- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
Sotime #49356 üzenetére
Arra kérlek, tartsd be a Fórum szabályait, különösen azt, amelyik az 5 percen belüli szerkesztésre hívja fel a figyelmet! Folyamatosan szórod az új hozzászólásokat, pedig köteles lennél szerkeszteni az elsőt.
A következőnél szólok a moderátoroknak!(#49308) Pgabor79
Mivel a KCS szerepelt a linkedben, természetesen én is arról beszéltem. -
Mercutio_
félisten
válasz
Sotime #49332 üzenetére
4 + center + aktív sub lesz rákötve, igen, lehet, hogy a nagyobb H/K-hoz már jár, csak meglepett, hogy máshol a belépő szintnél is már alap, itt meg lespórolták
Patice: Persze, de nem ezzel terveztem ellötyögni az időt, és nem is a saját rendszerem (ami most egyébként is csak stereo, mivel 2 Jamo 38 van csak rákötve helyhiány miatt
)
-
törölt tag
válasz
Sotime #49325 üzenetére
Nem én hoztam fel hanem Tcr. De kivánom ez legyen a legnagyobb próblémád: a Taga és a Proson összefüggés-vizsgálata....
Lapozzunk.
Ha tehetném átirnám a 142-t... de találkoztam az életben boldog H/K 142 tulajjal azért került bele az sz hsz.-ba. Van akinak ez is bejöhet, Mindenestre jobb választás mint egy LG, Samsung vagy Hyunday kombó -
Zebu
addikt
válasz
Sotime #49243 üzenetére
Eddig nem volt baja. Ugyanott van ahol eddig volt, teh't a szellőzés nem lehet bajos.
A porszívó érdekes lehet. Plusz igazából most cseréltem elosztót, kapott egy villámvédettet.feketeibiza: Erre nehéz válaszolnom... Ma 2 órát ment kb és utána állt meg. Koaxon kapta a hangot számítógépből.... Nem értem az egészet.
-
törölt tag
válasz
Sotime #49311 üzenetére
Részemről minden tiszta,épp te kérdeztél rá mi a helyzet a másik 3-al..
Proson svéd gyártmány és bőven megéri az árát igy nem noname.. másik 2 terméket is gyárt,nevét is vállalja mert van gyártói oldala is..
Így amit nem értesz légyszi ird meg konkrétan,vagy olvasd el mit írtunk és magadban tisztázd le. -
TCr
veterán
válasz
Sotime #49295 üzenetére
Mert 1 cég gyárja a 3-at, és gyakorlatilag egy fillért nem költenek marketingre, reklámra.
Aki nem jártas egy picit is a hifiben / házimoziban, annak ezek a nevek sem igazán mondanak semmit, illetve még picit gagyinak is tűnhetnek, ahogyan írtad a TAGA-ra is.
Emellett baromi jó dobozokat gyártanak. -
törölt tag
válasz
Sotime #49298 üzenetére
TAGA-t nem tudom,az lehet noname, de a másik 3- biztos,hogy egy cég, és a minőségük alapján nem merném noname-nek vagy cimkézőcégnek nevezni. Lásd pl. Proson mélynyomók.
-
TCr
veterán
válasz
Sotime #49290 üzenetére
A Proson, QLN és Dynavoice is olyan noname nem?
Egyébként meg mindent meg kell hallgatni vásárlás előtt.És itt most ne jöjjön nekem senki azzal, hogy 200-300 km milyen messze van, mert aki ki tud adni 150-200-300 ezret egy "hobbira", az az útra is rá tudja szánni azt a sacc. 10.000 Ft-ot.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Sotime #49234 üzenetére
nem tudom,h milyen difik vannak HDMI kábelek között,csak a többiek elmondása alapján.
nekem 1 méteren kell átvinni a jelet újabban.egy (kb 10rugós)olcsó 5m kábelen ati 6450ről néztünk filmet, gépről alaplapi koaxon jött ki a hang.
majd váltottam popcorn hour a200ra,1 méteres, igényesebb(gyári) kábelre, és az erősitő kapta a hdmin a hangot. igy jelentősen jobb hangot és képet kaptam. az alaplapi koax kimenete amúgy nem borzasztóan rossz forrás.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Sotime #49231 üzenetére
neked nem, akinek meg sok pénze van,vesz drága kábelt.
sokszor bebizonyosodott, hogy olyan teszteljen,aki ért hozzá.plusz vannak a kevéssé mérhető,de szembe-fülbeszökő különbségek.
azaz pontosság kedvvéért,itt még ilyen is eretnekségnek számit: szerintem hallható különbségek...
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest