- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Thuglife
senior tag
válasz
Ati 666 #24345 üzenetére
Ne haragudj, de ez így elég elfogult volt... a Yamahád, ahogy az én Onkyo-m is belépő kategóriás, ezért inkább mozira mint komoly, minőségibb zenére felel meg! Yamaha is ugyanúgy gyengén teljesít pl jazz és komoly zenén....
"...ha igazán minőséget akarsz hallgatni és még belefér a keretbe ,akkor a Yamaha-t vedd..."
Ugye nem a Yamaha-nak dolgozol itthon?Kicsit olyan mintha a többi nagyobb márkát lenéznéd és egy Onkyo az kommersz ahhoz képest....
-
xtremetuning
addikt
válasz
Ati 666 #22774 üzenetére
Sőt ma már a hagyományos borotvacsatira is gondolnak !
Szintén jó kiss CIKK a témáról.
-
Vidala
senior tag
válasz
Ati 666 #22310 üzenetére
Valóban nem mindenkinek egyforma sem a hallása, sem az ízlése. Ezért kell mindenképp vásárlás előtt meghallgatni az áhított cuccot.
Nálam például hangfalban ezek a kategóriájú Jamo-k egyáltalán nem jönnek be, a JBL ES-el pedig szerintem össze sem lehet mérni. De ha valakinek ez tetszik, miért beszélném le róla, nem én hallgatom.
A Yamaha erősítő pedig határeset. El tudom képzelni, hogy más dobozokkal jó lehet.Az erősítőkre írt wattokkal meg nem érdemes túl sokat foglalkozni, legalábbis az esetek nagy többségében. Kb. bármelyik itt előforduló átlagos (értsd 15-30 nm) szobába bőven elégséges teljesítményt nyújtanak, és hangfalakból sem olyanokról szoktunk értekezni, aminek extrém teljesítményigénye lenne, hogy szépen szóljon.
Amúgy ha visszaolvasol a fórumban, már kb. 1000 megfejtést gondoltunk ki, hogy miért irogathatnak ilyenek rájuk. -
Mr Paris
tag
válasz
Ati 666 #22318 üzenetére
az impedanica adat a 155-nek a gyártó honlapja szerint:
THD @ Impedance: 0.07% @ 8 ohmsA erősítő hátulján a front a hátsó meg a center-nél az van oda írva, hogy: SPEAKERS (8 ohm)
csak azt nem tudom, hogy akkor ha a nekem a front meg a hátsó sugárzók 4 ohmosak akkor úgy szeretnék-e egymást...
Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Xbox Series X|S
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest