Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• petiteto31

újonc

válasz tepimartin #3391 üzenetére

Én a cseh féle 1.0.8-as GPS fixet raktam fel, alapból így sem működött. De sikerült lelket lehelni belé :)

Először felraktam a FasterGPS nevű alkalmazást és itt beállítottam az NTP szervert értelemszerűen Európára és Magyarországra.
    Ezután felraktam a Mobileuncle MTK Tools nevű alkalmazást.
    Ezen belül Engineer Mode/EngineerMode (MTK) menüpont. Itt a fülek között átbaktattam az utolsó "Location" fülre, majd a "Location Based Service" menüpontba beléptem. Itt van egy olyan rész, hogy "A-GPS Mode". Nekem itt alapértelmezetten az "MSA" opció volt kiválasztva, úgyhogy ezt átraktam "MSB"-re.
    Majd vissza az alkalmazás főmenüjébe és a "Power GPS Search" menüpontban kiválasztottam a "GPS Set" menüpontot.
    Utolsó lépésként letöltöttem a a GPS Fix alkalmazást és kivártam azt a 15 percnyi ténykedését (szabad ég alatt!!! fedett helyen (még ablakban sem) lókakit sem értem el).

Ezen lépések után nagy meglepődésemre magához tért a GPS és azóta is tökéletesen működik :))

Viszont a Telenor problémát még sehogy sem sikerült megoldanom. Már voltam a Telenorban is, ahol ketten próbáltak 1 órán keresztül megbirkózni ezzel a jelenséggel, nem sok sikerrel :(

Új hozzászólás Aktív témák