- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
xtremetuning #34682 üzenetére
én 180 vagyok, kutya bajom rajta. de fene tudja, lehet, hogy 5 cm plusz tényleg ennyit jelent
-
Integra
titán
válasz
xtremetuning #34677 üzenetére
azaz
csak nekem volt csókosom a sonynál és kihozta nekem dolgozói kedvezménnyel, bár asszem 120ért már ES md deck-et kaptál, az arany szinűtnana, az rr-en gyönyörűen lehet túrázni is, én napi 1000km-t is ledaráltam már rajta tavaly, idén 800km volt eddig egy napra a legtöbb, meg se kottyan
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #34676 üzenetére
akkora szám volt,mikor megvettem 2 év kuporgatás után...haverok 1-1 napra kölcsönadták a sajátjukat,h lássak motort addig is,de azért erre konkrétan felültem,és olyan természetesen viselkedett,hogy 1. túrán pécsen peremig lapult...
szóval tudom,én h jobbak az ujak,de nálam igy sem a motor a szűk keresztmetszet...Integra:195cm-el az RR lámpáit látom,ha előredőlök.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #34669 üzenetére
Ugyanez igaz a HDMI és egyéb digitális kábelekre.
-
Integra
titán
válasz
xtremetuning #34671 üzenetére
bizony, vagy 80ezerért vettem sok-sok évvel ezelőtt!! és tök büszke voltam rá, hogy akkoriban már md-t hallgattam autóban is, hejj, nagy kár, hogy sajnos az ócska cd nyert teret, mert amit az md kibirt strapát.... de ez már csak történelem.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #34671 üzenetére
a CBRemmel vagyok igy.már szaréhugyé lehet kapni,de inkább a garázsban álljon...
gyári csati milyen?
1600Ftos furutech van enyémen,ezzel eddig jó volt. -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #34667 üzenetére
ami métereset eladtam,másik csatik voltak rajta,na az fedett,tompa volt,a megmaradthoz képest.tök ugyanaz a két kábel,és mégis.a megmaradtak élénkek.
egyébként a 102MKIII az egyetlenVDH,aminek jó ára van kint.ami ujonnan drágábbnak volt pozicionálva,azokat is olcsóbban adják ebayen.valami bajszagot éreztem,ezért VHDből nem vettem komolyabbnak hivottat.
-
Dorian
félisten
válasz
xtremetuning #34662 üzenetére
Ilyen szőke fejjel milyen érzésű lennél
Ja még annyit akartam írni, hogy azért is volt olcsón hirdetve amit vettem, mert az erősítő fedőlapja el van repedve, tehát ezzel még lesz költségem, ha nem akarom így nézegetni. Kitaláltam, hogy milyen jól nézne ki átlátszó plexiből, de beszéltem a Zolival, a műanyagos kapcsolata megszűnt, így fémből lesz.
-
Integra
titán
válasz
xtremetuning #34622 üzenetére
200x113 netto vetitő felület
mitsu hc4000 -
Integra
titán
válasz
xtremetuning #34619 üzenetére
kb 4.5 méteres kéne.
vagy, amit még meg lehet csinálni, hogy szétkapom a dugaljat és direktben rákötöm a kábelt amit vettem, és a dugaljat a mennyezeti tokban odaviszem a beamerhez és akkor egy hagyományos, standard hosszúságú tápkábelt dugok rá. -
Integra
titán
válasz
xtremetuning #34614 üzenetére
majd most komoly cuccal kiderül, de a plazmának gyönyörű képe van a h/k-n keresztül, teljes hdmi kábelezéssel még ezzel a média lejátszóval is. de azt tudom, hogy a dune-nel sokkal komolyabb lesz, de ez olyan hogy trabi vs merci, világos. nem érzem, hogy szétverne bármit is. ha meg igen, akkor nem láttam, pedig nincsen rossz szemem. se fülem. ahogy mondtam, ezeknek később tudom a tápkábelét cserélni, de a projektorét most nem nagyon fogom tudni.
-
Integra
titán
válasz
xtremetuning #34617 üzenetére
a mennyezet alatt külön fali aljazat van saját kábellel.
semmi elosztóm nincsen, minden fali, földelt aljazat, külön körrel, mágneskapcsolós áramtalanitóval a falba betervezve. a lakás meg hager fi-relével és pröpster b+c villámvédelemmel van ellátva, koax kábelek is pröpster gyenge áramvédelmű modulokkal szereltek. -
Integra
titán
válasz
xtremetuning #34610 üzenetére
jaaaaa
egy h/k avr-355 az agy, ebbe megy jelenleg egy asus oplay hdd-vel, amit az ősszel megjelenő új generációs dune-re fogok cserélni (bluray+hdd), meg sky hd műhold teljes kathrein rendszerrel, jövőre meg lesz új ps4 vagy xbox720, minden inakustik premium hdmi kábelekkel csatlakoztatva + egy szintén inakustik splitter, mert van még egy g30-as pana plazma is, a receivernek meg sajnos 1 hdmi out-ja van. mindennek a gyári tápkábelét használom alapvetően. de ezeket tudom később cserélni, viszont a beamer tápkábele fontos nagyon, hogy a megfelelőt épitsem be, mert azt nem fogom egy hamar tudni cserélni másikra, holnap szerelnénk össze a mennyezeti világitást és bútorzatot, amiben a kábel is fut a dugaljba... -
Integra
titán
válasz
xtremetuning #34607 üzenetére
mármint az av receiverem meg a többi?
-
Dorian
félisten
válasz
xtremetuning #34426 üzenetére
Épp tegnap tették fel nekem ezt kérdésként "Ennek sosem lesz vége?"
Aztán megemlítettem a hölgynek, hogy akkor veszek egy 600-as Hondát.
"Akkor inkább a hificuccok..." -
Thuglife
senior tag
válasz
xtremetuning #34388 üzenetére
Annyi, hogy 2 évvel idősebb évjárat... 2008 körül jött ki! 2009-ben a 607, 2010-ben a 608. Tudásban már ez is ismeri a HD hangokat, csatlakozókban van különbség. Hangban nem hinném h nagy változások történtek.
Amúgy... hogyé' adod?
-
xtremetuning
addikt
válasz
xtremetuning #34387 üzenetére
Egyébként mi a különbség a kettő közt ??? A számon kívül
Ha valaki jártas onkyoban pls tárja elém... -
Thuglife
senior tag
válasz
xtremetuning #34374 üzenetére
Nem kötözködésből, de ez egy 606-os Onkyo... mondjuk attól még tutizsír
-
törölt tag
válasz
xtremetuning #34383 üzenetére
Én is meg vagyok elégedve a Dune-val(nekem nincs ugyan,de amit eddig láttam/hallottam,az meggyőző volt). Remek masinát hoztak össze benne at orosz-izraeli cég.
-
törölt tag
válasz
xtremetuning #34380 üzenetére
Ezek szerint neki is hasonló ízlése van mint neked.
Egyébként volt olyan fórum ahol leszólták a Dune analóg sztereó hangját.
De szerény véleményem szerint nekem és a legtöbb fórumozónak simán megfelelne. -
törölt tag
válasz
xtremetuning #34376 üzenetére
Télen hajszárító,nyáron ventilátor.
Dorian: inkább vodkát mint Whiskyt. -
törölt tag
válasz
xtremetuning #34374 üzenetére
Mi lesz helyette?
Oda kerül gondolom a JM Lab is. -
Dorian
félisten
válasz
xtremetuning #34375 üzenetére
Olyan mélyhangok márpedig nincsenek
Gratula!python1:
Neked pedig az új munkához! Vigyázz a sötét svéd téli napokon nehogy túl sok vodka csússzon! -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #34368 üzenetére
milyen az a minusz kettő hertz?
15-17 HZ?
egyébként én úgy emlékszem,h ezt már különálló ütéseknek hallottam,nem 1 konkrét frekinek.
-
törölt tag
válasz
xtremetuning #34363 üzenetére
Gratulálok!
16 Hz.-ig,.. az igen!
-
python1
veterán
válasz
Tudsz élni Papi!
Majd egyszer nekem is ......., ha egyszer nagy leszek.
Gratulálok a motyóhoz!
-
Integra
titán
válasz
xtremetuning #34368 üzenetére
ok, annyira már tényleg kell, grat, kecód se lehet épp vacak ha ezek csak a subok
-
Integra
titán
válasz
oszt ezeket hány m2-re vetted? gondolom családi ház ahol mást nem zavarsz vele
-
cekkk
veterán
válasz
Szóval akkor hermafrodita vagy, vagy esetleg kis malajziai férfi prosti mellekkel ? Nekik van minden
Te utaltál arra, hogy mindened meg van, ezt meg nem lehetett kihagyni
De más ember nyomorával nem viccelek.
Gratula!
Ami volt sub ide adhatod
Azok a zöld valamik mi célt szolgálnak, ne mozdúljon el a csomag??
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #34361 üzenetére
Vállald be te és akkor nekem lesz eszközöm ami neked jó lesz
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #34358 üzenetére
Tudod ebben a világban már minden megoldható
De inkább nem vállalnám be -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #34315 üzenetére
humor vajon mi?
leesett különbenegyébként nap mint nap találkozom a meg nem értés,és elfogadni képtelensé miatt a feszültséggel.nagyon elegem van,h ekkora balkán lett ez az ország.
majdnem mindenki szarik a többiekre.
alattam is dolgoznak szerkesztők, de tt tartok,h némelyiknek nem adok munkát,mert tudom,h fel fog húzni, inkább megcsinálom helyette.. -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #34303 üzenetére
ti ismeritek szeméylesen egymást?
v honnan derült ki,h nem értene hozzá?
mindenkinek vannak téves nyilatkozatai.
David Garrett télleg ügyi,és élvezetes... -
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #34303 üzenetére
-
Gabor970
addikt
válasz
xtremetuning #34276 üzenetére
gyertek csak, közben kávé mellett lehet hallgatni-nézni egy kis Loreena McKennitt koncertet. Már vagy két hónapja "szereztem be" mégsem tudok betelni vele..... 3 nappal korábban bejöttünk a balatonról (fene ebbe az időbe) de már ezt kell néznem
-
Integra
titán
válasz
xtremetuning #34124 üzenetére
muszáj lesz neki. elég piszlicsárénak tűnik, de a prospektus 10kg max terhelést mond amúgy rá, bár az biztos 4 karos csavarozással lehetséges... péntek estére kész kell legyen, mert indul a bundesliga..
-
mike1978
tag
válasz
xtremetuning #34125 üzenetére
Te is tudod az eredményt.....én sem azért nem cseréltem mert nincs rá módom....
-
mike1978
tag
válasz
xtremetuning #34054 üzenetére
passz az árait nem tudom, de itthoni halandónak nem egy napi kiadás az biztos
-
Integra
titán
válasz
xtremetuning #34046 üzenetére
majdnem jl audio sub-ot vettem az autómba, de végülis re audio lett helyette.
gondolkodtam egy ideig abban is hogy beszerzem a hangszórókat és a dobozt meg autóhifisekkel építjük össze, mint ahogy a subot is az automba terveztük az re paraméterei alapján. -
mike1978
tag
válasz
xtremetuning #34049 üzenetére
Főleg manapság...az új CHT-Q-nál jobb volt a régi, az impact az annyira kínai, hogy nagyon....a nagyobbak jók, de valahogy addig érzi ezt az ember míg nem tesznek mellé egy JL-t...de pl a Monitor Audio nagy szubjai is ilyenek...nagyon szép munka kívülről...és persze a Velo is nagyon ott van fejlesztésben, csak valamiért náluk is kezd költségcsökkentő morál beállni, és ez meglátszik a terméken sajnos...
-
ricsik
őstag
válasz
xtremetuning #34028 üzenetére
Szint isten, őrült vagy (jó értelemben)
-
Integra
titán
válasz
xtremetuning #34035 üzenetére
elhiszem, de ez még nem az én kategóriám.. nekem kb fél milla az, amit csak az 5.1-re szánok. receiver nélkül. majd. többet nem igazán ér meg.
majd ha már egy nap házat építek és oda betervezem. nem vagyok csilliomos. -
mike1978
tag
válasz
xtremetuning #34037 üzenetére
Hát nem akartam ennyire elfogult lenni, de szerintem is egyértelmű....bár az is igaz, hogy a velo gyárt az olcsóbb kategóriában is...(de minek)...viszont a JL egy igazi "dög"....egy szó mint száz.....Gyár
-
mike1978
tag
válasz
xtremetuning #34035 üzenetére
Nagyon goromba a JL ...igazából talán meg merném kockáztatni, hogy a Velonál jobb...persze kinek a pap....de az a hangszóró, meg az az összeszerelési minőség....és azért eltöltöttel pár évet az autohifi terén, mély sugárzó gyártás közben...így bőven van tapasztalat...csak ne lenne olyan drága...de valahogy minden olyan cég, aki tudja magáról, hogy kuriózumot gyárt már nem szégyell annyit elkérni a motyóért amennyit akar...
Milyen lehet két [Gotham]ilyen egy jó teremakusztikájú dedikált szobában -
törölt tag
válasz
Gratulálok!
-
mike1978
tag
válasz
dzsézusz kráj
ez elég combi lehet.....
-
Integra
titán
válasz
1 milla per darab? azzzigen... remélem ennyiért le is ...
-
mike1978
tag
válasz
xtremetuning #34020 üzenetére
Melyik JL szubok? ha nem titok?
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #34020 üzenetére
Kíváncsi lettem, mit változtattál?
Ezen a héten nincs egy szabad percem sem, jövő hétre kell halasztani a fülelést. Ha érdekel az AVR400... -
mike1978
tag
válasz
xtremetuning #33979 üzenetére
-
mike1978
tag
válasz
xtremetuning #33968 üzenetére
Ez elég nyers lett
, van némi tapasztalatod? Hát előfordul, hogy rossz lábbal kel....
-
gellei
aktív tag
válasz
xtremetuning #33816 üzenetére
Akkor várom az árat.
-
gellei
aktív tag
válasz
xtremetuning #33813 üzenetére
Ok. Várom válaszod. Estleg majd kép, állapot stb..
Köszi! -
gellei
aktív tag
válasz
xtremetuning #33808 üzenetére
Mennyi az annyi?
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
xtremetuning #33759 üzenetére
Én is hasonlóan érzek, kicsit fölösleges kiadásnak tartom. Persze, látom az értelmét és érzem a létjogosultságát, csak nem olyan áron és olyan fáradtsággal, mint ahogy megvalósítható.
Én is azt mondom, hogy a felhasználók döntő hányadának teljesen megfelelő megoldás a médialejátszó és a dokkoló együttes használata, még a HDD-k cserélgetésével együtt is. Már olyan dokkolók is kaphatók elérhető áron, amelyek 4 HDD-t is lekezelnek gond nélkül, de akkor sincs semmi, ha csak egyet fogadnak.
A tartalom kategorizálása is megoldható, akár téma/stílus/műfaj/ABC-rend szerint lehet rendezni az anyagokat HDD-k között, azokat fel lehet címkézni (fizikai etikettre gondolok a HDD élére) és lehet tárolni a polcon. Ha valami onnan kell, csak bedobja az ember a dokkolóba. Addig se forog fölöslegesen, lehet spórolni az élettartamon, és még azt a minimális fogyasztással sem kell számolni, nem kell átkábelezni a lakást, stb. Minden csak hozzáállás kérdése.
Persze ettől függetlenül megértem azt is, aki mégis a NAS mellett dönt, ha van erre anyagi és egyéb kapacitása, akkor tegye, mert komfortosnak éppen komfortos megoldás.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #33633 üzenetére
A francba, folyton keverem a kettőt.
A Stella eggyel nagyobb. -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #33630 üzenetére
Bécinek volt irányomban 2 olyan HSZe,én is pirultam. hát igen, jótól dicséretet kapni,na az a nagy dolog
de szerencsére leb*szni is tud az "öreg"
kóterban volt szokás, 1-1 nagy horderejű mondatot kinyomtatni A2 A3 méretben, és az érintett asztala fölé kitenni.
igen. kör területe pi*2D és társai.
BBécié dicséreteit meg A0ba kéne
szerk: félreérthető.nem a hiba miatt,csak ez jutott eszembe.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #33626 üzenetére
Amíg az ebédem készült, meghallgattam a Valkűr ominózus részeit, de felesleges volt, mert nekem csak DVD-n, Dolby Digital hanggal van meg.
Azóta korrektúrázom.
Maradandó élmény volt, amit Nálad hallottam.
-
ricsik
őstag
válasz
xtremetuning #33610 üzenetére
Szívesen lennék most nálad zenét hallgatni, mint itt a melóhelyen az már biztos. Kíváncsi leszek a konklúzióra.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #33610 üzenetére
milyen láncon,milyen zenét?
élménybeszámolót kérünk -
törölt tag
válasz
xtremetuning #33365 üzenetére
Köszi,én is...
Rendesek vagytok... -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #33240 üzenetére
Vigyázz, erősen mérgező!
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #33170 üzenetére
Zenét nem szoktam alakítgatni, filmet sem, de mostanában szükség lenne rá. HD-ból készítenék DVD-videót.
-
xtremetuning
addikt
válasz
xtremetuning #33169 üzenetére
Transcoder tényleg teszi a dolgát rendesen... én már rég használom.
-
Vidala
senior tag
válasz
xtremetuning #32749 üzenetére
Extrém szögből látszik némi invertálás, de alig fordul elő ilyen eset. (Harmony One még mindig)
Mondjuk ehhez az is hozzátartozik, hogy úgy van kialakítva az infra jeladó része, hogy akár teljesen függőlegesen is műküdik (azaz lefelé is sugároz, no meg ha jól látom hátra is, de az már tényleg extrém), így a kanapén elnyúlva, magam felé fordítva is tökéletesen műkszik. Egy dolog azért igényel megszokást: az érintőképernyőn könnyen mellé lehet nyomni eleinte, de már egész jól megy. -
nismoka
addikt
válasz
xtremetuning #32749 üzenetére
Extreme szögből nézd!
-
válasz
xtremetuning #32260 üzenetére
Elvileg azzal az a baj, hogy hangos egy kicsit a lemezforgatása és az, hogy 10dB-el halkabb az LFE csatornája és azt utólag az erősítők kell állítani, ami Direct mode-ban nem áll rendelkezésre...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #32215 üzenetére
működne normálisan az h dupla erősítést kapna a rubi:mely hk a durva hangfalkabellel,magas rotelrol a bartfaival?
-
incipio
csendes tag
válasz
xtremetuning #32119 üzenetére
Ez nagyon nagy ... -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #32127 üzenetére
zseniális
némi fantáziával simán a teljes ellentétét lehet belőle kiérteni. -
törölt tag
válasz
Köszi!
És ha lehet,akkor ez mellé szellemi táplálékot is kérhetnék: az általad bemásolt rész forditása megtenné..nem vagyok könnyüsúlyú,igy melőznöm kell a nasit.
-
Vidala
senior tag
válasz
xtremetuning #32121 üzenetére
Valaki nagyon vicces kedvében van ma délután!!!
u.i. Neeekeem teccik!!!
-
python1
veterán
válasz
Ezt most készítetted délután?
-
python1
veterán
válasz
xtremetuning #32114 üzenetére
Igen itt már azért high-technológia jelen van,ez azért tükröződik az árában is.
Nekem már az is előrelépés,hogy hiszek a dologban,de még inkább tudom,hogy érdemes
csak hobbi szinten,kíváncsiságból készítettem kábeleket ill aljzat cseréket, de látom lehet tovább lépnem van értelme. -
törölt tag
válasz
xtremetuning #32116 üzenetére
Magyarul kérném diohéjban..
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #32106 üzenetére
majdnem megkérdeztem, honnan veszi fel az áramot az aktiv rész
én már hivő lettem,bizony számít a táp oldal... -
python1
veterán
válasz
Elég komoly kábelnek néz ki,én nem tudom,hogy mennyire befolyásolják a szűrők a hangot ill dinamikát,én mikor beszereltem az IEC aljzatot tettem rá egy egyszerű hálózati szűrőt,hát nem merném már kivenni.Talán igen, talán nem számít a dinamikának,de egy biztos pozitív irányba billentette a hangképet nekem is.
bajnokpityu:ma próbaképp kipróbáltam másik erősítőn is a hálózati kábelt,ugyanazt a változást hozta mint a h/k-nál,tehát volt értelme megépíteni a kábeleket.Most éppen hallgatok egy másik erősítőt ami nem a szeparált IEC aljzattal ill kábellel megy,meg kell mondjam hiányzik belőle az a hangzás úgy,hogy darabolás,szerelés forrasztás.Ez lesz a 4. technika amit átalakítok.
-
BBéci
legenda
válasz
1700 dollárért már tudnia kell valamit.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #32104 üzenetére
nem azt mondták,h az ehhez hasonló szűrők csökkentik a dinamikát?
nekem fogalmam sincs,az alcesem sem szűrő. -
Dorian
félisten
válasz
xtremetuning #32076 üzenetére
Én mindenről meggyőzhető vagyok, de az okok is érdekelnek. Sok dologról bizonyosodott már be számomra, amit addig hülyeségnek gondoltam, hogy mégis van alapja, de a mindenki azt hisz amit akar nem magyarázat.
Fontosnak tartom még, hogy a hasonló különbségek minimum milyen szintű rendszeren hallhatóak ki. -
Dorian
félisten
válasz
xtremetuning #32059 üzenetére
Használt kábel "leül" ?
Újat meg rengeteget járatni kell?
Ez már nekem is kissé voodoo...
Új járatásával kapcsolatban még Kácsáék is azt mondták, h szinte jelentéktelen a különbség.
De ha valaki tud erre és a leülésre magyarázatot, kíváncsi vagyok. -
Gál István
senior tag
válasz
xtremetuning #32059 üzenetére
Használt kábel de nem tudom mennyit volt előtte használva. Természetesen ezért nem fogom kidobni
Tudom hogy járnia kell még sokat.
bajnokpityu: Én azon is csodálkozok hogy így letaknyosodva egyáltalán valami különbséget észleletem. Nekem is a jövő hét lesz ennek az igazi ideje mert szabadságon leszek
-
robi0604
őstag
válasz
xtremetuning #32052 üzenetére
Azért a focaloknál nem csak az az előny...
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #32031 üzenetére
Megy neked egy pü
Thuglife
Érdekes, mert ha ismeri az m2ts-t ami ugye nagyobb mint 4 giga akkor valahogy csak meglehet buherálni a vinyót, hogy lássa a ps3
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #32006 üzenetére
Arc(ulat)váltás történt?
-
Dorian
félisten
válasz
xtremetuning #32006 üzenetére
A sárga bahiás a zasszony vágya volt...
5cm 40kg/m3-es szivacs + 2cm légrés
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #31979 üzenetére
Nem kicsit jó a hangjuk, nem akartam hinni a füleimnek, hogy ennyi pénzért ilyen hangot lehet kapni. Még az itthoni fogyasztói áráért is szuper.
Nem számoltam ki pontosan, de ha megáll 5 kilóból, annyiért mit kapni, ami versenytársa lehet? Nem kellene mellé sztereó erősítő, az biztos, de választható a kétcsatornás, plusz háromcsatornás verzió is, az se kerül drámaian többe, 600 dollár a difi.
-
robi-k
őstag
válasz
xtremetuning #31967 üzenetére
Ott van mellette az ára amcsi dollárban
Mondjuk ehhez jön még a posta+a 25% ÁFA (amit az Orczy téren biztos hogy lehúznának a boldog tulajról).Nagyon jókat olvastam e készülékekről a külföldi fórumokon
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #31967 üzenetére
Valami olcsó szállítási módot kellene találni, többünknek, sok évre megoldódna a hangosítási gondja!
Viszont legalább 1 millcsiért kell hozzá hangdobozszett, hogy ki lehessen hozni belőlük a maximumot. Egy Focal Chorus 800 a minimum, de Electra frontokkal még jobb lenne! -
Gál István
senior tag
válasz
xtremetuning #31961 üzenetére
Nekem úgy tűnik inkább valami fémekkel.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #31921 üzenetére
szerintem 1 db nem készült.
-
Palapo
aktív tag
válasz
xtremetuning #31917 üzenetére
Egyenlőre marad az a biztonsági kamera monitor!
A DVD-hez képest mindenképpen jobb lesz a Blu-Ray(tehát már itt lesz egy kis vizuális orgazmusom). Majd amikor Full HD-s tv-m lesz,akkor lesz egy újabb (nagyobb) vizuális orgazmusom.
-
Palapo
aktív tag
válasz
xtremetuning #31913 üzenetére
150ezer?
-
Palapo
aktív tag
válasz
xtremetuning #31911 üzenetére
Simán használhatod arra,ha jó áron veszed meg... -
Palapo
aktív tag
válasz
xtremetuning #31909 üzenetére
Oké.
Eladó a tv-m.
Megveszed? -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #31883 üzenetére
Nem volt rá anyagi keret, pedig nagyon szerettem volna inni pár liter Paulaner hefe weizent.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #31881 üzenetére
Még fiatal vagyok hozzá, 800 napos tagság után lehetséges.
2005. őszén kezdtem olvasgatni a PH!-t, de csak jóval később regisztráltam.(#31880) bajnokpityu
Értettem a viccet, minden OK! -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #31876 üzenetére
Dehogy vettem Dunét. Nem mintha bajom lenne velük, de én csak tesztkészülékeket használok.
Mikor vártam Sancira?
Azok kételkednek a kábelekben, akik még nem próbáltak egyet sem.(#31878) bajnokpityu
Nem szeretném. -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #31876 üzenetére
BBéci, hivhatunk Papinak mi is?
-
zsozso1
tag
válasz
xtremetuning #28288 üzenetére
Igen tudom hogy a kábelek nagyon fontosak de biztos hogy ebben is tudnátok segíteni. Nagyon erősen gondolkodom az ilyen megoldáson mert egyszerre nagyon sok lenne számomra. Viszont így javulna a hangzás, megoldódna a HDMI kérdés HD hangok és nem kéne egyszerre kifizetni.
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest