Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz
bijesz #36852 üzenetére
Lehet driver-hiba.
Nálam az x200s csinálta, azt hittem hogy tönkrement az LCD, de amikor átraktam a HDD-t a másik x200s-be ott is csinálta.
Letöröltem a virtualbox-ot /ami mellesleg USB-problémákat is okozott/ meg az újonnan telepített drivereket/programokat és azóta működik megint... -
MrSealRD
veterán
válasz
bijesz #23833 üzenetére
Na igen...a gyanú fennáll...meg ugyan miért piszkálná valaki az azonosítókat...csak nem értem a végrehajtás módját mert:
1. A gép alján ott figyel a matrica azokkal az azonosítókkal amik amúgy illenek is rá.
2. Erre belülre meg olyan kódot ütnek bele, ami nem csak, hogy más méretű, de gyökeresen más hardverre épülő T61-esé...A Lenovo weboldalát sem értem...a Parts Lookup page nem tud kiadni info-t. Legalábbis azt írja mindkét Serial-ra. A Warranty Lookup meg simán kiírja a matricás kódra hogy 09.15-ig volt érvényes. A belső hülye kódra meg hanyatt vágja magát egy: System Unavailable, IBase information cannot be provided üzenettel.
A lopottlaptop.hu oldalon minden kódot és ID-t végigírtam és semmi. Tudom ez még nem jelent semmit.
1.Érdemes szerintetek felhívni a lenovo központi akármit, azzal a céllal, hogy esetleg visszagöngyölíteni az ügyet?
2.Nem lehet valahogy visszaállítani az eredeti kódot a gépbe?
3.Ha moddolt BIOS-t teszek fel az okozhat ilyet? (Csak mert ez amúgy is szándékomban állt. )
4.A feltételezés kedvéért, nem lopott csak valaki éppen nagyon hülye volt. A lenovo oldaláról letöltendő driver és egyéb működéshez szükséges programok letöltésében és telepítésében okozhat ez gondot?
szacsee:Ezek után naná, hogy lepattintottam...palmrest, bill, keyboard bezel...be akartam látni a területet....van dedikált VGA, meg a gpu-t, AIDA is mutatja, meg néztem egy rakás képet, meg videót ami a belsőt mutatja de igazából semmi különöset nem találtam. FRU-kat ellenőriztem amit csak éppen láttam, hogy talán máshonnan való de nem...hűtője pl egy ilyen: [link]
..billentyűzetről fentebb írtam...
Tudom nem biztosíték, de mindenen a gyártás időpontja van belül pecsételve meg matricázva. -
Chaser
legenda
válasz
bijesz #21986 üzenetére
Viszont kiderült a dokkolóról, hogy ezen nincs dvi, csak pár usb meg tán vga meg soros port, ez a verziója meg nem sokat ér.
Rákerestem a notebookchecken gépre, inteles verziót teszteltek, ott nem húzták le hogy melegedne vagy hangos lenne, szőval az ati fűt be a t60-nak. 1ébként nem bánnám, csak menne még a gép pár évet ígysutszi: Nálam a te drivered is összeomlik pp-vel, ha csak a ram órajelét csökkentem akkor is. Max órajeleken viszont semmi gond. Lehet bekavart neki az az "ati identify" akármi amit osd-hez írtak. Majd megpróbálom manual belőni gputool-lal.
Nálam jgy néz ki a cpu rmclock-kal, T2400. gyári fesz 1.2625V.Amúgy ezért is nézegettem a T61-eket, mert oda már rakhatok 45nm-es cpu-t, biztos nem lenne gond melegedéssel, persze abból is intel verziót. De lehet veszek ha találok olcsón T60-at 1024-es panellal és intel vga-val, aztán átcserélem a 2 gép kijelzőjét.
szerk: audi100td: A crystal diskmark tesztet csináld már meg pls
Egyik tag azt mondja állítólag limitálva van a chipset sebessége 80MB/s-re, mostmár tényleg kíváncsi vagyok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad T480 - i5 8350u/8GB/256GB SSD/HUN SZép állapot!!!Á++
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Eladó HP Elitebook 830 G8, 16 GB RAM, 256GB NVME M.2 SSD, I5 1135G7, intel iris xe
- MSI Modern 14 B11MOU notebook, ÚJSZERŰ állapotban!!
- HP Compaq 6830S 17" laptop eladó!
- Asus ROG Strix Scar gamer laptop i7-7700HQ GTX 1050 4GB 16GB DDR4 256GB SSD 1000GB SSHD
- Acer Nitro V Gamer Laptop 33 hó digiprime garancia.
- Lenovo ThinkPad T570 i7-7600u Full HD laptop 8 GB RAM 256 GB SSD
- GARANCIÁS Lenovo LOQ i5 13450HX/ RTX 3050 6 Gb/ 16Gb DDR5/ 500Gb M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest