- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeman
aktív tag
válasz
Francia91 #71406 üzenetére
Köszönöm!
Azt $hiszem az SSD-s dolgot hagyom túl bonyolult nekemés csak egy netezős noti lenne a T43 , csak a HDD már 40% ok és gondolom ezért dobál nekem mindig blue screant.
Memóriák jók azokat leteszteltem...........gondolom vagy az alaplap lesz vagy a HDD.
Azt meg tudnád mondani hogy akkor milyen IDE-s HDDt keressek bele, akár itt az aprón is körülnézek, nem muszáj nekem újat venni hozzá.. -
jokeman
aktív tag
Sziasztok lenne nekem egy Thinkpad T43 as laptopom, Type 2668-CTO Product ID:2668WWF
Szeretnék benne HDD-t cserélni, meg tudná mondani valaki esetleg hogy milyen HDD vagy esetleg SSD t tudnék bele tenni ami jó bele? -
jokeman
aktív tag
Sziasztok.
Egy T60 nál ha netezés közben a GPU 68 fokos az nem probléma?
Kicsit sokallom CPU 41 fokos
Tudnátok segíteni mi lenne a teendő, vagy ez a normális hőfoka a GPU nak?
2007WGY a típusa (T2400 CPU , X1400 GPU) -
jokeman
aktív tag
Sziasztok.
Van egy ilyen laptopom IBM T43 2668 L3VKBFW.
Nincs kedvem szétszerelni, de rendelni szeretnék hozzá egy uj CPU hűtőt, van valakinek esetleg infója hogy milyen típust kellene beszereznem hozzá.......eb-ayról lenne.....
KÖSZÖNÖM!!!! -
jokeman
aktív tag
válasz
cadeyrn #20709 üzenetére
Most arra sajnos nincs lehetöségem,mert nyaralok,majd szombat este érek haza,akkor tudom megpróbálni...,még annyit vettem észre hogy rádugom hálózatra,és mintha nem töltene (zöld,meg a narancs fény is világit az akkunál) töltö sem melegszik. Most itthagyom mert mennem kell,este leszek. Thanks
-
jokeman
aktív tag
Sziasztok! S.O.S. van egy T43as gépem,tegnap este még nem volt vele semmi probléma,ma reggel viszont nem ad képet,nem kapcsol be a kijelzö,csak feketeség,a gép megy mert látom a visszajelzökön,meg hallom a ventit.... VAN VALAMI MEGOLDÁS?
-
jokeman
aktív tag
Sziasztok, tudna nekem segíteni valaki abban hogy :
T43 as laptopom van 2668-CTO s/n L3-VKBFW és ebben csak DWD-rom van, de szeretnék vásárolni hozzá, egy dvd-írót, de sajnos nem tudom hol lehet megnézni hogy melyik fajta jó hozzá...........
Köszönöm előre is a segítségeteket! -
jokeman
aktív tag
válasz
mitulabattyi #19538 üzenetére
Szia.
Nagy ,munkádba kerülni, ha segítenél milyen drivereket szedjek le?
Meg milyen sorrendben telepítsem fel őket?
Gondolom neked megvan minden ami kell hozzá -
jokeman
aktív tag
Sziasztok.
A napokban vásárolta egy T43 as gépecskét, és érdeklődnék használ e valaki ilyen gépet WIN7-el?
2668CTO
Érdekelnének a tapasztalatok, és hogy milyen drivereket kell feltelepíteni, valamint hogí milyen sorrendben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó. Csatlakozók: 4db HDMI, LAN, 3db USB, ANT-TV, VGA, AV T
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest