- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThaBoss
senior tag
-
ThaBoss
senior tag
Üdv!
X61S (7666) audio drivert tettem fel tegnap a gépre, spec alapján Soundmax AD1984HD codec van benne és Lenovo oldaláról töltöttem le az elérhető legfrissebb vezérlőt.
Kérdésem az volna, hogy ehhez nincs valami szoftver/utility, amivel kezelhetem a hangerőt, hangminőséget vagy esetleg equalizert? Vagy csak nekem nem tette fel? Hangom van amúgy, azzal nincs gond, csak állítgatni szeretnék. -
ThaBoss
senior tag
Más kérdés:
Be van állítva BIOS-ban, hogy melyik tápellátásról milyen energiamagement legyen érvényben. Ugyanezt Win7 alatt is megcsináltam. Úgy van belőve, hogy ha 220V-ról megy a gép, akkor nincs energiamegtakarítás. A CPU (C2D L7500 - 1,6GHz) mégis max. 1,2GHz-en fut.
Ezt miért csinálja? Lehet figyelmen kívül hagytam valami beállítást, vagy ez valami tiltás pl. túémelegedés ellen?Sorry, előzőhöz nem tudtam hozzáfűzni, lejárt a szerkidő...
-
ThaBoss
senior tag
-
ThaBoss
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy Thinkpad X61S notim, nincs 1 hete, hogy vettem. Egy 100GB-os Seagate HDD van benne most, de az állapota siralmas, aktív használat mellett adok neki max. 2 hónapot és vége lesz.
Szeretném lecserélni egy SSD-re, viszont arra nem lenne célszerű naponta többször írogatni, meg böngésző cache, stb... de találtam olyan infót, hogy mini-PCI csatiból 2 db van benne, és arra gondoltam, hogy tennék oda egy SSD-t kizárólag az op-rendszernek.
Még nem bontottam szét a gépet, nem tudom mi van most a foglalatokban és hogy valóban 2 slotom lenne...
Nos a kérdésem az lenne, hogy lehetséges volna oda egy kis SSD-t varázsolni, hogy maradhasson a 2,5"-os helyen majd egy másik HDD, kizárólag csak tárolásra?
És ha lehetséges, akkor milyet lehetne?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Autós topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest