- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondwana
addikt
válasz
cigam #114246 üzenetére
W500 kapcsán pont ma volt erről szó, nálam is van egy, amiben az Ati lehalt, szintén Thinkpad logóig jut, oda-vissza cserélgetéssel minden más működik más gépekben, az utolsó bebootolása is úgy történt, hogy valamihez kellett volna az Ati, és a fixen intelen használt grafikát két kattintással átváltottam - volna, ha nem merevrefagyással meg azótanembootolással válaszolt volna. Estére én is kipróbálom a sámántáncot.
Szerk.: közben (WriteOnly More SET ON) nem láttam, hogy nálad más okozta
-
Tim82
félisten
válasz
cigam #114246 üzenetére
Leginkább a FoxiestFox írta dolgok közül az USB portok, ha valamelyik sérült, akkor produkál ilyen hibajelenséget.
Szerk.: későn láttam a #114250-et.
-
-
-
-
barnam_
nagyúr
válasz
cigam #101296 üzenetére
Megint csak T420 tapasztalatom van
Az integrált VGA tuti megy Win10-el, feltelepíti magának az Intel driverét. Dedikált VGA az enyémben nincs, így arról nem tudok nyilatkozni.Alapvetően hibamentesen használtam éveken keresztül rajta a Win10-et. Bár tavaly nyáron volt pár kék halálom egy frissítés után, utána emlékeim szerint egy friss telepítés után elmúlt a jelenség.
Számomra nagyobb probléma, hogy a Power Manager nem megy Win10 alatt. Emiatt folyton maxra tölti az akksit, így ha sokat van töltőn a gép, egyre nő az akku elhasználódása. Most Win7 van, ezen be tudom állítani, hogy 40% és 80% között ne töltsön. -
-
Chaser
legenda
válasz
cigam #101285 üzenetére
ma is tanultunk valamit
bb.bocs
biztosan, de én nem ssd nélkül használtam előtte sem a gépeimet, egy 250-es 840 evo-m volt, talán már 5 éves, azt cseréltem egy 500-as 860 evo-ra - lehet ezt is cserélem 1tb-osra, 500-as meg megy rackbe v másik gépbe -, a 2x4 ramomat meg 2x8-ra - előtte levő 2x8-amat akkor épp eladtam:d de már sok éve 2x8 van a gépben, akkor úgy döntöttem eladom, osztán' meggondoltam h mégis kell, majdnem annyiért vettem újat 5 év garral, mint előtte egy hónappal eladtam a régit...engemnefélcs' :d -
Tim82
félisten
válasz
cigam #101273 üzenetére
Itt azt írják, hogy valószínűleg sérült a recovery partíció.
Vagy hagyod a gyári recovery-ről való Windows-telepítést, vagy írnak egy ImageX nevű MS tool-ról, amivel meg lehet próbálni a recovery partíción lévő lemezképfájlok kimentését. Ez a tool vélhetően ez lesz.
Nem próbáltam, nem volt még ilyen gondom (utoljára T60-on használtam a gyári előre telepített Windows-t, de ott volt hozzá nekem lemezen telepítőkészlet).
-
Tim82
félisten
válasz
cigam #101228 üzenetére
99%-os valószínűséggel igen. Esetleg valamilyen egyedi megrendelésre összeállított konfiguráció ("CTO" - "custom to order") lehetne kivétel, vagy ha volt Windows 7 -> 8/8.1 upgrade-re akció, akkor annak keretében esetleg - de azt külön, utólag nagyjából lehetetlen hivatalos úton beszerezni.
-
Tim82
félisten
Megtennéd, hogy az idézett mondatod második felét sem ignorálod következetesen, mintha le sem írtad volna? Meg azt is, hogy megnézed, hogy azt a hozzászólásodat, amiben ez az idézett mondat van, megnézed, kinek szóló hozzászólásra írtad? (Érdekesség: az a hozzászólás nem neked volt címezve, persze lehet, hogy telepata vagy és érzékelted, hogy neked szóló felhívás...) Valamint megtennéd azt is, hogy szintén az adott hozzászólásodban kigyűjtöd azokat a pozitívumokat, amelyeket említettél a TP-k mellett? Megtennéd azt is, hogy értelmezed azt a részt, ahol azt írtam, hogy tök lényegtelen, hogy kérdezték-e a véleményedet (ez egy általad behozott, mellesleg elég demagóg mellékszál amúgy), valamint értelmezed azt a részt is, ahol megírtam, hogy persze, nyugodtan leírhatod, semmi sem akadályoz meg benne, ahogy nekem is ugyanúgy jogom van kifejezni a nemtetszésemet a véleményed bizonyos részével kapcsolatban?
Mondjuk mindegy is, az általad leírt, majd utána következetesen ignorált félmondatod alapján konkrétan úgy gondolom, hogy hisztizel (és számomra megkérdőjelezi minden utána a témában leírt mondatod objektivitását is - ha ez nem lett volna, elfogadnám és hozzá sem szóltam volna a témához). Én kérek elnézést, hogy szóvá teszem, ha már fel sem merül, hogy azt mondd, "bocs, azt nem úgy értettem", egy olyan topikban, ahol párszor kértél és kaptál is segítséget olyan emberektől, akik érthetetlen módon "oda meg vissza vannak" ezektől a szaroktól. (Az meg különösebben nem változtat ezen, hogy ki mennyire veszi magára éppen, bármennyire is jó lenne ezzel elkenni.)
Egyébként nem tudom, hogy miből gondolod, hogy egy üzleti kategóriás gépnek nem lehetnek hibái. Ha a hasonlókat biztosan el akarod kerülni, akkor úgyis egy Panasonic Toughbook kellene, nem üzleti kategóriás noti (nem tudom, láttál-e már pl. összekarcolódott fedlapú Dell Latitude E6400-at, akkor már a T400-ig biztosan meglévő gumiborítás kopjon inkább a fedlapon).
Ami meg a szerelhetőséget illeti, ha belehalsz abba, hogy 4 csavarral le kell emelned a T400-ad palmrestjét ahhoz, hogy RAM-ot cserélj (kb. 2 perces művelet még akkor is, ha először csinálod a HMM alapján), akkor szívből kívánom, hogy hamar találj olyan gépet, ami minden igényedet kielégíti, azért a pénzért, amit szánsz rá. Jelzem, X szériánál meg pont úgy lehet RAM-ot bővíteni, hogy a gép hasán leszeded a kis ajtócskát.
-
chab7
addikt
Még jó
Nekem 2006-tól az egy szem R52-es thinkpadom volt csak, amit egy hónappal ezelőttig gyepáltam rendesen (ment mindig ha csak 2 percem is volt dolgozgatni rajta - na meg sokszor akkor is ment ha nem volt időm). Ez ugye még csak nem is a komolyabbik verzió.
Most egy T500 cserélte le, és ha közel hozza a szintet (persze nem várom a mostantól hat évet, mert ezt nem zsírújan vettem) akkor nincs miről beszélni.
Ha valami megbízhatóan jól működik akkor hogy mellette hűvös is meg halk is már csak emelni tud a megítélésén.
Én is elhiszem, hogy vannak még más jó gépek is, de a thinkpadok azok tuti hogy jók és ugye ezt úgy mondom, hogy van tapasztalatom vele. Nem úgy hogy 10-20 fordult meg a kezem közt évek alatt, hanem úgy hogy 1 volt 6 évig - hiba nélkül.Na persze az R52 még IBM volt, a T500 meg már Lenovo, emiatt elképzelhető, hogy már nem olyanok a maiak mint egykor az IBM éra alatt (ami miatt alakult ki az "elbagatelizált" kép a thinkpadokról, akkor még jogosan) - és még nem is rég óta használom (de egyelőre amit mutat az nagyon pozitív).
(#50973) sutszi: Na akkor az R52-esem aminek nem olyan rég megadta magát a jobb zsanérja és elpattant, de a bal tart még olyan szinten hogy normál használathoz felnyitva teljesen jól tartja a fedelet? Azért ez sem piskóta. Más gépek lehet totál használhatatlanok ha mondjuk törik a zsanér, a thinkpad meg abban a szögtartományban (80-110°) ahogy normál használat közben van, teljesen használható még így is.
Aztán nekem az is fura, hogy más brand gépeivel rendelkezők rendre ilyen hűtőpadokat tesznek a gép alá én meg csak nézek, hogy az ugyan minek, mikor még a legnagyobb nyári melegben sem kellett a combom és a gép közé semmi, nekik meg még az asztalra is, nehogy túlmelegedjen. Cserébe persze csúnyán hangosan fújt is a ventijük (nem zúg-búg vagy ilyesmi, hanem csak üzemi fordulaton fúj - hangosan), míg az enyémnek még induláskor sem pörög fel - mert minek.
Na és akkor a végére csak hozzátenném (utalva a nem is oly rég berakott videóra), hogy biztos azért használnak fent az űrállomáson is thinkpadeket mert ők is elbagatelizálják a márkát
(Én is csak véleményt mondtam. Kérdezés nélkül. Sem konkrét márkára (direkt nem írtam neveket), sem személyre nem irányuló negatív kritikával. Csupán saját pozitív tapasztalataimat írtam le az általam birtokolt és ezen tapasztalatok alapján egyben favorizált márkáról.
)
A házassági szerződésről meg csak annyit, (amellett, hogy baromságnak tartom) hogy mára annyira mindenhol az egyéni érdekek dominálnak - másokra nem gondolva mintha nem is léteznének - hogy elfelejtjük, hogy egy házasságnak pont a másik iránt érzett érzelmeken, szereteten kellene alapulni. Márpedig a szeretet pont az ahol nem magunkra, hanem a másikra gondolunk, hogy neki legyen jó, neki akarunk a kedvében járni.
Inkább a házasságkötéskor kimondott "vele leszek jóban rosszban" részt kellene betartani (és már az elején komolyan gondolni), nem pedig már akkor arra gondolni, hogy majd baj lesz és akkor nehogy már én járjak rosszul. Uraim, nem beleugrani kell egy hézasságba meggondolatlanul, hanem alaposan meggondolva olyan valakit elvenni akivel a fogadalmat betartva talán sosem kell arra gondolni, mi lesz ha baj lesz, mert a bajokat pont együtt kellene megoldani.
Na de ez az én szubjektív magánvéleményem - még akkor is ha úgy látom ezt mindenkinek így kellene látnia és nem szabadott volna a világnak ebbe az irányba elmennie hogy ilyen baromságokra legyen szüksége embereknek mint a házassági szerződés. Ha letennénk a folytonos egyéni érdekek durván előtérbe helyezéséről a világ újra jobb irányba fordulhatna...
De már nagyon offba fordultunk itt, szóval itt abba is hagyom.A lényeg, hogy a thinkpad jó
-
Tim82
félisten
Idézlek:
Csúnyán kopik a fedlap, lötyög a zsanér, oszt mégis oda-vissza van tőle itt(is) 1-2 ember.
Akkor talán vedd a fáradságot és vagy ne tagadd le, vagy ne fogalmazz "nem szerencsésen". Olybá tűnik így, hogy meg vagy sértődve a TP-kre és azokra, akik többé vagy kevésbé elégedettek velük. Nyilván pozitívumai nincsenek ezeknek a szerencsétlen Thinkpad-eknek, csak a gond van velük, érthetetlen, hogy egyesek hogy lehetnek annyira gyépések, hogy még mindig ezeket részesítik előnyben más modellekkel szemben...
Egyébként rámutathatnál arra vagy azokra a hozzászólásokra a topikban, ahol valaki közölte, hogy a TP-k tökéletesek, de szerintem ilyet keveset fogsz találni, ha egyáltalán van ilyen. Az meg, hogy fáj, hogy mások elégedett(ebb)ek velük, mint Te, hát...
Én éppenséggel a billentyűzet, a kompatibilis kiegészítők, a moduláris felépítés, a példás szerelhetőség és elérhető dokumentáció, valamint nem utolsó sorban a nekem tetsző, célszerű és egyszerű design miatt ragaszkodom a brandhez. Tisztában vagyok a hibákkal is, kijutott nekem is egy-két hibás darab, de mindezzel együtt még mindig TP-ket éri meg legjobban használnom. (Szigorúan szubjektív vélemény.)
Itt kérdeztek rá a véleményemre. Ha nem tetszik, kéretik ignorálni, de azért mert van akinek nem tetszik, még nem tartom magamban.
Egyrészt visszaolvasva nem kérdezték a véleményedet, magadtól közölted, de ez amúgy tök lényegtelen mellékszál. A véleményedhez a TP-kről nyilvánvalóan jogod van, de nem is erről van szó (ld. fentebb). Nem is mondom, hogy nincs alapja a T400-ad alapján, csak a tálalásoddal van gond szerintem, amit nekem ugyanúgy jogpmban áll kimondani, ha úgy gondolom.
-
-
4ckatro
csendes tag
Érdekes ez a statisztika amit linkeltél, de kíváncsi lennék egy olyanra is, ahol mondjuk a thinkpad ki lenne emelve a Lenovoból. Mert mondjuk egyik ismerősömnek egy 200k-s IdeaPad (talán Y510) gépe van és ég-és-föld a két széria. A gép minőségileg elég gyatra, a hűtése meg valami szörnyű...
És az hogy ASUS gépeket mutatja a legmegbízhatóbbnak hát eléggé érdekes...
De abban igazad van, hogy gépeket manapság tényleg nem örökké valóságig tervezik, de azért az vicc hogy csak a garanciáig lehet vele dolgozni, mert aztán bármikor behalhat.
-
-
4ckatro
csendes tag
Azért hoztam példának a T500-as és W500-as gépeket mert járt már 1-2 a kezeim között, meg egy-két ismerősömnek is T500-as gépe van és nagyon bevált, mind minőségileg mind teljesítményileg.
A legjobban azt bírom benne, hogy szinte egyáltalán nem melegszik netezés közben, meg ha kicsit jobban meghajtom akkor sem hallom a ventilátor zúgását és eddig nem túl sok olyan gépet láttam ami ezt tudja produkálni
-
MrSealRD
veterán
Ahogy én látom, a hibák azért vannak elbagatelizálva mert vagy könnyen orvosolhatóak, vagy tényleg nem ettől függ majd az életünk.
Volt itt többször említve pl a trackpoint ami más más üzleti gépeken nem remekelt annyira mint egy TP-en.
T500-at még jó, hogy nem lehet újonnan garanciával kapni. 2008-as technológia lapul benne...
Minden csoda 3 napig tart...ha ez letelik akkor meglátjuk mi marad a legendából. Ezért kár most azon élvezkedni, hogy bezzeg a Dell bekopog az ajtón és még kávét is főz magának...Mert lehet, hogy holnap már más lesz ennek a megítélése. A garancia miatt választani egy gyártót olyan mint a házassági szerződés. Még el sem kezdődött valami, de már a halálát latolgatjuk...
Többet ér, ha tudom egy típusról, szériáról...stb akármiről, hogy megbízható. Én azt mondom soha ne legyen szükség a garanciális témákkal foglalkozni... -
4ckatro
csendes tag
" Csúnyán kopik a fedlap, lötyög a zsanér, oszt mégis oda-vissza van tőle itt(is) 1-2 ember. "
Esetleg tudnál említeni 1-2 olyan gépet amely tudásilag és minőségileg is megegyezik mondjuk egy W500 vagy T500-as géppel és netalántán olcsóbb vagy egy árban van velük?
Ha már azt mondod hogy a Thinkpad sznob(használtan 65-90k-ig lehet kapni ilyen gépeket különféle felszereltségben)
Nem kötözködésként mondom, csak érdekelne ha kicsit kifejtenéd a nézeted
-
brd
nagyúr
Nyilván vannak itt is nyomorék dolgok/gépek, de egy TP 5 év után is TP. Van alkatrész, egyszerűen cserélhető (akár házilag is). A fedlapot én spec. pont leszarom (bár nekem még a fura gumi/műanyagos borítású gép van, itt max. a letörölhetetlen kézzsír a gusztustalan, bár annyira nem vészes a helyzet), a zsanér meg egész addig nem érdekel, ameddig bármilyen szögben megtartja a gép tetejét, és nem tűnik úgy, hogy ki fog esni a helyéről.
-
TP, nehogy ne birja mar.
Consumer vackoknal megertem, ha a szelenel emelgeti az ember, elobb-utobb szethasad az egesz, alaplapostol-zsanerostol..
T40-em olyanokat kapott regen..es szinte csak a sarkanal emelgettem(pcmcia-nal), valamint le volt csukva minden fel orara, amikor ott hagytam..maig csaladban van, feszes zsanerokkal..sosem volt benne cserelve semmi, csak egy vinyo, ami nem elte tul a par meteres repulest
Nevetseges ez a zsaner-mizeria az ujabb TP-k eseteben..majd ovjuk lassan a szeltol is oket, pedig epp az lenne a lenyeg, hogy ne.. -
Vegha
senior tag
Korábbi munkahelyemen láttam ennél sokkal, de sokkal gyalázatosabb állapotban lévő (Toshiba) zsanérokat. A kollégák hibáiból tanulva: 1 nem Toshiba gépet vettem. 2: nálam jobban senki sem figyel oda, a kíméletes nyitásra-zárásra. Valószínűleg ezért is dühít a jelenség nagyon : (
-
brekiisti
tag
lényegében ha túlmeríted 5% alá ill ha állandóan huzamosan töltve van maxon akkor viseli meg legjobban a cellákat és emiatt hamarabb fog öregedni "kopni az akku" ha minden nap mobil vagy nem tudod elkerülni ezt a folyamatot együtt kell tudni élni vele. Ha desktopnak használod a power managerbe beállíthatod a kíván töltődést. Valahol azt olvastam hogy 50% kezdjen tölteni kb (+/- 10) és 60% hagyja abba a töltést és így cirkuláltatni. Ez a leg kíméletesebb (de itt is eltérnek a vélemények)
update: Kihagytam a B verziót kb 50% feltöltöd majd kiveszed és száraz hűvös helyre rakod de akkor ugye az áramkimaradással számolni kell
-
brd
nagyúr
Mert a maximum feszültség közelében a Li-Ion kémiája olyan, hogy gyorsabban öregszik. Minden töltés visszafelé módosítja a kémiai elegyet, még ha kis ideig tart is, ez szintén öregíti. Ha bővebben akarsz utánaolvasni, akkor javaslom a "li-ion aging" keresőszavakat.
Persze a jó minőségű akku' a megfelelő odafigyelés mellett sem megy olyan hamar tönkre, de ha itt valamit lehet jól is csinálni, miért zavar az, hogy valaki csinálja is? -
Chaser
legenda
Valószínűleg nem eddig..mivel más gépnél nem találkoztam ilyen életkorú és kapacitású akkukkkal így elég reális hogy a töltésszabályzás közrejátszik az élettartamban.
"Mert a töltőelektronikát tervezők még nem hallottak róla, hogy a csepptöltés árt az új generációs akkumulátoroknak." Az nem is árt nekik. Csak ha egy akku használat nélkül is merül, márpedig a legtöbb merül kisebb-nagyobb mértékben az ciklusokat jelent hosszú távon. Ha kap egy teljes ciklust, vagy egy cilust 20 ilyen csepptöltésből az is egy egész ciklus eredményét nézve. És a mai akkuk meg pláne nem arra vannak tervezve, hogy 4-500 cikluston felül még egyáltalán működjenek valamennyire.
Ha te nem látod benne a vudut' nem használod, mások meg használják.
-
-
-
Tim82
félisten
-
Veron
addikt
kösz mindenkinek! most vettem a T400-at, nagyon jó kis masina, viszont HDMI nincs rajta és erre nem figyeltem. megörültem a gépnek, a csatlakozó meg a feledés homályába veszett. több tízezer forintot nem költenék megoldásokra, viszont ha van olcsón, akkor érdekel. a dokkolóval az a baj, hogy ott ki kell vezetni a hangot is valahogy, az meg mindenképp analóg lesz, mondhatni félsiker akkor.
-
-
donjohnson
addikt
mind a kettő 20 V-os, nem?
3-pin (90 W, 20 V) adapter 92P1104
3-pin (90W, 20 V) adapter 42T4425
bár akkor ezek szerint a 92P1104 való a T400-hoz. -
Gondwana
addikt
Azt is butaságnak tartom, hogy kikapcsoljam a hibernálást, mert SSD-m van.
Amikor 200€-ért vettem egy 160GB-os SSD-t, nekem nem ért 10€-t, hogy ott legyen folyamatosan egy hibernációs file, viszont elegánsan megoldható: ha le van tiltva, ThinkPadeken a Fn+F12 aktiválja és elindítja a hibernálást, ezen felül bekészítesz valahova egy shortcutot, ami egy powercfg -h off parancsot futtat le, azaz hibernáció után ezzel törlöd a hibernációs file-t, ennyi. -
Gondwana
addikt
Már volt róla párszor szó, csak nem egyértelműen visszakereshető. Intel-bug, ha két különböző RAM modul van a gépben, mindig így viselkedik. (Kikapcsolt virtualizációval állítólag ritkábban történik, de nem szűnik meg)
Megoldás: vagy két egyforma kapacitású RAM modult teszel bele, vagy az egyik slotot üresen hagyod.
Lényeg: NO PARA -
Akadt egy gondom a géppel, pontosabban a touchpaddal. Lehet hogy elkopott, vagy kh-s?
W8 simán felcsusszant (nem virágbolti), és ugye erősen támaszkodik a gesztusokra. Ez pedig összezavarja.
pl. ki szeretném kapcsolni.
- felhúzom az egeret a jobb felső sarokba
- megjelenik a menü
- elkezdem lefele húzni
- itt vmi gondja akad, mert félútonmegakad.Ekkor megjelenik alul egy + menü, ami akkor jelenik meg, ha képernyő tetejére viszem az egeret, és jobb gombbal kattintok. (Bocsi, de lövésem nincs melyik menünek mi a hivatalos neve)Pedig ha folyamatosan viszem az ujjam a touchpadon leköveti az egér. Van olyan is hogy kicsit gyorsabban viszem az egeret vízszintesen, akkor a desktopról visszadob a metro UI-ba.
Már gyártottam olyan elméletet is, hogy a felület kopása miatt máshogy érzékel kközéppen, mint a szélén.
Létezik vmi touchpad teszt?
Mennyibe kerül egy touchpad csere? (Vagy az csak a komplett palmrest(?) cserével oldható meg?) -
-
-
-
Pisztillus
senior tag
Ahogy elnézem, itt van róla némi infó.
Amúgy nekem normálisan megy a T400 a Windows 8-al (90 napos Enterprise 64bit), egyedül a switchable graphics nem, így állandó Radeon 3450-re kapcsoltam a BIOS-ban... Sebességgel nincs gond, idáig minden progim rendesen fut. A gép meg teljesen csendben van, csak a winyó hangja hallatszik... (P8700, Radeon 3450 / Intel X4500, 4 GB RAM, 250 GB Fujitsu HDD, 1440x900 LCD)
-
Naigen
aktív tag
Én mindig úgy csinálom, hogy aktiválás után mentem az aktivációt ATM-mel. (Advanced Tokens Manager)
Így az ilyen balesetek után simán W8 reinstall, ATM-mel visszaállítom az aktiválást és nem kell szenvedni a telefonos bohóckodással. Egyébként egyszer én is jártam így, de, hogy mi okozta a hibát nem tudom, mert másodjára már nem produkálta ezt a hibát. -
audi100td
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged