- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
petiteto31
újonc
válasz
tepimartin
üzenetére
Én a cseh féle 1.0.8-as GPS fixet raktam fel, alapból így sem működött. De sikerült lelket lehelni belé

Először felraktam a FasterGPS nevű alkalmazást és itt beállítottam az NTP szervert értelemszerűen Európára és Magyarországra.
Ezután felraktam a Mobileuncle MTK Tools nevű alkalmazást.
Ezen belül Engineer Mode/EngineerMode (MTK) menüpont. Itt a fülek között átbaktattam az utolsó "Location" fülre, majd a "Location Based Service" menüpontba beléptem. Itt van egy olyan rész, hogy "A-GPS Mode". Nekem itt alapértelmezetten az "MSA" opció volt kiválasztva, úgyhogy ezt átraktam "MSB"-re.
Majd vissza az alkalmazás főmenüjébe és a "Power GPS Search" menüpontban kiválasztottam a "GPS Set" menüpontot.
Utolsó lépésként letöltöttem a a GPS Fix alkalmazást és kivártam azt a 15 percnyi ténykedését (szabad ég alatt!!! fedett helyen (még ablakban sem) lókakit sem értem el).Ezen lépések után nagy meglepődésemre magához tért a GPS és azóta is tökéletesen működik

Viszont a Telenor problémát még sehogy sem sikerült megoldanom. Már voltam a Telenorban is, ahol ketten próbáltak 1 órán keresztül megbirkózni ezzel a jelenséggel, nem sok sikerrel

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LEGO klub
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest