- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #101636 üzenetére
Neked is bedobom kedvenc találós kérdésemet: milyen panel?
-
HSM
félisten
válasz
fokukac #101636 üzenetére
Egy jobb TN már nagyon régen is tudta.
Nekem pl. egy Samsung TN paneles Samsung 2233BW monitorom volt 2010 körül, vígan oda lehetett tenni az utód srgb-s Dell IPS mellé, semmivel nem volt rosszabb a színvilága. A különbség "csak" annyi volt, hogy az IPS akkor is a megfelelő színeket mutatta, ha az ideális merőleges középponthoz képest 3 milliméterrel odébb került a szemed. -
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
fokukac #100743 üzenetére
Gépben biosban ott a serial number, de hwinfo is hozza. Lenovo oldalán lecsekkolod itt a konfigot.
De ez egy új kör lesz, szinte tuti.
-
Integra
titán
válasz
fokukac #42916 üzenetére
igen, főleg ha a van hely hozzá.. 16:10 simán lehetne.. bár nekem még mindig a képminőséggel van jobban bajom, mint azzal, hogy 16:9 vagy 16:10. igaz én meg pont azért szeretném a mobil gpu-t, mert semmi kedvem 2 noteszt használni.. ok, úgyis csak 1 van, de jó lenne ha nem kéne állandóan valamiről lemondani. főleg ennyi pénzért.
-
Chaser
legenda
válasz
fokukac #42823 üzenetére
Pm.
salieri: Ha megfelelő körülmények közt van tárolva és vigyáznak rá, hogy ne legyen huzamosabb ideig 0-ra merítve, akkor semmi baja nem lesz. / leszámítva azt, hogy a legtöbb gyártó cellái áltó helyükben is tönkremnnek pár év alatt, nem hogy használ során /Ellenben ha gépben van de nincs használva lazán tönkremehet a hőmérséklettől. Nem igazán díjazzák a cellák a nagy hőt, pláne hosszú távon. Kiszárad az akkuban a zselé. Rossz hűtésű gépből én is kivenném az akkut.
-
MrSealRD
veterán
válasz
fokukac #37649 üzenetére
Fn+F3-al tudsz előhívni menüt ami 0,4s alatt megjelenik és tudsz váltani a profilok között.
Szerk.:
Mégvalami. Én nem tudom XP-n hogy volt...az X1300/X1400..stb ATI-k esetében a Catalyst-ban érdems megnézni milyen profilon van. Elvileg támogat többet....Itt konkrétan a magasabb és alacsonyabb órajelek között tudsz váltani...Lehet azért meleg a gép, mert maxon teker a VGA.De a CPU-t is érdemes megnézni....az maxon megy?
-
dbius
veterán
válasz
fokukac #18272 üzenetére
Próbáld meg újratelepíteni a chipset drivert, de ne windows update-tel, mert azzal a driverrel nem megy az OSD visszajelzés, csak a Lenovo félével.
Ha visszakeresel itt a topicban, akkor láthatod, hogy amikor megvettem - tavaly nyáron - az X200-amat, akkor nekem is volt hasonló problémám.
-
Tim82
félisten
Nem Scalpel fórumtársra gondolsz és az ő Advanced Dock/Ati Radeon X600 PCI-E párosítására?
Bár HDMI-t nyilván nem fogsz ezen sem kinyomni.
PCMCIA-s VGA-ban csak valami vacak Trident rémlik, ami aránytalanul drága a tudásához képest és persze Mo.-n nem lehet kapni.
Nem egyszerűbb egy VGA/DVI adapterrel megoldani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest