- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Ati 666
tag
Üdv mindenkinek.
Lenne egy egyszerű kérdésem:
-Adott egy 8-16 Ohm-os erősítő.
-Ezzel (valahogy?) tudnék használni 6 Ohm- hangfalakat?A válaszokat előre is nagyon köszönöm mindenkinek.
-
Ati 666
tag
válasz
Gebriel #25286 üzenetére
Üdv.
-Igen pld:a SONY BDV-E970W,de itt van hozzá egy link is,ha bővebben érdekel a cucc,[link].
-Mint érdekesség nem rossz a megoldás meg a hang minősége is nagyon jó(én már hallottam ilyet szólni) ,de én azért maradok a kábeles verziónál,az nekem valahogy biztosabbnak tűnik hangátvitel szempontjából. -
Ati 666
tag
válasz
Thuglife #24347 üzenetére
Üdv.
-Nem sajnos nem dolgozom a Yamaha-nak,bár tehetném...
-Az lehet hogy egy kicsit elfogult vagyok vagy voltam,?
-Csak az a helyzet hogy az én legjobb műszerem pedig a fülem és én hallottam mind két márkát szólni ezekkel a stílusú zenékkel és nekem a Yamaha hangzása jobban tetszik, az valahogy természetesebb.
-Még az idén tervezem egy Yamaha RX-V667 beszerzését is.
-
Ati 666
tag
válasz
Sanya46 #24336 üzenetére
Üdv.
-Én a Yamaha-ra szavaznék,én már több mint 5 éve használok egy Yamaha RX-V450-est és hibátlanúl működik,zenében szinte mindenevő vagyok jazz,pop,rock,stb stb és nekem a Yamaha mindenben kiválóan szól.
-Szerintem ha igazán minőséget akarsz hallgatni és még belefér a keretbe ,akkor a Yamaha-t vedd nem fogod megbánni szerintem.
-Persze ez csak egy javaslat,én nem akarok a te pénzeddel gazdálkodni. -
Ati 666
tag
válasz
python1 #23215 üzenetére
Üdv.
-Azért szerintem az egyedi cuccoknak is meg van a maga varázsuk.
-Ezt úgy értem hogy ha valaki maga rakja össze a saját ez esetben hangfalat és még úgy is szól ahogy az elvárható az nagy büszkeséggel tölti el az embert, pláne hogy szinte kizárt hogy másvalakinek is pont ugyan olyan legyen,azaz itt nem tucat termékről beszélünk. -
Ati 666
tag
válasz
xtremetuning #22772 üzenetére
Üdv mindenkinek,
-Viszont ha jól tudom, akkor az ilyen típusú speciális tápkábeleket csak olyan felső kategóriás készülékeknél lehet használni, ahol már direkt ilyen aljzattal szerelik azt és nem szerelt kábellel van ellátva.
-
Ati 666
tag
válasz
fatallerror #22312 üzenetére
Üdv.
-Szerintem azért mert a 608-as talán újabb táppal megy aminek jobb a tekercselése és kevesebb az áram felvétele szerintem.
-Amúgy a 708-as és a 608-as között zenei watt teljesítményében van eltérés valamelyik javára?
-A 7x170 watt amiből a valóságban 7x50 lesz az szerintem kb olyan mint a mobilnál a gyárilag mért vagy megadott készenléti és a beszélgetési idők. -
Ati 666
tag
Üdv.
-Hát még jó hogy a hallása nem mindenkinek egyforma.
-Nekem pld elég kifinomult hallásom van és a színezetlen hangot a Yamaha-ra értettem,de hallottam már a Jamo hangját is Stereo-ban és több csatornás HD-ban is és nagyon meg győző hangja volt nekem nagyon tetszett,a Harman Kardon és JBL összeállításnál mindenképpen szebb hangja van.
-Persze ez attól is függ hogy milyen helységben és milyen stílusú zenével próbálja ki az ember.
-Rengeteg apróság van amin lehet variálni hogy egy jó több csatornás vagy stereo rendszerből az általunk elvárt hang minőséget tudjuk előcsalogatni,csak legyen elég pénz hozzá. -
Ati 666
tag
Üdv Hello28
-Ha valódi minőséget, természetes naturális (nem színezett) hangot szeretnél,akkor én is inkább a Yamaha-t ajánlanám.
-Bár a Dali hangsugárzóit nem ismerem annyira,én Jamo S 606-ost fogok venni mostanában.
-Én 5 éve használok egy Yamaha RX-V450-est és a következő erősítőm is egy Yamaha RX-V667-es lesz.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest