- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
lehella #61227 üzenetére
Érdemes merevlemez nélkül is kipróbálni, mert lehet az alaplapon is hiba (interface, SMBus, stb), és csatlakoztatáskor fagyaszthatja a gépet. Ilyenkor néha be sem lehet kapcsolni, és sajnos lehet rossz az egyik slot is, de olyan eset is előfordult, hogy "csak" meg kellett cserélni a modulokat a slot-ban, mert másképpen nem indult a laptop. Szóval sok érdekes dologgal lehet találkozni a régebbi típusoknál (megváltozott feszültség értékek), amíg lehet meg kell próbálni mindent.
-
Dell XPS
veterán
válasz
p.smith113 #59956 üzenetére
Ment pü..
-
Dell XPS
veterán
-
Dell XPS
veterán
válasz
FoxiestFox #52043 üzenetére
A HDD teljesen nullás?
(#52042) Francia91: És ha DGPU-t használnál T500-nál, akkor hogyan viselkedik?
-
Dell XPS
veterán
válasz
kraftxld #52025 üzenetére
Akkor komolyabb a probléma, gondolom a tápot csak indítás előtt csatlakoztattad? Valószínűleg nem vesz körbe több akkumulátor, de ha mégis lenne egy véletlenül, akkor azzal is lehetne próbálkozni táp nélkül. Az említett komponensek ne legyenek a gépben! Nincs több ötletem az esetleges életre keltésre, mentésre sajnos.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Chaser #51997 üzenetére
Erről "zeng" a fórum, és nagyon sokan említik ezt a kiváló tulajdonságát sok mással is egyetemben. Ahogy néztem hihetetlen stabil gép ennyi idő után is. Minden OS fut rajta, Linux-al sincs gondja (nagy örömömre.), szóval szimpatikus nagyon a gépezet. Zsanérokon kívül van valami gyenge pontja egyáltalán?
Szerk: "65-ért 1680-ast is kapsz ati-val." - Where ?
-
Dell XPS
veterán
válasz
Dhampir #51994 üzenetére
Amire nekem kell jelenleg oda tökéletes lesz a T500-as, és még kulturált, igényes gépet is tudok használni ezért az összegét. Consumer eszembe se jutott még újban sem, akkor inkább meglépném W510-et, még ha nincs is szükségem az i7-es processzor teljesítményére, bevállalva a kockázatot (gar.) - mondjuk az nem baj ha rendelkezik tartalékokkal amikor szükséges lehet.
Köszönöm mindenkinek a tájékoztatást, biztatást!
-
Dell XPS
veterán
válasz
Dhampir #51992 üzenetére
Igazából nem tudtam dönteni a kettő közül (eddig..), mert én sem véltem akkora különbséget felfedezni, mint ami árában jelentkezik. A W510 nekem is képben volt, sőt kacérkodtam a gondolattal, de mivel a duplája szintén garancia nélkül minimum, így egyelőre elvetettem. Kijelző nekem is a gyengém, de néha kompromisszumokat kell kötni sajnos.
Zajtalan üzemmód.. na ez az amire már nagyon vágyok, sőt türelmetlenül.
-
Dell XPS
veterán
-
Dell XPS
veterán
válasz
FoxiestFox #51604 üzenetére
Simán fog működni a laptopban, gondolom Intel GM/PM 45 Chipset.
-
Dell XPS
veterán
válasz
mitulabattyi #37576 üzenetére
Pont ugyanezt írta az egyik kolléga, hogy a Google Chrome használatakor lép fel csak...
-
Dell XPS
veterán
válasz
mitulabattyi #37571 üzenetére
Frissítettél valamit, vagy a Win7? Éppen tegnap is ezzel bajlódtak?
-
Dell XPS
veterán
válasz
fracture333 #37114 üzenetére
Csak meg lesz az a gép!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged