja,aztán majd eszi az aksit is.
Egyébként a hardver gombra gondolsz,vagy amikor szoftveresen elhúzod a lock-ot? -
tjokai
senior tag
válasz
junkpod #5441 üzenetére
Hali
Megérkezett a telefonom, első dolgom a build szám megtekintése volt...1.1.1. van rajta, akkor felesleges frissíteni a navigáció miatt?Amit még észrevettem így hirtelen, az az, h a kijelző feloldó gomb megnyomása után a feloldásra nem mindig reagál vagy ha reagál, láthatóvá válik halványan a kép és jópár másodperccet kell várni mire feléled a készülék. Ez másnál is jelentkezik?
-
junkpod
veterán
válasz
#84490496 #5442 üzenetére
szerintem az, hogy egy utánrendelt LCD nem működik egy bizonyos rommal az ne feltétlenül jelenti, hogy az egyben kiadott telefonok is különböző LCDvel szereltek. Ki tudja a külön rendelt LCD valójában milyen típushoz készült? Azért mert a kereskedő rámondja, hogy inew? Az nem jelent semmit. Inkább szerencséje van, hogy működik.
Ha különböző inew hw lenne hivatalosan akkor a külön rendelhető hw elemeket is megkülönböztetnék jelöléssel, hogy tudd mihez rendeld.(#5443) janek69
szerintem ezek ugyanazok mint a régiek, úgy vélem ezeket a telefon nem használja teklepítéskor (hiszen akkor egy új romot adott volna ki az inew és nem nvram-kavaró patchet) hanem mellékelik hozzá néha, hogy a szervizek/dealerek tudjanak nvram-paramétert frissíteni ha van metatool-juk -
janek69
senior tag
válasz
junkpod #5441 üzenetére
A Full SP flasher-es 1.1.5-ben,nem a CWM update-esben van 2 db file,amit a metatools-os cuccodnál látok,hogy igazából az tartalmazza a gps kalibrációt. Azokat próbáltad már?
BPLGUInfoCustomAppSrcP_MT6582_S00_MOLY_WR8_W1315_MD_WG_MP_V11_P5_1_wg_n
BPLGUInfoCustomAppSrcP_MT6582_S00_MOLY_WR8_W1319_MD_TG_MP_V14_P5_1_tg_nLehet,hogy nem véletlenül tették bele a ROM telepítőbe?
-
törölt tag
válasz
junkpod #5440 üzenetére
Mrgymisi törött lcd-je jó példa erre: a gyári lcd panel nincs benne az 1.0.6-ban,egyszerűen nem hajtja meg a kijelzőt. Kipróbáltam
. 1.0.8-tól megy csak.
A tényleges eltéréseket meg láthatod Te is,ha kibontod a romot és összehasonlítod a tartalmukat...Bocsi,hogy belepofáztam
-
junkpod
veterán
válasz
Keeperv85 #5437 üzenetére
Hát örülnék ha az állítást bármilyen tényszerű bizonyítékkal alátámasztanád. Amire én a kijelentésemet alapoztam:
- eddig minden származású teló minden ROM-mal elindult, alapvetően működött
- ebből arra következtettem, hogy a driverek is azonosak, hiszen mindegyik működött
- ha azonos driverrel mind működik, akkor a driver által vezérelt hw elem is azonosnak kell lennie, különben nem működne
- soha senki nem tudott hw komponens különbséget kimutatni
- tapasztalatom szerint nincs sorozatszáma a telefonnak ("123456789ABCDE"), tehát ez alapján sem tudjuk őket megkülönböztetni
- a különböző forgalmazók által kiadott telókon is előbb utóbb megjelennek az "Inew" feliratok.Ami lehetséges és szvsz belefér az állításomba:
- lehetnek az azonos hw komponensek esetén is különböző revision-ök, melyek bizonyos hangolási paraméterekben különbözhetnek, ezt támasztja alá, hogy nálam az 1.0.1-es rom hibás kontrasztot adott a kijelzőn
- vannak gyártó által jelzett különbségek (850/2000 vs 900/2100 sáv jelölés, illetve v3 vagy v4 jelölés), de ezek bármelyik forgalmazó által eladott telefonon előfordulnak vegyesen, bármi logika nélkül
- ez nem valójában nem "Inew" telefon, sem "concorde" sem "myaudio" hanem a Shenzhen Eastaeon Technology Co.,Ltd által gyártott alaptelefon, amit többen is kiadnak, több változatban, a legnépszerűbb brandelő az Inew, valszeg ő volt az első, így a ROM-ok is sokszor az Ő nevüket tartalmazzák (lásd a ROM verziók hivatalos elnevezés táblázata szerint mindegyik verzió neve így kezdődik: "CHUANGXINQI-EN-INEW-QB15AFD-S539" (innen jön a rom-nevekben a "cxq" rövidítés is. Azonban a ROM keresztflashalések miatt a fenti 3 brand azonos hw-vel jött ki.Szívesen olvasnám a véleményedet!
-
tjokai
senior tag
Inew V3 készülékemen a mindenki által jól ismert 3betűs navigáció futni fog szerintetek?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
junkpod #5424 üzenetére
"Tomi: nincs különbség, mind ua. kívül belül, a romok mindre jók."
Nem, nem ugyan azok! Legalább 3 féle ilyen teló van, ezeken két rom sorozat fut párhuzamosan. Az egyik széria a másikba átszoftverezhető, ettől még jelentős hardveres eltérések vannak köztük!
1.1.1 után nem induló teló: az 1.0.6 utáni romokat CSAK FW upgrade módban érdemes/lehet feltenni, mivel egyedi telepítőjük van, ami olyan kódsorokat tartalmaz, ami csak ilyen módon fut le. Pl. módosítják a PMT-t...
-
-
Ciblik
újonc
Sziasztok! Tetszik a teló, de a kisebb hibák aggasztanak. Nem nagyon akarom berhelni a készüléket, ennek ellenére szerintetek megéri, vagy hasonló áron és minőségben van "konyhakész" készülék is amit tudnátok ajánlani? Válaszokat előre is köszönöm.
-
marias
csendes tag
junkpod hol lehet megtalálni a googledrivodat nem kicsit buta vagyok hozzá de lelkes
-
marias
csendes tag
-
laci laci
addikt
Kérdezném,hogy van másik 1.1.1?Mármint többféle?Ami most rajta van(1.1.1)nagyon jól bánik az akkuval és a ram használattal.Szinte két nap az akku.Csak ez a k.cs.g gps.
-
_t0Mi_
aktív tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok, és az ár/érték arányban nagyon megtetszett ez a készülék. Biztos sokan kérdezték már, de nem igazán találok rá választ. Mi a különbség az iNew V3, Concorde 5005 és a Myaudio Blade között? Teljesen ugyanolyan a hardver és a külső. Illetve ha ez tényleg igaz, és csak átnevezés volt, akkor melyiket érdemes venni a 3 közül támogatási (garancia, support, főzött romok) szempontból? Pont az iNew az, amit sehol sem találtam országon belül megvásárolható ként. Előre is köszönöm a választ!
-
janek69
senior tag
Járt már valaki úgy,hogy a telefonra nem tud semmit telepíteni,mert nincs hely?
Túl sok progi nincs telepítve. -
ivey
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre volna szükségem. Frissíteni próbáltam az 1.0.1-s romom az 1.1.1-el. Először nem sikerült a hozzá adott scatterrel, de egy mentésemből a sajátommal igen. Fel is települt. Újraindítás után viszont a logónál megáll.
Próbáltam más rommal is (jelesül az 1.0.8-as GPS fixes verzióval), de a helyzet ugyan az.
Droidtools-al készítettem mentést régen, azt a romot viszont nem hajlandó feltenni.Nagy szükségem lenne a telefonra, már bánom minden bűnöm.
Kérem segítsen valaki, hogy újra működjön.
-
didros
senior tag
Az Aliexpresszről 2 hét alatt megérkezett a barnás színű szilikontok! 2,70 dollár volt.
Nagyon jó cucc, megváltás a gagyi, fehér gyári tok után, ajánlom mindenki figyelmébe! -
tjokai
senior tag
Úton a telefon hozzám, holnap vagy holnapután itt is lesz
-
tutis
őstag
válasz
Öregharcos #5410 üzenetére
telefont ne usb módba csatlakoztasd hanem médiaeszközként, akkor látod mindkét meghajtót.
-
Öregharcos
csendes tag
Sziasztok!
Én is kaptam egy iNew V3-as telefont 4.2.2 Androiddal.
Sajnos kézikönyvet nem kaptam hozzá.
Sok mindent megtaláltam, de a fényképezéssel gondom van.
Tegnap csináltam vele képeket, és le akartam menteni, de a PC nem találja, nem látja sehol.
A telefonon itt található: Telefon-memoria->DCIM->Camera.
Nagyon fontos képek egy ipari berendezésről, nagy szükségem lenne rájuk.
Azt nem tudom, hogy hogyan lehet átrakni a külső memoriába, vagy olyan helyre, ahol a PC megtalálja. Gondolom, hogy azt is be lehet állítani, hogy a camera hova rakja a képeket, de nem találok ilyen beállítást.Kérlek benneteket, hogy segítsetek!
Előre is nagyon köszönöm!
oregharcos -
-
tjokai
senior tag
átveszem b0ki kolléga készülékét, ő is a telenor problémák végett szabadul meg tőle. Szeretném majd a napokban segítségeteket kérni ebben a telenor 2g/3g probléma javításában.
-
tjokai
senior tag
válasz
janek69 #5403 üzenetére
éppen ezért kérdeztem rá, mert a Doogee dg550et ismerem, láttam is vele készült képeket....hát szörnyűek. Meg hát nagyon dobozhangja volt az első hangszórónak, nem lehetett érteni a partnert, annyira torzított. Viszont baromi gyors teló, Antutuban 26000pont azért nem semmi.
-
janek69
senior tag
MT6589 tehát már itt tök más,más kijelző 5.5",tehát a meghajtótól kezdve minden más...... A kamerára a gyártó sehol nem írja,hogy sony cmos lenne, F2.2 és nem 2.0 tehát a 2 kamera biztosan nem egyforma.Ettől a szenzor még lehetne,de nem írják. Sok készüléknél 8Mpx-es kamerát 13-ra interpolálnak és 13Mpx-esnek tüntetik fel,olyan mintha az iNew V3-ra 18Mpx-es kamerát írnának,mert ugye lehet vele 18Mpx-es képet készíteni.
-
junkpod
veterán
Zopo700-ra jön kitkat, jó jel.
Más, concordos fórumon valaki fejtegette, hogy az ota frissítéskor a szerver teló sorozatszámot is vizsgál. Ennek kapcsán jutott eszembe, hogy az enyémnek "123456789ABCDE" a sorozatszáma, tehát elegánsan nem számozták a telókat. Tiétek is ilyen? Vajon a concordosnak van sorozatszáma? -
tjokai
senior tag
Sziasztok
Csak egy kérdés:
A Dogee DG550-ben ugyanaz a kamera és hangszóró található mint az iNew V3-ban? ..... mivel ugye a Dogee DG550 köztudottan és tagadhatatlanul iNew V3 koppintás. Tehát csak designban koppintották vagy az alkatrészek zöme is megegyező a két készülékben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fedora Linux
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest