Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
X240-et nem igazán ajánlom, ha a "régi jó Thinkpad"-színvonalat szeretnéd.
X220, ha kell a még nem szigetes billentyűzet, X230, ha ugyanazt a házat akarod, mint az X220, de jó lesz a szigetes billentyűzet opcionális háttérvilágítással.
X201-be amúgy csont nélkül át tudod tenni a komplett kijelzőt, fedlappal és szalagkábellel együtt.
*
Gyárilag T431s-től, T440-től van IPS opció (vagy legalábbis egyszerű cserelehetőség, onnantól van eDP csatlakozó az LVDS helyett). T420, T430, T420s, T430s esetében van eBay-ről kínai eDP-LVDS adapter pár hónapja, de az kb. annyiba kerül, mint maga az IPS panel és ott gyárilag csak TN panelek voltak. -
Chaser
legenda
x200s-be felesleges ueas' SSD-t rakni, sima 840 vagy 840 evo tökéletes. Persze viheted a következő gépbe, de addigra úgyis sokakl jobbak lesznek, szóval nem érdemes sokat belefektetni ha a gép úgyse használja ki.
szerk: Shatterstar: Még mindig a ramoknál jársz?
Kettő van egymás alatt, a fentebbit kapd ki aztán teszt. Pár csavar kérdése eljutni hozzá, palmrest alatt van. Ha nem hibás amit bennhagytál értelemszerűen az lesz hibás amit kivettél, de azért szólóban nézd meg azt is. Prime95 blend teszt rohadt gyorsan kidobja ha defektes a ram, nem kell memtestelni, az sokkal lassabb. -
iscsu
tag
Jegyzet a hajónaplónak: ha valakit érdekel, az X200s anntennáiról a következő irományt találtam, valamint a HMM 127. oldalán ábra is van róla.
Ergo a kamera + WWANhoz vagy kiirtom a harmadik WLAN antennát (az 5100 úgysem használja ki), vagy arrébrakom. Aki már szedett szét kamerás példányt: vajon erre van hely? -
Gondwana
addikt
Webcam: a csatlakozója minden X200(s) szalagkábelen ott van, annyi külömbséggel, hogy ha nem volt benne gyárilag a kamera, egy sárga fóliával le vannak ragasztva a kontaktok, amit nem túl egyszerű levarászolni onnan (türelem kell hozzá, meg N-hexán - vagy nem tudom, milyen néven árulják felétek azt a benzint, amelyik nem ciklo-oktán a kútról, hanem kisüveges, gyógyszertárból). A másik meg ez a miniPCIe adapter: innen a D+/D- és a GND rendben vannak, de a +3.3V-ot a slot egy másik lábáról kell levadásznod, vagy pedig innen csak a D+/D- madzagját húzod fel a kijelzőbe, a +3.3V/GND-t pedig a webkamerától húzod (mert ott eleve nem 5V a kamerához)
-
ielektros
senior tag
En ugy vagyok vele, hogy inkabb veszek 2 evente uj akkut 30€-ert mint 3 evente 120-ert. Tudom, hogy nem kornyezettudatos viselkedes de a 120 euros akkuban nincs annyival tobb.
Tudom, kompatibilitas meg veszely az mindig ott lesz. Ezert nem veszek kinabol (marmint direktben) noname ceges hatter nelkuli akkut.
En toluk mar vettem sokat. [link]
Eddig semmi gond nem volt. kop kop kop.
Meg miert ne biznek meg egy olyan cegben aminek a cime: Aluminiumstraße 1

-
Gondwana
addikt
Ha a bőrkötés a lényege, akkor én inkább egy AFFS+ moddolt X20#-et köttetnék be - ez nem kerülhet többe 50-100€-tól egy közepesen ügyes bőrdíszművesnél. Szerintem a Reserve Edition technikailag 40-60.000HUF-t érhet a vas alapján (X61 ugye, ráadásul elég macerás IPS-re átmoddolni - de megoldható még az SXGA+ is)
Szerk.: valamiért nem frissült nálam az elmúlt egy óra...
-
Shadowfax
addikt
A Reserve edition egy szimpla X61s bőr kötésben, ha nagyon-nagyon akarja valaki, akkor se adjon érte 70k-nál többet. Szerintem. Az X61s ára most kb. 45-50k körül mozog, ehhez hozzáadjuk azt, hogy ez Limited edition, szóval max. 70k. Mondjuk nekem nem ér meg annyit.
Amúgy márciusban volt itt a péhán egy 44k-ért, sajna pont egy vasam sem volt, de mire felocsúdtam, már el is vitték. Azt azóta is sajnálom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

úgy persze...