- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
fi:zi'k #87938 üzenetére
Na ácsiácsiácsi
Még mielőtt nekiálltok azért tudasd vele mire készülsz. Itt műanyagozni kell majd, alu-kompozit fedlapba kell majd új befogatót csinálni, belül komplett keretet, újra kell elektronikázni az egészet, új csatikkal, meg kell oldani a bezel patentozást stb stb. ja, meg megvenni a vélhetőleg XPS-Zen panelt.
A műszerész az egyik részét kiszenvedi, de keresned kell egy olyat is, aki ilyen precízen fog majd üvegszálazni is vagy beadni egyedi gyártásba kint Csepelen, 15k-s óradíjjal+tervezés.
Szóval akkor ugorj bele ha legalább kettő darab patika x220 árát bele tudod ölni zsír új IPS-el, esetleg egy rommá pakolt x230-ét vagy ügyesebben egy eleve FHD IPS X250-et raklap garival. Nem véletlen nem ugorgatok bele én sem ilyenekbe, pedig elektronika és műanyagos ismeret is megvan. Soha az életben nem éri meg a sz*pást, még ha tökéletes lesz a végeredmény sem. Demónak jó, ha valaki épp munkanélküli és van pénze meg tudása na akkor igen.
-
-
Dr. Akula
félisten
válasz
fi:zi'k #87877 üzenetére
Ahol azt írják hogy prémium panel, az IPS, ahol kussolnak róla, ott meg TN.
A Fujitsu önmagában nem rossz márka, mint minden komolyabb gyártónál, itt is sorozatok vannak, a Lifebook a minőségi (bár mostmár a 130k-s kategóriában is láttam ráírva, nemtom az mennyire), a rossz tapasztalatokat valószínűleg az Amilo gagyisorozattal szerezted. Nekem E736 van, csak ajánlani tudom. Nem vitték túlzásba a vékonyítást, fullHD IGZO paneles, nem hátracsúszós kijelzős (utálom az olyat), szóval csupa olyan amit kikukáztak a Thinkpadekből (vagy nem is volt). X230-ról váltottam.
Billentyűzetben az X220 jobb, van ahhoz is világítós (én utólag vettem, itt az aprón valakitől). Az X230 meg ugye jobb IGP, és biztos tudja a 23.976 fps-t (az X220 nemtom, lehet hogy már annál is belerakták).
-
Tikakukac
titán
válasz
fi:zi'k #87884 üzenetére
Háááát, most vettem egy 32"-os BDM3270QP Philips moncsikát, előtte volt az EIZO mert elég jó árban volt és ahhoz képest annyira nem volt rossz, előtte meg 2715H-val bezárólag az összes 27"-os ultrasharp megvolt, csak mind meghalt meg szopattak a garival és elegem lett. Nameg a VA panel feketéje... nekem a szememet ez szokta inkább bántani és most azért van öröm. Filmezni sem utolsó
Notiban most G751 a használós gépem, nem egy világbajnok panel, de "ingyen" van, könnyebb levinni dolgozni az alagsorba mint hazahozni mindent és esetleg után fotózni vagy felvenni valamit
Tim82: Át is írom majd, most már laktársé
-
Tikakukac
titán
válasz
Szumma diffi: IPS gyárilag kb. mind foltos/lesz, mindegy 20-as vagy 30-as, USB3.0 x220-ban csak i7-el van és 1 darab. DP port x220-ban rendes, 30-ban mini, billzet gondolom feltűnt
Retesz 20-asban sincs. Ami hiba és pro van az mindegyikben az, a többi részből, mert nagyjából csereszabatosak. Ár/konfig ami itt dönt meg a billzet, a többi apróság.
-
Tim82
félisten
válasz
X220-on sincsen fedlapzáró retesz.
Valamint emlékeim szerint nincs egyértelmű reláció aközött, hogy i7-es egy X220 és IPS panellel jött-e ki. Aközött viszont igen, hogy ha i7-es, akkor kapott egy USB 3.0 csatlakozót, a gyengébb CPU-s változatok meg csak USB 2.0-t.
Amúgy a Dell Latitude E6220/E6230 párost én nem zárnám ki, volt szerencsém egy fórumtárs E6230-ához, eléggé korrekt darab, ráadásul ugyanúgy lehet bele IPS panelt tenni, mint az X220-ba, X230-ba.
-
Tikakukac
titán
válasz
fi:zi'k #84886 üzenetére
Hátrány leginkább: pont úgy foltosodik az a panel is, grátiszban ezen az érintő roncsolhatatlanul nem lebontható már, így bármi kijelző bajod van, a gép árának tetemes részét ráküldöd megint.
Meg akku megint más, zsanércsere az külön tudomány ha lazul, elhagyott gumibakok nincsenek külön csak elemmel. Nagyon megkímélve kis szerencsével tartós dolog is lehet. Akár.
-
Chaser
legenda
válasz
fi:zi'k #84886 üzenetére
a fizikai méretei is
a bevonat a kijelzőn
sztem ne erőltesd, jó pofa de vastag és nehéz és az a plexi se dob sokat rajta - bár ez passz, x200t-m volt csak, lehet változtattak rajta -
kijelzőről meg talán tikakukac tud mondani valamit, valszeg bőven van szórás ott is, elvileg lg van bennük, aztán hogy jól sikerült széria vagy sem azt nem tudom -
btudos
nagyúr
-
Chaser
legenda
válasz
fi:zi'k #84790 üzenetére
nézd meg kompatibilis-e 8560/70 billzetekkel
bár alátámasztás sem mindegy, ezekben konkrétan az egész billzet alatt van egy magnesium ötvezet (?) lap, a kicsiknél is
külsőre szubjektív kinek mi jön be, nekem mindkettő
anno pont azért kezdtem tp-vel, mert feketét akartam zöld ledekkelés még ma is olyanom lenne, ha....de ez már nem az a tp
viszont a 8540-ben ha sikerül a vezérlőpanel ledjeit zöldre cxserélni és az isd-t áthackelem tp-re akkor na...
nekem személy szerint a 40-es eb vonal sokkal jobban bejön, 60/70 már nem annyira, de az utódok meg már izék, 60/70 kényes, 40.-es vonal a tank, 60/70 könnyített de modern harcijármű
egyébként tömegre egy 8540 és 60 majdnem ugyanaz grammra, akku miatt nehezebb a 8540, elég brutál magnesium váza van belülről és hűtője is az, nem egészen értem mégis hogy egyezik a 8560 tömegével, bár valszeg pont a billzet merevítés lehet az oka, 40-esben az nincs, de mondjuk nem is kell -
Chaser
legenda
válasz
fi:zi'k #84788 üzenetére
nem tudom melyik probook, de olyan nem is járt nálam, sztem nem is fog
amit szeretek az új elitebookokban, letisztultak, nagyon könnyen szerelhetőek, touchpad fenomenálisan jó - cserébe viszont a stick értelmetlen, van, de nincs hozzá középső gomb- dedikált gombok calculatornak v explorernek, hangnémítás, wifi...ez nagy hülyeség
, ezt nem szeretem, viszont tényleg minőségi hatása van, full alu ház, fedlap, macbook feeling, kicsiknél ami bajos az ips kijelző ugye, szóval akinek ez fontos mint nekem is nem választja, tn ami bennük van azért annyira nem gáz, de tényleg csak arra használom én is ha nagyon kell nézni valamit, egyébként meg htpc
kis szépség
volt x220-am ips-sel, semmi bajom nem volt vele, az teljesen más világ, mivel igazából nem használtam ki így ment is tovább, mindkettőt ugyanúgy megvenném most is ha nem lenne és kellene kis gép -
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
fi:zi'k #84764 üzenetére
tpben sincs jobb kijelző csak ha ips-sel veszed vagy utólag raksz bele, nyilvan nem adják ingyen
mint gép korrekt 2560/70, szigetes billzet nekem nem jön be, repedni ezeken nem repwd semmi, szerelni még gyerekjáték
msatat nem tudják, boot szinten biztos nem de asszem egyébként sem -
cadeyrn
aktív tag
válasz
fi:zi'k #54301 üzenetére
Akkor még sosem gondoltam, h belépek az X200 tulajok közé, de én is emlékszem arra a rendelésre...
Amúgy a klasszikus görbe, akkor esett az ár annyira le, amikor a panelt még gyártották, a gépet már nem, mostanra meg már csak raktárról van, és ritka.(#54297) Csedit: gondold meg az X220-at, mégiscsak sokkal újabb és hasonló árban végeznél, ráadásul abba mehet mSATA a WWAN helyére, ami jóval olcsóbb, mint a corestore.
(#54306) Francia91 nem tudsz bootolni corestore-ról. Nekem van egy 512MB-os boot partíció a disken, amin csak a boot van, a corestore meg a system többi része, de én linuxszal vagyok.
-
parkasz
senior tag
válasz
fi:zi'k #54261 üzenetére
Én is hasonló cipőben járok, de az AFFS panel-t abszolút nem bántam meg. Mondjuk corestore- nincs az enyémben. 1db 256 gb-os ssd csücsül benne és az tárolásra szánt adatok a dokkolóban vannak caddy-ben lévő hdd-n.
Én speciel nem használnám ki a többletet amit egy x220 nyújt, legalábbis egyenlőre.És ha már itt járok alulfeszlés win 7 alatt x200-nál hogy működik?
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
Kilógtam a szerkesztési időből, van még egy indok: csendes.
Sokkal csendesebb, mint a legtöbb új.Amúgy az eredeti disket ( ~£20 ), az intel turbo memoryt ( ~£8 ) pl. elpasszoltam az "döglöt"ten vett gépből, mivel teljesen jók voltak
Ilyen apróságokkal lehet nyomni vissza az áron -
cadeyrn
aktív tag
válasz
> Megérte ennyit költeni arra a gépre?
Meg.
Kellett egy olyan gép, ami:
- min 64GB ssd + 1TB hdd
- WWAN
- WIFI
- könnyű
- elviseljük egymást a billentyűzettel
- kibírja a mindennapi hurcolászást
- NAGYOBB a felbontás, mint 1366x768, mert attól sírok
- megeszi a linuxot minden gond nélkülA teljes ár amúgy valahogy így alakult:
- döglöttnek titulált gép, ~ £100, angol ebay ( nem volt döglött, és kellően fullos felszereltségben, ellenben törött fedlap, túlhúzott csavar miatt repedt palmrest és bios-jelszó, ami csak a biost védte, ergo volt céges gép )
- corestore mv, amiről kiderült, hogy k. drágán vettem ( más szavakkal is érdemes lett volna amazonon keresni, mint én tettem, és úgy van £20-30-tal olcsóbban ) ~£80
- affs panel, ~£100 szállítással
- fedlap csere, a régi törött volt, ~£10
- feles wwan ~£10
- utángyártott 9 cellás akksi ~£36
- bios password levétel 6k forint ( a jumper rövidzárral nem tudtam levenni, a whitelist-free bioshoz meg jelszótalanítani kell )tehát magyar forintban valahol 110k körül állt meg, ami tényleg nem kevés, de van egy gyk. új állapotú gépem, amin rajta van mindenem, tudok vele utazni és még évekig elmegy.
Tegyük hozzá, hogy a panelcsere - egyelőre - tényleg csak luxus volt, nem esszenciális, ugyanakkor mivel néha igenis szerkesztek fotót, főleg utazás közben, igencsak jól jön. Ha meg el tudom adni a régit, akkor nem is volt annyira vészes az ára
Emellett van még egy indokon: szeretek újrahaszonsítani és csak akkor újat venni, ha tényleg kell
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
fi:zi'k #54257 üzenetére
Sajnos sok, de nem tatáltam olcsóbban sehol.
-
Dhampir
félisten
válasz
fi:zi'k #54246 üzenetére
Bár gyengébb a panel, de az erősebb konfiguráció miatt ezt venném meg.
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
fi:zi'k #54241 üzenetére
Ubuntu 12.04 undervolting guide
Emellett ajánlott:
apt-get install tp-smapi-dkms hdapsdInnen a configure-trackpoint cucc:
https://launchpad.net/~linrunner/+archive/thinkpad-extras -
ielektros
senior tag
válasz
fi:zi'k #43115 üzenetére
pff. ok. en ebbe nem megyek bele. nem lehet nem lehet. mar postoltam, nem tudom torolni. . Nem szantam krva nagy hirdetesnek, soha nem csinaltam meg ilyet itt. Feltoltogetni meg nem fogom aprora meg mittudomen, hogy komplett forumban odakat zengjek napokon keresztul. Raadasul szamlaval ertekesitendo, nem fekete szarmazasu gepekrol van szo. Apron erdemes neha korulnezni. Oda en nem kivankozom...
de osszessegeben tok jogos..
Igerem tobbszor nem fordul elo.
-
Chaser
legenda
válasz
fi:zi'k #43115 üzenetére
Jogos lenne, ha HG-k meg modik se hirdetnének így. De mivel hirdetnek, hát urambocsá'. Ha azok akiknek példát kéne mutatni úgy viselkednek, mit várnak el mezei usertől? Ebbe a hatalmas szakmai topikba meg írogatunk stabilan max 10-15-en. Néha betéved valaki mert gondja van aztán áll is tovább. Azokkal kéne foglalkozni akik üzletszerűen csalnak, de azokra valahogy sosem jut elég kapacitás...
-
RnJ
tag
válasz
fi:zi'k #41518 üzenetére
Akkor marad Kína
, vagy a javítás.
Alapvetően zeneszerkesztésre (akár 32 sáv egyszerre) és plakátok, szórólapok készítésére használjuk a gépet. Hetente , kéthetente fellépek velemi, mint DJ.
Zeneszerkesztéshez elengedhetetlen az erős proci és a sok ram (DDR2-est nem igazán szeretnék), a lemezlovaskodáshoz stabil gép és hordozhatóság (az alacsony késleltetés miatt kell a bika itt is),
A photoshophoz és corel drawhoz jól jön egy dedikált VGA.Amúgy max 100e-et tudnánk kiadni úgy, hogy ezt eladjuk, mert még egy évig van törlesztésünk.
Az ideális egy bika asztali gép és egy közepesen bika (mondjuk egy T61-es laptop) lenne, de arra még várunk egy kicsit. Ha 15-25e között meg tudom javíttatni, akkor javíttatok, vagy rendelek Kínából postával 120€, az mondjuk 30 1-2 ezer, de olyan konfigom van, amire pont szükségem van. Lehet hogy mellette elkezdek keresgélni, de az idő szorít.
-
Tikakukac
titán
válasz
fi:zi'k #41439 üzenetére
Én ott tartok, hogy próbálok real képeket elkérni az eladóktól. Azon látszik, hogy mennyire tompul a fény. Csak úgy vakon nem akarok beleugrabugrálni.
Borote: Nálam is hibátlanul megy, felraktam és ennyi. (Ja igen, csak ment. Nagyjából 2-3 óra után ment is vissza minden, én még várok a cuccolással. Ha kigazdálkodom végre az SSD-t akkor véglegesítek.)
-
Gondwana
addikt
válasz
fi:zi'k #41439 üzenetére
Lapa fóliája hozzám került, az intenzív ceruzázás miatt nagyon nem bántam meg (már egyszer volt levéve mosáshoz, majd visszatéve), bár nekem is jobban tetszett az eredeti fényes antireflex bevonatos állapot, de nem olyan rossz ez!
Size : 180.5mm x 287.5mm -
-
lapa
veterán
válasz
fi:zi'k #40430 üzenetére
hát mondjuk az x200s-hez képest haha. nem nyitunk flémet, csak benyögtem.
szerintem írj nekik egy normális hangvételű levelet németül, ha gondolod megadhatom az én rendelésem számát vagy valamit, hogy az én gépem abszolút rendben volt és ennek alapján te is egy használt, de ép eszközt vártál.
segítenék németben, de pont most nem lesz időm rá. de keress meg privátban ha kell a referencia.
-
lapa
veterán
válasz
fi:zi'k #40296 üzenetére
szerintem te (lehet, hogy akaratlanul), de "b ware" gépet vettél. az enyém kajak újszerű volt, pár élen volt használati kopás. meglepődnék, ha ezt adnák "a ware" minőségnek.
soldi3r: szerintem ha eleget láttad már az affs-t, akkor rakd vissza bele a gyárit és akkor fogod tudni, hogy most jó vagy nem. szerintem olyan vékony mattító fólia nemigen lesz, de szerintem bűn is rárakni. ha nappal szemben állsz lehet, hogy a fényerő miatt a ledes jobb, de minden más esetben szerintem komoly különbség van. nem hittérítek, csak szerintem tényleg ez van.
-
Chaser
legenda
válasz
fi:zi'k #40367 üzenetére
Ok
Ha már képminőség. A mostani T60-amnak olyan színei vannak, hogy még mindig keresgélem az állam
5 percenként azon veszem észre magam hogy nézem a hátteret, hogy ez most egy kép a kijelző helyén v tényleg a kijelző?
Kommersz LG-P panel, de sztem nem nagyon használták, ilyen minőségűt/fényerejűt még nem láttam.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
fi:zi'k #40349 üzenetére
És még az én gépemből alkudtak volna ami gyári garis volt, wwan ready, P8700, makulátlan állapot, 1x4GB ram, fullos LG akku 90k-ért...megáll az ember esze
Biztosan be lehet építeni utólag, bayen nézz körbe. Dell 4300-nál akartam, ott nagyon nem lett volna olcsó, hátha x200nál olcsóbb. Kijelző keret 3k körül van ha jól rémlik, de azt lehet hogy nem feltétlen kell cserélni, így hirtelen passzolom. Antennák biztos kellenek, de hogy fedlapnál van-e valami spéci rögzítőjük azt megint nem tudom. -
-
Gondwana
addikt
válasz
fi:zi'k #40339 üzenetére
AGN5300-as háromantennás, az 5100-as meg 2.
Tikakukac: a kéttagú (abból az egyik kültag) Bt. is cég tudtommal... Biztos, hogy jól kerültek vissza a panel oldalára a tartósinek? Most így hirtelen (képtelenül) nem tudok mást elképzelni a nagyon kiemelkedő kijelző okaként. (Beleérő trackpointnál persze gyakrabban szokott púpos billentyűzet lenni, amit egy ráfektetett vonalzóval tudsz ellenőrizni. Nálam a T60-on a W500-hűtő miatt a D-F-G kb. 1mm-rel feljebb van a távoli szélek billentyűitől)
-
Gondwana
addikt
válasz
fi:zi'k #40336 üzenetére
Ha utólag berakod a webcamot, akkor vagy a macerásabb változatnál, webcam nélkül egyszerűbb szerintem. A kijelző szalagkábelén mindenképp ott van a négy drótvéged, amire vagy rátolod a kamerát, vagy ráforrasztod a wacomot. (Különben is, minek az a webcam?)
WWAN: a SIM slot megvan, következő a palmrest alatt a kék és piros antennakábel. Ha ez is a helyén, marat az Ericsson F3507g berakása és felélesztése.
-
Gondwana
addikt
válasz
fi:zi'k #40333 üzenetére
Alapvetően ezt tudom linkelni, ami akár így is kinézhet.
Szerk.: ha használod a szalagkábel végén a webcam bekötését, mondjuk egy webkamerát tartasz rajta, akkor viszont a zsanérokon átdrótozva miniPCIe slotba tudod bedrótozni - ott akad 3.3V is, D+/D- is, meg persze GND is.
-
Gondwana
addikt
válasz
fi:zi'k #40330 üzenetére
Linux alatt (lehet liveCD is), terminálból lsubs látja? USB VID-PID az 056A:0093 vagy valami hasonló kellene, hogy legyen és alapból működjön. (Windows alatt, ha már a driver felért, lehet, hogy nem fog egyből működni, hanem először Control Panelból rá kell ereszteni egy kalibrációt, hogy egyáltalán feléledjen. Az sem meglepő, ha touch-kalibráció indításra majd lecsukásra éled csak fel.)
(Support.lenovo.com-hoz épp nincs türelmem - 2400bps rulez - de X200 Tablethez való drivert szedtem hozzá, talán PenTablet_521-6.exe vagy ilyesmi neve volt, de Wacoméknál is akad ez-az) -
Tikakukac
titán
válasz
fi:zi'k #40304 üzenetére
Hát, jó kérdés, meg kell nézni a dolgokat. Talpakra meg kitalálunk valamit, 1-2 nap és lesz időm bogarászni
bads1: Én tudom miről beszélsz, nekem is x200s van, és nekem is meg van darálva rendesen a kioldó rész. Nem tudom miért. Ha legközelebb gépet bontok akkor én becsiszolom és komponenses anyagból újjáépítem és ismét méretre csiszolom. Ez a legjobb megoldás.
-
bads1
aktív tag
válasz
fi:zi'k #40304 üzenetére
Nekem van egy X200s bottom case-m, még a bnőm gépén cserélték le garban mert egy pöcök el van törve rajta, az akksi jobb oldalát tartja valszeg, de nem maga a rugós rész rész hanem ami bepattan az akksiba. Jobban nem tudom elmagyarázni, ha itt lesz a gépe megnézem mennyire számít. Bár ha cserélni kellett akkor vmennyit biztos. Ja RAM fedél nincs hozzá. Egyébként jónak tűnik, lábak is megvannak.
Tudnál vele valamit kezdeni?
-
audi100td
nagyúr
válasz
fi:zi'k #40294 üzenetére
Nem akarom lehúzni, de szerintem ez úgy lett "összekukázva", fedlap pl. X201-ről való, mivel hiányzik róla a lenovo logo, a RAM fedél is cserélve lett elvileg. Nem gáz egyébként, csak a bolt nevében ilyen gépeket nem árulnék, nem tesz jót az ő hírnevüknek sem, főleg, hogy egyedi kívánságaid voltak, erre nagy ívben tojtak az egészre.
-
MrSealRD
veterán
-
Tikakukac
titán
-
sagit
veterán
válasz
fi:zi'k #40210 üzenetére
Arra nem, viszont így se drága:
"Azon felhasználók, akik korábban vásárolt eredeti Windows 7, Windows Vista vagy Windows XP rendszerrel rendelkeznek, szintén kedvezményesen frissíthetnek Windows 8 Pro rendszerre. A Windows 8 Pro frissítés letölthető verziójának promóciós ára 9 000 forint"
audi100td: a win8 magától felismerte a 4500MHD-t nálam, teljesen hibátlan a működése
sőt még az x3100-al is simán megy barátnőm gépén
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged