- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
jericho69 #29076 üzenetére
A gyakorlat azt mutatja, hogy a legjobb kép és hangminőséget a BD-ról lejátszott filmek nyújtják. A kivételeket most hagyjuk!
Amennyiben a másolt film ugyanakkora méretű, mint az eredeti, akkor átlagos, hétköznapi körülmények között nem fogsz észlelni különbséget.
40-50 colos tévén még a 15-18 gigásra tömörített filmek is szinte tökéletes élményt adnak. -
python1
veterán
-
törölt tag
válasz
jericho69 #28134 üzenetére
És a kinézett Samsung BD játszó alkalmas arra hogy a megfelelő bemenetre HD hangot átvigye.
Ha HM erősitőt még nem vettél akkor vagy 7.1 analóg bemenetnek,vagy HDMi 1.3 vagy 1.4 verziójúnak kell lennie. Ezeket kell összekötnöd a BD játszóval,és a tévét pedig optikai kábelel kösd az erösitőre. -
Vidala
senior tag
válasz
jericho69 #24237 üzenetére
A HK vonalat én is támogatom, de a 155-ről lebeszélnélek. Hangban jó, de van egy-két olyan hiányossága "felszereltségben", ami könnyen csalódást okozhat.
A használt irány valóban ajánlott, főleg ha még garis termékeket találsz. 100-110K körül egy 255-ös igen jó vétel SZVSZ.
-
python1
veterán
válasz
jericho69 #24237 üzenetére
H/K vonalon indulj neki.
Nekem is hasonló problémám volt egy pár héttel ezelőtt és megoldódott, egy H/K 255-ös személyében.
Hozzáteszem kb 5-éven át minden erősítő márkát kipróbáltam 100-150 000 ft környékén.Mindegyiknek szinte ugyan olyan harsány, erőtlen,dinamikátlanabb hangja volt.
Természetesen H/K nem volt közöttük sajna,mert ugye a többiek szolgáltatásokban kicsivel többet nyújtottak.De már mára kinőttem ez irányú igényeimet,inkább a minőségre összpontosítok.
Egyéni vélemény. -
BBéci
legenda
válasz
jericho69 #8613 üzenetére
A lágy mélyhang semmivel nem jobb, mint a huppogós.
Ha belefér az anyagi keretbe, nyugodtan megveheted a 80-ast, de igyekezz, mert kifutó modell, el fog fogyni! Vidd magaddal az erősítődet és azzal próbáld ki, ezt meg fogják engedni a StreamAudiós fiúk.
Ne feledkezz meg a háttérsugárzókról!!!
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest