- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz
python1 #24257 üzenetére
Hát szerintem meg drága, Ez a szett egy polk audio tsi300 szettnek felel meg, ami 149ezer garanciával mindennel együtt(jó persze van benne sub, de szerintem drága, és valószínűleg ezért is nem viszik el). Ezen se garancia se semmi, és azért ez nem 1-2 éves cucc. A használt piacon meg kb félár vagy kicsivel fölötte kelnek el a cuccok, főleg ilyen korban most nézem 2006-ban lett vásárolva
-
válasz
python1 #24242 üzenetére
A közepet és mélyládát eladni abból a szettből.
Csak a négy egyformát hátra berakni...
A mostani frontokat sajnálnám nagyon kivenni a rendszerből.
De az is lehet, megpróbálok még 2 hangfalat szerezni.Nehéz egy egyedi rendszert bővíteni...
Azon agyalok, hogy a sztereó rendszeremet nagyon ritkán használom, a hangfalakat belőle és a hátsóimat (20 cm-esek) eladom.
Sztereóból akkor egy erősítő és egy tuner maradna meg, amit nem használnék, de nem éri meg eladni, főleg, hogy tuner szülinapi ajándékom volt. -
Dorian
félisten
-
K!$$rác
tag
válasz
python1 #24020 üzenetére
igazából szinte alig rezonál az állvány mellette a "föld" de azért kell a tüske, a frontoknál is nagyon jó,de az gyári
pl. max-on megy a zene szétmegy a szoba és egyáltalán nem rezeg a "föld" a frontok alatt,mellett.Az állvány kb. 15kg-os lett vagy több de nem mérem már le....
-
cekkk
veterán
-
dabadab
titán
válasz
python1 #24015 üzenetére
"Itt azért valljuk be talán jobban értenek hozzá."
Az eladáshoz mindenképpen
Amúgy meg persze pont olyan hülyeség, mint drága számítógéphez drága ethernetkábelt (érdemes elolvasni a customer review-kat
) venni.
-
dipy22
csendes tag
-
kimi02
őstag
-
fatallerror
addikt
válasz
python1 #23869 üzenetére
Nem szabad koncerttel összehasonlítani az otthoni rendszert, teljesen más kategória... Sőt még a koncerteken is nagy különbségek vannak a nagy előadóknál is, U2-nál sokkal jobb hangcucc volt mint a Depeche Mode koncerten meg a Red Hot Chili Peppers-ön is is jobb volt a DM-nél, a leggyengébb eddig a Black Eyed Peas-é volt de azis messze van egy otthoni rendszertől.
Persze akaratlanul is eszébe jut az embernek de nem szabad hagyni :]
Egy koncertet sosem lehet otthon visszaadni, se hangilag se légkörileg -
mike1978
tag
válasz
python1 #23805 üzenetére
Badarság vagy nem, hidd el így van....az emberek ilyenek, főleg a magyarok...."ő akarja kibontani, hogy az érzés meglegyen", nekem volt olyan High-End-el foglalkozó barátom, akihez bement az ürge, hogy egy közel három milliós hangfalat akar meghallgatni....mondták, neki, hogy OK, de csak bontatlan van jelenleg a cuccból, de ha eljön és komolyak a szándékai, akkor kibontják neki....elment, ott előtte (nem is előre!!!) kibontották, hogy lássa, bontatlan a cucc.....meghallgatta....szét alkudozta magát, és miután megkötődött az üzlet, közölte, hogy akkor most Ő egy teljesen bontatlan hangfalat akar....mondták neki, hogy vazz-de hát most lett kibontva, látta...előtte lett kicsomagolva....de ez őt nem érdekelte....adni kellett neki egy teljesen újat különben nem lett volna üzlet.....
Ok persze ez egy szélsőséges példa, de ez van...ahogy itt valakinek a Nick neve alatt olvastam találóan " Magyarországon az egy főre jutó bunkók (de talán agyatlan, vagy sok egyéb jelzőt lehetne ide aggatni) száma kettő....Valóban van ahol az ember kétkedve vesz bemutató darabot, pl egy MM, vagy Saturn áruházban, mert ott sok esetben felügyelet nélkül mindenki nyomkodja, basztatja, sok esetben direkt rosszindulatból rongálja a terméket, de a kisebb boltoknak muszáj rá vigyázni, hiszen utána nem tudja eladni ha az legatyásodik!
Nem vagyunk egyformák, és valószínű, hogy a sok rossz tapasztalat miatt vannak a boltokban ilyen "szabályszerűségek" -
-
-
cekkk
veterán
válasz
python1 #23583 üzenetére
Én úgy használom,hogy hdmi tv-be, tv-ből optikai kábel erősítőbe.
Ez a mondatod zavart meg engem. Viszont a coax bementetről látod én el is felejtkeztem.
Viszont azon nem tudom, hogy átmennek-e a hd hangok. Mindjárt utána olvasok.
Szerk:
Azt olvastam, hogy az sem kezeli a HD hangokat. -
cekkk
veterán
válasz
python1 #23581 üzenetére
Szia!
Milyen TV-d van, és milyen lejátszót használsz?
Mert pl ha dunével zenét akarok hallgatni, akkor ahhoz be kell így kapcsolni a TV-t. (az új frimmal már a kijelzőn is megjelennek a mappák, és a menük neve, így nem kell bekapcsolnom)
A másik, ha DST_Hd vagy DTS-MA vagy TRU-HD hangot nem tud az optikai kábel továbbítani, kicsi a sávszélessége , meg szerintem a tévéd sem, és így azokat, sajnos ellehet felejteni, bár ha olyan hangfalaid vannak amiken nem érzékelnéd a különbséget, akkor ez teljesen jó megoldás, amit te írtál. -
BBéci
legenda
-
Dorian
félisten
válasz
python1 #23360 üzenetére
Ó, köszi szépen, de már annyira ráálltam erre a HK755-re, hogy mindjárt beülök az autóba és megveszem.
Azt mondták, már csak 2 van belőle. 20-ért sztem akármikor el tudom adni, de valamin csak hallgatni kell a CD-ket, és a dvdjátékosomnál tuti jobb ilyen célra. Arra is kíváncsi leszek, hogy a saját DAC-a jobb lesz-e az erősítőménél, szerintem igen.
-
-
cekkk
veterán
válasz
python1 #23236 üzenetére
De ki beszélt itt agyhalottságról?
nálam a Kácsánál úgy nézett ki felhívtam őket, mondom Dali concept hangfalhoz kéne kábel.
Megkérdi mennyi a hangfal. Elmondom, erre azt mondja h ez a 2600ft/méteres kábel kell. Nem az, hogy hét hát ehhez a hangfalhoz ez illik ezért meg ezért, hanem mert az árához ez illik. -
Ati 666
tag
válasz
python1 #23215 üzenetére
Üdv.
-Azért szerintem az egyedi cuccoknak is meg van a maga varázsuk.
-Ezt úgy értem hogy ha valaki maga rakja össze a saját ez esetben hangfalat és még úgy is szól ahogy az elvárható az nagy büszkeséggel tölti el az embert, pláne hogy szinte kizárt hogy másvalakinek is pont ugyan olyan legyen,azaz itt nem tucat termékről beszélünk. -
BBéci
legenda
válasz
python1 #23110 üzenetére
Mihez képest szólt iszonyúan jól?
Ha meghallgattál volna előtte/utána egy feleannyiba kerülő Denon kétcsatornást, biztosan másként jellemeznéd a 1911 produkcióját.
Szerintem a 4311 sem szól iszonyúan jól, ellentétben a PMA 2010AE sztereóval, attól lementem hídba. De maradjunk AV fronton, az Arcam AVR500 és a NAD T785 sztereója valóban kiváló. -
-
Warter
addikt
válasz
python1 #22854 üzenetére
Akkor igazi pasis szobád van. Nekem is az volt amig az assony ide nem költözött, azóta a fél lakás át lett szerveződve. Mondjuk nincs ellenemre, csak néha kicsit nehézkes, főleg ha az ember be akar rakni valami nagyot és "csúnyát" a szobába. De ezt azt hiszem nem kell bemutatnom.
-
xtremetuning
addikt
-
Vidala
senior tag
válasz
python1 #22842 üzenetére
Én is hasonlóan gondolom.
Például a kanapéba kényelmesen belesüllyedve (elég magas támlája van) nagyon kiegyensúlyozottan szól a lehallgatási pozícióban, de mondjuk felállok, és már kicsit sokallom a közepek, de még inkább inkább a magasak visszaverődéseit. Oldalra elmozdulva kevésbé változik drasztikusan, arra inkább a színpadkép kezd romlani először. Az előszoba felől hallgatva (balról, 90 fokkal), megint más, ott a basszusok intenzívebbek kissé a kelleténél, ami megint máshol a kettő pont között meg vérszegénynek tűnik időnként. Persze nem mászkálva kell filmet nézni, de sokat lehet ilyenekből tanulni. -
Vidala
senior tag
válasz
python1 #22829 üzenetére
Nekem ugyan nem ennyire vastag, de azért van benne anyag. Plafontól a parkettáig, faltól falig.
(#22831) fatallerror: minden relatív, hogy mennyire olcsó, de valóban, növény is akad, szőnyeg majd lesz: pl. az esküvő program 1.0 fejlesztését követően a gyerek upgrade alkalmazás is biztos igényelné a jobb futtatási környezetet
A szekrény félig egyedi igények szerint lett kialakítva a rendszer praktikus elhelyezésének érdekében, nagyjából annyiba került, mint az összes hardver együttvéve.Xtremetuning által mutatott akusztikai panelek tetszenek. Az a henger jó virágállványnak is, ha már a hangfalra nem teszünk?
-
-
Vidala
senior tag
válasz
python1 #22816 üzenetére
Ezt meg tudom érteni. Nem mondom, hogy nem szól kafán, én sem bántam meg, de azért egy 100 ropis HK sztereó erősítővel ugyanezek a hangfalak, mintha másik dimenzióba kerülnének. Zenehallgatásnál.De de feledjük, hogy ezek HM erősítők. Kb. teljesen más elvárásoknak kell megfelelni mozizáshoz, amiben viszont meg a sztereót hagyjuk. Ezt csak azért akartam megosztani, mert néha úgy érzem, sokan csak ezen kezdik lemérni a képességeiket, holott ez így nem igaz szerintem.
-
Ti4x
aktív tag
válasz
python1 #22654 üzenetére
Hát... Kíváncsi is leszek rá. Ha nem átverés és teljesen oké minden, akkor nagyon meg fogja érni. Most már azért jobban bízok ebben a "bögreszettben". Ha meg később akarom, eladom az 5.0t belőle, a mélyládáját megtartva pedig veszek köré egy Missiont vagy valami mást. Egyébként milyen a sub része annak a HK TS 11nek? 21 kiló, azt látom, még a JBL 178 13 kilós subját is felülmúlja vasban, de szakértők véleményére is kíváncsi lennék, hogy újonnan egy milyen árú subnak felelne meg.
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN90DAT) 165CM NEO Q-LED 4K SMART PRÉMIUM ..AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN95DAT) 215CM 4K NEO-QLED 144HZ CSÚCS TV ! AKCIÓ
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- SAMSUNG (QE65LS03TAUXXC) 165CM 4K SMART Q-LED FRAME PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest