Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz
bijesz
üzenetére
Lehet driver-hiba.
Nálam az x200s csinálta, azt hittem hogy tönkrement az LCD, de amikor átraktam a HDD-t a másik x200s-be ott is csinálta.
Letöröltem a virtualbox-ot /ami mellesleg USB-problémákat is okozott/ meg az újonnan telepített drivereket/programokat és azóta működik megint... -
válasz
bijesz
üzenetére
Na igen...a gyanú fennáll...meg ugyan miért piszkálná valaki az azonosítókat...csak nem értem a végrehajtás módját mert:
1. A gép alján ott figyel a matrica azokkal az azonosítókkal amik amúgy illenek is rá.
2. Erre belülre meg olyan kódot ütnek bele, ami nem csak, hogy más méretű, de gyökeresen más hardverre épülő T61-esé...A Lenovo weboldalát sem értem...a Parts Lookup page nem tud kiadni info-t. Legalábbis azt írja mindkét Serial-ra. A Warranty Lookup meg simán kiírja a matricás kódra hogy 09.15-ig volt érvényes. A belső hülye kódra meg hanyatt vágja magát egy: System Unavailable, IBase information cannot be provided üzenettel.
A lopottlaptop.hu oldalon minden kódot és ID-t végigírtam és semmi. Tudom ez még nem jelent semmit.
1.Érdemes szerintetek felhívni a lenovo központi akármit, azzal a céllal, hogy esetleg visszagöngyölíteni az ügyet?
2.Nem lehet valahogy visszaállítani az eredeti kódot a gépbe?
3.Ha moddolt BIOS-t teszek fel az okozhat ilyet? (Csak mert ez amúgy is szándékomban állt. )
4.A feltételezés kedvéért, nem lopott csak valaki éppen nagyon hülye volt. A lenovo oldaláról letöltendő driver és egyéb működéshez szükséges programok letöltésében és telepítésében okozhat ez gondot?
szacsee:Ezek után naná, hogy lepattintottam...palmrest, bill, keyboard bezel...be akartam látni a területet....van dedikált VGA, meg a gpu-t, AIDA is mutatja, meg néztem egy rakás képet, meg videót ami a belsőt mutatja de igazából semmi különöset nem találtam. FRU-kat ellenőriztem amit csak éppen láttam, hogy talán máshonnan való de nem...hűtője pl egy ilyen: [link]
..billentyűzetről fentebb írtam...
Tudom nem biztosíték, de mindenen a gyártás időpontja van belül pecsételve meg matricázva. -
Chaser
legenda
válasz
bijesz
üzenetére
Viszont kiderült a dokkolóról, hogy ezen nincs dvi, csak pár usb meg tán vga meg soros port, ez a verziója meg nem sokat ér.
Rákerestem a notebookchecken gépre, inteles verziót teszteltek, ott nem húzták le hogy melegedne vagy hangos lenne, szőval az ati fűt be a t60-nak. 1ébként nem bánnám, csak menne még a gép pár évet így
sutszi: Nálam a te drivered is összeomlik pp-vel, ha csak a ram órajelét csökkentem akkor is. Max órajeleken viszont semmi gond. Lehet bekavart neki az az "ati identify" akármi amit osd-hez írtak. Majd megpróbálom manual belőni gputool-lal.
Nálam jgy néz ki a cpu rmclock-kal, T2400. gyári fesz 1.2625V.Amúgy ezért is nézegettem a T61-eket, mert oda már rakhatok 45nm-es cpu-t, biztos nem lenne gond melegedéssel, persze abból is intel verziót. De lehet veszek ha találok olcsón T60-at 1024-es panellal és intel vga-val, aztán átcserélem a 2 gép kijelzőjét.
szerk: audi100td: A crystal diskmark tesztet csináld már meg pls
Egyik tag azt mondja állítólag limitálva van a chipset sebessége 80MB/s-re, mostmár tényleg kíváncsi vagyok. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 // 13.3" FullHD, i5-10310U, 16GB RAM, 512GB SSD, Win11 Pro
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ROG Strix G513RS 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3080 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (FOGLALVA)
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Persze nem jött és amikor felhívtam őket, csak félrebeszéltek. Inkább bevittem....
nbm a régi gépekben még jó volt (pl. x40), de az újabbak szerintem alig jobbak mint egy chicony és ezt már T42-nél is éreztem 
Viszont kiderült a dokkolóról, hogy ezen nincs dvi, csak pár usb meg tán vga meg soros port, ez a verziója meg nem sokat ér.