- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dromedal
csendes tag
válasz
adams55 #3486 üzenetére
Haho!
Gyerekeken nem szoktam felhúzni magam!
12-évig voltam 4-nagy autómárka márka szervízvezetője!Gondolhatod mennyi hülyével hozott össze a sors!
Egyetemi pszichológus oktatta nekünk hogyan ismerjük fel és hogyan kezeljük ezeket az emberfajtákat!
De legalább nem csak nekem tűnt fel hogy itt egy-ketten csak ész osztók!
Nem nagyon írok fórumokba főleg nem no-ném neveknek akik nem vállalják fel magukat.
Már sajnálom hogy ide is írtam persze a nagy semmit!
Többet nem fogok!
Na üdv! -
junkpod
veterán
válasz
adams55 #3494 üzenetére
Neked gondjaid lehetnek... itt a fórumon nem divat a rosszindulat, nem kell azt feltételezned.
Csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy csak a fizetős utakat lehet kikerültetni a navikkal és ha az m3-hoz ragaszkodot akkor vélelmezem, hogy a díjmentes szakaszt erőltette.
A franc se akar itt beszólni senkinek. -
gr8tjoey
aktív tag
válasz
adams55 #3486 üzenetére
Nekem 1.05 van, semmi mók, gyári az egész.
- a töltéskijelzés olyan amilyen (engem pont nem érdekel, nyomkodva tudja a szűk 1 napot, békénhagyva 36+ óra lazán. Már nem is töltöm csak a kocsiban)
- a home gomb néha szarozik (egy picit feljebb kell megnyomni mint ahol gondolná az ember)
- waze használhatatlan, sygic tökéletes, maps tökéletes, traffi hunter tökéletes.
- néha a képernyő felvillan
- 3-5 naponta újraindul, de nem veszem észre, csak abból, hogy írja, hogy csak 1 SIM van benne.
- viszont szépen fényképez, gyors, szép jóEzek olyan piti hibák, hogy nem is tudom. Eddig minden telefonommal volt valami nyűg, ezek engem egyáltalán nem zavarnak.
-
junkpod
veterán
válasz
adams55 #3328 üzenetére
Felét sem olvastad a fórumnak vagy csak nem tudsz magyarul.
Senkinek nem lett lila a telója szoftver cserétől.
Tényleg annyira hülyének nézel, hogy ha egy rom cserével jó lenne a teló akkor variálnék itt?
Örülök ha neked jó, épp ezért felesleges ezt a topikot olvasnod, írni meg pláne... -
RVR400
veterán
válasz
adams55 #3328 üzenetére
De még most sem tudod megmondani, hogy milyen verziót kaptál, mivel annak idején a címkéről sem sikerült leolvasnod, pedig ha megkérdezted, akkor tudnod kellene kapásból.
Ugyanaz a 900-as és a 850-es teló, a lilásodásnak semmi köze hozzá, mert amiről Te beszélsz, az maximum a csíkozódás lehet, de az sem emiatt van, mivel ha 850-esre csak 850-eset flashelsz, akkor is előfordul. Szerintem előbb nézz utána dolgoknak, próbáld ki, aztán próbálj eszmecserét folytatni, mert légből kapott dolgokkal szemben érvelni nem lehet, meg persze értelme sincs.
A lilásodás a tapadókorongos megoldás után enyhült itt valakinek, ami bizony nem éppen szoftveres beavatkozás.
Azon gondolkozok, hogy Te random módszerrel olvasod a fórumot, vagy olvasod az egészet, csak éppen úgy rakod a sorokat egymás után, ahogy éppen Neked tetszik.A 900-as 1.0.1-et sokáig használtam én is a 850-es telómon lilásodás nélkül, akkor biztos én vagyok a hülye, csak kicsit idegesítő volt, hogy 5 perc után 70%-on van az akksim. Az akksimod után meg végképp zavaró volt a dolog, így feltettem a 850-es 1.0.8-at, amit utána 900-asítottam. De én is csak egy hülye vagyok, gyakorlatból szerzem a tapasztalatot és a tudást, nem pedig félreolvasásból...
-
junkpod
veterán
válasz
adams55 #3301 üzenetére
Bár nem kéne etetni a trollt, de most nem bírom ki: köszönjük a teljes hozzánemértésről tett nyilatkozatodat , ugyan áruld már el, hogy hogyan okozhat egy kis folton "lilásodást" egy szoftver telepítés? A "meghibásodásokról amiket ugye megérdemlünk" már nem is kérdezlek. Azért ha egyszer talán bármiben segítségre lesz szükséged, keress minket bátran, nem leszünk ilyen nagyképűek veled, de azért majd jusson eszedbe ez a kis szösszeneted.
ON
Beszámolok az érdekes fejleményekről. Mint írtam 108 official romon cseréltem pár fájlt:
- modem fájlok mindét mappában, mddb-ben WG fájl kiiktatva, reggel egy data/cache törléssel indítottam
- CDSinfo.apk 101-esre cserélve
- lib\mtkril.so fájlok 101-esre cserélve
(Ha mást cseréltem akkor teljesen elvesztette a telefonálási képességeit a rendszer: phone.apk, telephonyprovider.apk, cellconnservices.apk)
Eredmények:
- térerő (telenor és tcom) teljesen megfelelőek
- 900-as sáv aktívnak látszik MUT szerint, de kipróbálni nem tudom, mert nincs vodás kártyám
- Telenor bug továbbra is fennáll, ezek szerint nem a 900-as sáv hiánya zavarta meg, hanem vagy az IMT-2000-es beállítások vagy valamelyik apk a hibás az 108-asokban. További fájlcserékkel majd este tudok szórakozni.
- GPS: reggel autóban nyílt útszakaszon dugóban araszolva TTFF 48sec (!!! szűz, nem GPS-mókolt 108), kb 2-3 perc alatt 9 hold, 6-7 állandóan kapcsolatban és 25-ös vonal felett MUT szerint, 4-5 mindig 30 felett.
- Google navigáció: hihetetlen de méter pontos, egy alkalommal sem hibázott, nem ugrált, mindig fordult azonnal az autóval (Hungária krt.-Egér út kb 20 perces hol ácsorgás, hol 70-el száguldás), a telefon életében először a hídon kelt át a DunánFogalmam sincs mitől lett hirtelen jó teljesen. (Egyelőre még a gyári google térkép van fent, babonából nem mertem frissíteni, még majd a délutáni utakat is ellenőrzöm ebben az állapotban.
- képernyőzár-bug továbbra is létezik (egyelőre csak Telenor kártyával használtam, de tisztán látszik, hogy adatletöltéskor ugrik a zárás) -
RVR400
veterán
válasz
adams55 #3301 üzenetére
1. Valószínűleg 900-as verziót kaptál, ha 850-esed lett volna alapból, akkor nem örülnél ennyire.
2. Out of box volt lila pár embernek, így nem értem, hogy mi köze lenne ehhez a szoftverezésnek.
3. Remélem, hogy Te még Windows 3.1-et használsz, és sosem volt még újratelepítve a géped.
4. Neked is hasonló kedves dolgot kívánok a többiek nevében is. -
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
adams55 #2866 üzenetére
Air gesture-hoz ezt használtam: nekem ezzel működött. De le is töröltem, nem láttam/latom semmi hasznát.
Milyen nyomásérzékelő?
-
gr8tjoey
aktív tag
válasz
adams55 #2287 üzenetére
Ha hiper szuper telefon kell valakinek ilyen felszereltséggel, és minden rendben legyen a szervízzel, szoftverezettséggel, akkor nem kell sajnálni a készülékre 100-150 ezer Forintot. Mert ennyiért vannak az olyan telefonok, amit bekapcsolsz, megy minden, friss és gyors az android / szoftverezettség. Nem kell sajnálni a pénzt, nameg nem kell szájhúzással vélekedni a készülékről.
Nekem van egy LG Optimus G-m amit tavaly vettem nyár végén a fenti összeget megközelítő számért. Azért adták el 2 hónaposan 30 bukóval, mert hibás volt a kamerája (akkor nem vettem észre mikor vettem), de sebaj, garis. Leadtam, gariban cserélték a kamerát olyan 6-7-8 hét alatt. Már nem tudom mennyi idő volt, de pokol sokáig tartott. Először visszakaptam 2 hét múlva, de ugyanúgy szar volt, akkor visszaküldtem.
Mikor kész lett, fura volt, hogy eláll az oldala. Összerakásnál odacsíptek egy vezetéket a hátlap, és az oldallap közé, ezért nem pattant össze, de ez nem zavarta a buzikámat, hogy összecsavarozza.
Felhívtam a boltot, azt mondták semmi gond, csak vigyem vissza, és leadják megint. Akkor szétszedtem én, és összeraktam, persze a műanyagok már eldeformálódtak a szerelés miatt. Úgyis tokban van, nem látszik, hagytam az egészet.
A telefonnak 2-3 ismert hibája van, az egyik az, hogy a 2G-3G váltások miatt egyszercsak leesik a hálózatról, és nem lehet felhívni. A kijelzőn nem látod a hibát, térerőt mutat, wifi van, minden jó, csak a gsm része hal meg. Amíg nem akarsz hívást indítani fel se tűnik - iszonyúan zavaró hiba, sose tudod, hogy még működik-e a zsebedben a telefon, vagy sem. Ki lehet védeni, hogy fix 2-3-4G-s hálót állítasz be. Egy másik hiba, hogy néha kihangosítva veszi fel a telefont.
Nem telt el pár hónap önfeledt használat, jött a következő probléma, 10-20-30%-os töltöttségnél kikapcsolt a telefon, és nem lehetett bekapcsolni. Akku.
Ez azért is csodás, mert ahhoz bontani kell a házat, csak úgy nem lehet akksit cserélni. Szervizben 4 hetet mondtak rá, inkább rendeltem a netről 4500 Ft-ért. Az első akksi amit küldtek teljesen halott volt, de addigra a gyári akksi olyan szinten fújódott fel, hogy már nem mertem visszarakni. A második akksi jó lett, de ezek ugye 2x3 hét alatt jöttek meg. A sok szétszedéstől mostmár elég viseltes az LG.Ezt az egész regényt azért írtam le, mert annyira nem triviális, hogy 100 rongyért akkora nagy boldogságot is kapsz a drága teló mellé.
Egyébként meg az iNEW az LG-vel összehasonlítva is nagyon jó készülék. A magam részéről pont nem érdekel mit mutat az akku %-ban, nyúzva is lazán kihúzza a napot, az utolsó 30%-ot alig lehet lemeríteni órák alatt se, a képe csodálatos, gyors, bitang jó fotókat csinál, és még szép is.update: 4.1.2 van az LG-n, és nincs rá újabb. Ígérik a 4.4-et de még a fasorban sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged