- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- VoLTE/VoWiFi
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
-
Dictator^
veterán
Wharfedale VR400 (frontok)-ról amúgy itt PH-n mi a vélemény? Én pár hónapja vettem, meg vagyok vele elégedve, viszont kevesen vágták a fejemhez, hogy nincs bass reflex nyilás rajtuk.
Engem nem zavar, szerintem elég szépen szól amúgy.. Onkyo TX SR 508ról megy, tekertem fel magasasbb hangerőre és igen szíípen tolja.
Véleményekre azért kiváncsi vagyok mostmár, ha feljött megint!
-
ricsik
őstag
Pont ettől félek, hogy kevés lenne a 20cm, viszont a minőséggel nem lesz bajom, ez jó hír
Nézegettem a Velodyne subokat. Hát az egy más kategória, nem egy budget cucc. Sajnos nekem nagyon messze van ez a szint, még egy olcsóbb középszint is.Thuglife: Ha elmegyek hallgatózni akkor meg nem 18nm-en fogom tudni megfülelni. MM-be a dali c6 hangja sem jött be teljesen, de otthon nagyon tetszik.
-
anakonda
csendes tag
Végülis nem elsődleges,csak sajnos ez a határ az amennyit kb tudok költeni erősitőre.
Sokat meghallgattam már,és házimozi téren több is jo volt,tetszett,sajnos zeneileg
a régi 15 éves stereom is sokkal jobb.
Na szoval ezért kérdeztem rá,mert ez már nem 120-130K kategoria,csak éppen ennyiért árulják jelenleg.
Egyébként köszi,valószinüleg megyek és meghallgatom,mert nagyon ráizgultam!
Üdv! -
BaLee
addikt
BBéci véleményedre lennék kíváncsi:
úgy döntöttem kiegészítem a rendszert 5.1-re és a subláda (Kef C4) mellé néztem kábelt, mégpedig ezt: Inakustik Star Sub (3 m).
Az eladó javasolta, hogy ne ilyet vegyek hozzá, hanem ilyen Inakustik Patmos (3 m) Y Sub Kábel-t. Mi a különbség?
-
Thuglife
senior tag
Én úgy vagyok a tápkábeles dologgal h amíg nem hallom a különbséget addig kicsit kételkedve fogadom... Lehet egyszer most már meg kéne hallgatnom! Bár igazából amíg csak 100e Ftos AV erősítőm van addig feleslegesnek tartom ilyenekre külön költeni! Majd ha megveszem életem NAD-ját
-
Rabbitf_24
addikt
-
Gabor970
addikt
Köszönöm!!!
regger!
De ugye nem a mediaplayer hangja, és ugyanannak a filmnek a BD HD hangját hasonlítottad?
Gondolom úgy korrekt, hogy a BD HD hangját hasonlítod mondjuk ugyanannak az optikais összekötésből eredő sima dts hangjával. Hmm? Na erre a difire én is kíváncsi lennék! -
törölt tag
LG BD570 a lejátszó. A.C. Ryan Playon! HD és WD TV Live az összehasonlítási alap. Ezek ugye nem tudják továbbítani a HD hangokat, így marad az MKV fájlokban található 1536kbps DTS core. Ha az eredeti filmet az 570-essel hallgatom, akkor hallom a különbséget. Igazatok van, hogy röhej kategória az SCS178-nál HD hangokról beszélni, de akkor is hallani a különbséget.
-
Termi16
őstag
Oks, köszi az infókat.
Egy olyan kérdésem lenne még, hogy a kábel mennyire fontos? Milyet érdemes venni? Nekem kb 25m kéne.
Hd-hang témához: Nyílván azzal tisztában voltam, hogy egy alapabb rendszeren nem lesz az igazi, de kíváncsi lennék azért mégiscsakMeg főleg a későbbiekben, egy komolyabb rendszerrel...
-
jones965
Modder
Ezt alátámasztom, mivel a jelenlegi hangfal rendszeremen semmi extra hangokat nem igazán hallottam a pio vsx-920-val a HD master dekódolásakor, mint mikor csak DD-ben szólt.
Sajnos álldozni kell a minőség oltárán.Hangfal rendszert ilyen erősítő mellé kb 400. e-től felfelé érdemes keresgélni. -
vtechun
veterán
-
ricsik
őstag
Egyik helyen árulnak polk psw110 subot használtan. A tulaj azt mondta, hogy nagy tér kell neki és panelba nem ajánlott, meg túl erős.
Józan paraszt ésszel olyan nincs, hogy túl erős sub, ezért van rajta szabályzó nem? Ha nagyon durva lenne leveszi az ember 10%-ra pl.
Tényleg van ilyen, hogy bizonyos subok nem valók bizonyos helyekre?
Egy 25-30 centis sub nyilván nem való egy 10nm szobába, de egy 18nm-esbe passzol nem?Csak az utolsó mondatod miatt jutottak ezek eszembe
, szöget ütött a fejembe, hogy talán szarul szólna egy 25 centis bass reflex sw a 18nm panelszobámban akusztikai vagy mittomén milyen okból kifolyólag.
Nekem a fő lényeg, hogy nagyon szépen szóljon és dinamikusan, alapvetően nem a torz, búgós falbontós féle érdekel, számomra megfizethető áron. max 100e. -
törölt tag
Bocsi hogy megint....
Én azt arra értettem,hogy külön erösitve van és nem egyszerrre erösit,amit nem ritkán a 20 ezres kategória alkot. Mi nyelvünkön:nem passziv.Legalábbis úgy értettem,errre gondolt kérdésében azért irtam neki hogy nem erösitett,az elő csak véletlen elirás volt az előre helyett.. Természetesen tudom,hogy előrősitve van. -
Gabor970
addikt
Asszem lemaradok a 3803-as denonról... Az eladó szerint valaki már félig megvette...
Vaterán van fenn. Gondoltam leütöm villámáron (85e) de az eladó egy 3 értékeléssel rendelkező valaki, azok is pár naposak, valós fotó nincs fenn a cuccról, csak netről szedett. Nem mernék így előre utalni. A távolság (350km) miatt személyes átvétel nem lehetséges. -pontosabban annyit már nem ér meg nekem, hogy még 15e Ft-ért utazzak is- -
-
Gabor970
addikt
rosszul fogalmaztam. Nem úgy értettem, hogy esetleg jobb, hanem hogy esetleg nekem lehet jobb is ebben a 70e Ft körüli árban, mint egy 308-508-as onkyo. A szolgáltatásoknál nekem is fontosabb a hangzás, ha azt mondod, hogy egy ilyen jobb hangminőséget produkál DTS és DD vonalon, valamint sztereóban, akkor inkább emellett döntök. Szerinted ennyi idős készüléknél (gondolom 7-8 éves) nem kell még az elektrolit kondenzátorok kiszáradásos elhalálozásával számolnom?
-
Thuglife
senior tag
Ez lehet h egyedi eset, mert nekem is volt sajnos dolgom Saeco márkaszervízzel és náluk trógerebb bandát még soha életemben nem láttam!!! Nem akarom részletezni de gondolom az Avplanet is a márkaszervízbe vitte, csak sajnos ott semmit nem tesznek a megjavítás érdekében! Na ez nagyon OFF volt, megyek is..
-
törölt tag
A mostanit amúgy sem akartam hosszú távon megtartani, csak arra vettem, hogy valami hajtsa a rendszert. De most legalább látszik, hogy valóban lesz értelme a cserének. 300 ezret mondjuk nem fogok költeni az új gépre, egy ilyen drága (ez mondjuk relatív) erősítő nem áll arányban a rendszerem többi elemével.
Főleg, ha a használt is játszik - a Vateráról most egy 745-öst lehet annyiért elvinni. A 630-as viszont csak 85 ezerbe került. Szívesen vennék én is egy hasonlót, csak nem akarok lemondani a HDMI nyújtotta kényelemről.Gál István: Később több hangfalat is szeretnél rákötni? Mert ha nem, akkor ne házimozi erősítőt vegyél, hanem egy kétcsatornás jószágot.
Közben megelőztek. -
törölt tag
"HD kellt" HD hangra,7.1-re értettem .Akkor kellene sztem,ha használja a BDjátszót és/vagy médiaplayert LCD vagy plazmatévén és oda szeretné küldeni úgy a képet és a hangot,hogy ne menjen neki az erősitő.De ha erősitő megy akkor oda is menne a HDMi és kihasználná a 7.1et. Ezt Pioneer esetén gondoltam,Onkyon ez megoldott.
Ha esetleg nehezen érhető,amit irok,vagy abszolut nem jó megoldás,akkor bocsi! -
törölt tag
Én is több olyan embert ismerek, akiknek a csöves a non plus ultra, a tranzisztorosakat pedig kategorice alájuk sorolják. Fórumokon is a leggyakrabban ezzel a véleménnyel futok össze, ehhez képest felüdülés volt olvasni egy sallangmentesen megfogalmazott ellenkező véleményt valaki hozzáértőtől. Csak ennyi.
Igaz, a családban van valami méregdrága csöves jószág, s az a ProAc Studio 110 hangfalakkal bámulatosan szólt. Hogy ezzel szemben a tranzisztoros technika mire képes azt nem tudom, csak szabadidőmben néha olvasgatok a témában.
-
elbandi2
tag
-
-
ricsik
őstag
Hallottam hírét, hogy ez már egész jó, de nem teszteltem. Neked van saját tapasztalatod?
Jut eszembe csak fat32-t támogat 4 gigáig, szal usbről, vagy cd+ről kilőve a nagyobb mkv, a júniusi firmware-re ígérték, hogy menni fog a DLNA, elvileg ott nem lenne gond a 4 giga feletti mkvkkel, de nem jártam utána ez mennyire megy ténylegesen.
-
Gabor970
addikt
hát én is kész vagyok, ahogy válogatok. Már eldöntöttem, hogy 100e alatt kellene maradni. Ahogy keresgetek, beleakadok [ebbe] . Hát nem épp házimozi, de meginogtam. Kell nekem 5.1, mikor ugyanannyiért egy csövest is megkaphatok?
Asszem jobb lenne pár napra lekattannom a témáról -
jones965
Modder
Valójában pontosan a blue-ray lemezek lejátszása kapcsán , és azok térérzetének növelése érdekében feszegetem ezt a témát. A Pro Logic dolog annyira nem érdekel, amiatt biztos nem ruháznék be + 2 db háttérsugárzó beszerzésébe.
A 7.1-es hang megszólaltatása is elég nekem.
Ezek alapján akkor felesleges a plusz 2 db sugárzó beépítése a front kiegészítésére?(#12733) Warter:- én most hétvégén vettem ilyen erősítőt, és sajnos azt kell mondjan, nem támogatja standby pass through funkciót. Ráadásul ott tartok, hogy az audio pass through funkciót sem, legalábbis eddig nem tudtam úgy beállítani, hogy bármilyen jelforrásból az erősítőn keresztül a hang átmenjen a megjelenítőre.
-
Gabor970
addikt
Köszönöm!
És Sancinak is természetesen!
Kezd az 508-as onkyo egyre szimpatikusabb lenni. láttam 90e Ft áron.
Olyan best buy-nak tűnik ebben az ársávban. Persze lehet nem jól gondolom, de tetszik.
Végülis vele árban a 1610 versenyezhet.
Nekem a video jel felkonvertálásra egyáltalán nincs igényem, sem szükségem. -
Gabor970
addikt
képtelen vagyok dönteni :-)
Most nézegetem az onkyo erősítőit is. Az 508as miben gyengébb denon 1911-től? ha jól látom mindkettő ugyanazokat a dolgokat tudja, 7.1-esek, csak az ára jóval olcsóbb az onkyo-nak. Ugyanezt nézem a 308 vs 1611 denon párosnál.
Hangminőségre elmarad az onkyo? az 508 - 308 páros is csak a 7.1 - 5.1 dologban különbözik? hangminőség? A 308 elég kedvező áron van a tudásához képest. (legalábbis az én szememmel) -
törölt tag
Én készségel elhiszem.Jómagan nem is használom/használnám.
Mindazonáltal kérdezlek:a Dolby Digital Plus, DD Thrue és a DTS MA tartalmaznak 9.1 es és az felettti kiterjesztéseket is.Nos ezek megegyeznek a Dpl llz helyzetével vagy ujabb csatornák lesznek?Értsd helyileg ugyanugy front fölé vagy azok mellé kell telepiteni.Természetesen tudom(sejtem),hogy 9.1-es kierjesztéssel jelenleg kevés inkább zéró tartalom érhető el jelenleg. -
Vidala
senior tag
Ezért jó, hogy több fülünk van, és többet hallunk
Én klasszikust inkább csak az utóbbi időben kezdtem el "rendszeresen" hallgatni. Valami fura okból kifolyólag, mióta megvan a jelenlegi cuccom, és rácsatoltam a Mezzo-t egy digitális kábellel az erősítőreA DVD koncert nézés nálam is kimaradt az igények figyelembe vételénél.
Akkor DVD lejátszó kell...Csak még egy kicsit off: a múltkor elcsíptem egy '62-es Count Basie konceret. Hihetetlen jól szólt! Döbbenetes, hogy a felvétel minősége mennyit számít és már akkor is milyenenekt tudtak. Utána volt egy 81-es koncertje is: recsegett-ropogott szörnyű volt, pedig a Carnegie Hall-ban vették fel.
-
lean
aktív tag
akkor ez talán elég bizonyíték.
hozzáteszem én sem tudtam, de elég picit utánaolvasni...D&M Holdings Inc. was created in May 2002 when the operations of Denon Ltd. and Marantz Japan Inc. merged-hence the name D&M Holdings.
Following the merger, D&M Holdings continued its strategy of buying premium electronics companies and positioning them as global market share leaders through the introduction of world-class management practices and access to both financial assets and global distribution systems. D&M acquired McIntosh Laboratory and Escient in 2003. Boston Acoustics and its sister brand, Snell Acoustics, were purchased in 2005 and Philips Sound Solutions, now called D&M Premium Sound Solutions and Calrec were acquired in 2007. In 2008, D&M acquired Allen & Heath.
-
Thuglife
senior tag
Ez nekem is szemet szúrt, kicsit keresgéltem és ezt az oldalt találtam:
D&M Holdings -
Bitlisz
aktív tag
Most a régi szériás nagyobb Marantz-októl eltanácsoltak: Marantz XXX4 Series Failure Issues.
Nameg az is, hogy az újabb Marantz-ok, egyfajta feltuningolt átdizájnolt Denon-ok...(egy cég) -
Bitlisz
aktív tag
Köszi a választ!
Gondoltam, hogy a többsége amit írtam nem az igazi.
A kérdés az lenne, hogy megéri-e váltani a most (110-ért lehet elmenne a HK) akciós Marantz NR1501-re (~100ezer aug 31-ig), vagy "kicsit" többért a Marantz SR5004-re (~170ezer), vagy várjak az újabb modellekre.
Utóbbiakra külföldön előrendelésben ezeket az árakat láttam:
Marantz NR1601: 600USD/500GBP -> 130-170ezer
Marantz SR5005: 800USD/700GBP -> 175-240ezer
Gondolom itthoni ár valahol a nagyobbik közelében lesz, ekkor már ki is húznám az 5005-öst.Sajnos Pécsen nagyon nincs lehetőség meghallgatni a dolgokat, pláne nem otthon...pedig akár letétbe is letenném a pénzt...ilyenkor irigylem igazán a pestieket.
Esetleg találtam mégegy érdekességet:
Philips AVR-9900 (~NAD T747)
Ezen kicsit meglepődtem, igaz nem olcsó még mindig (~240ezer, de régebben láttam 700EUR-ért is),
de állítólat pont ugyanaz belül és hátul mint a nad (~ami 280ezer)
itt egy teszt (ugyanez az erősítő): http://www.areadvd.de/hardware/2009/philips_htr9900_1.shtml
Ez a nadról: http://www.hifi-forum.de/viewthread-46-33336.html -
Vidala
senior tag
Egyetértek. Mivel úgy veszem ki a szavaidból, hogy a komolyzene hallgatás lenne a prioritás, ezért egy jó sztereo rendszer lenne talán a legmegfelelőbb. Sztereo erősítő + két hangfal (akár polcsugárzó) + lejátszó igény és lehetőség szerint. Utóbbi (esetleg egy PC formájában) meglenne?
-
jones965
Modder
Az elképzelésem, vagyis inkább a hely adta lehetőségem, hogy a 2 plusz oldalsó surround-ot a menyezetre tudnám felfogatni, a többi elhelyezése egyébként is adott, ami megfelel az elvárásoknak. ( Eddig 6,1-es rendszer volt kiépítve).
Kérdésem, hogy ez esetben mennyire tolódnának el a 7,1-es hangképek, vagy a 920-as erősítő MCAAC funkciója tudja ezt lekezelni.(#12601) Sanci38:-már amennyire szolnok annak számít. Egyébként írtam, hogy mik a meglévő komponensek.
-
Yamaha R1
tag
De, olvastam. Sőt nem csak az első hozzászólásban, hanem több hozzászólásban is felmerült ez a dolog. Lehet csűrni-csavarni, a lényeg, hogy nem ajánlatos az erősítőn megadottnál kisebb impedanciájú hangszórókat használni. De itt mégis ez történt. Annyit kérdeztem mindössze, hogy ez károsíthatta-e a hangszórókat. Ha igen, akkor hogy lehet rájönni?
Gondoltam ezek olyan kérdések, amiket esetleg más is hasznosíthat. De látom Neked, mint "hozzáértőnek", egyszerűbb belekötni 1-1 elírásba / fogalmazásba, mint ténylegesen kisegíteni olyat, aki nem foglalkozott behatóbban a témával.
-
Vidala
senior tag
Egyetértek, csak mivel megvan a konkrét "álomerősítő", azért ajánlottam a linket.
A másik oldalról viszont KTTech dilemmáját is teljesen át tudom érezni. Nemigazán tudok én sem olyat, amihez "jobban passzolna" pl. az SCS178, de tudja az összes többi feature-t.
Viszont van neki egy pár igényesebb sztereo doboza is, ami kicsit árnyalja a képet (már zenehallgatás esetére). Amúgy nem féltem, hogy rossz döntést hozna. -
-
KTTech
veterán
Ja, az objektíves hasonlatod nem állja meg a helyét... ugyanis az F1.4-es obikat csak akkor használjuk nyitva, ha nincs más lehetőség, egyébként rendesen lerekeszeljük, nem ritkán F8-ig is, ha az kell. Az 1.4 inkább csak lehetőség, illetve jól jön a kereső világosságánál, valamint az AF-nek is segíthet (bár kisebb kategóriás dSLR-eken könnyen visszaüt ez).
-
KTTech
veterán
Akkor legyél szíves és mondj nekem egyetlen olyan erősítőt, ami az általam megadott paramétereknek megfelel:
- DCDi analóg bemenetekre (legalább 1 S-Video, de jó lenne ha out is lenne az SVHS miatt, 1 komponens és 1 kompozit)
- mérőmikrofon (mert fülre ugyan be nem állítja senki normálisan)
- Night sound (sajnos panelben nem árt ha van)
- 5.1
- 3x be HDMI (és nem passthrough)
- 2x optika
- 2x coax
- 2x HDMI ki (1.4 egyelőre nem fontos)
- Phono In
- Tape In/Outés még árban is passzol a hangdobozokhoz. Mert per pillanat ez a max. amit rá tudok költeni, pontosabban ez is túl van a maximumon.
Van egy tippem, hogy nem tudsz erre megfelelőt mondani, mert én már hónapok óta keresem... de nem találtam meg.
-
KTTech
veterán
Jelen esetben az a gond, hogy ami olcsóbb, abban meg nincsenek benne a számomra szükséges dolgok. Az, hogy az erősítő hangminőségét nem aknázza ki a hangfalszett, az egy dolog, de nem is ront az hogy normális jelet kap a hangfal.
Pl.: nekem nem kell 50W-nál több, nem kell 7.2 csatorna, ezek számomra pénzkidobást, felesleges tudást jelentenek. Nekem 5.1 elég, nem kell a HD hang, hiszen nincs olyan hallgatási környezet, ahol előjönne az előnye.
Kell viszont: normális analóg felkonvertálás - DCDi legalább - (ha már itt tartunk: S-VHS is a komponens és kompozit mellett), mikrofonos beállítás, megfelelő számú analóg és digitális bemenet (2x koax, 2x optika, 3x HDMI és 1-2 HDMI kimenet).
Az lenne a célom, hogy a TV egy megjelenítő eszközzé váljon és csak egyszer kelljen a távhoz nyúlnom: amikor bekapcsolom (vagy amikor TV-t nézek és csatornát váltok): minden egyéb bemenetválasztást és beállítást az erősítő csináljon. Olyanról meg nem is álmodok, hogy esetleg még egy phono bemenetem is legyen, ilyen árkategóriában...
-
törölt tag
-
O_L_I
őstag
Bár alapvetően egyet értek hogy nagyon túlzóak a számok, azonban az igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy az Audyssey a centerem full rangere rakja a hátsókat pedig 40hz-s cutoffra, tehát olyan óriási kamu nem lehet mert ha jól tudom a Audyssey hajlamos min 10-20 hz ráhagyással belőni a vágási frekit.
-
O_L_I
őstag
Hú most így hirtelen
Majd összeszedem az alkatrészeket és véleményezed
Viszont így másfél év után jutott eszembe, hogy nekem a hangfalaimon 4-8 ohm van megadva impedanciának Na most ezt már eleve nem vágom, hogy akkor most 4 vagy 8, de ami még fontosabb az erősítőmnél úgy írja a manuál hogy: 4 ohmra kell állítani ha bármelyik hangszóró 4 vagy több de kevesebb mint 6.
6-ra amennyiben minden doboz ellenállása 6 és 16 ohm között van.Ebben az esetben mire kell állítani?
-
törölt tag
Azért egy 4k-s digitális 3D-ready vetítővel ellátott, THX Ultra2 rendszerrel, zeneileg is kiváló elő-és végerősitővel és referencia hangfalakkal ellátott rendszerrel márkafüggetlenül -ugyancsak THX Ultra2- és a MÜPA előadótermével kiegyeznék,nem is kellene jobb.
Tudom,Te kapásból mondanál jobbat.Pl.Stanford egyetem hangtechnikai laboratóriuma,ahol dollármilliókat érő hangtachnika van. -
O_L_I
őstag
Tehát azt mondod hogy ne számítsak jobb hangzásra ha lecserélem a hátsó portos dobozokat elsőre? Mert akkor hagyom a fenébe az egészet mert azért a C7 nem kategóriákkal jobb mint a Victám bár (jelentősen levegősebben szólt)
Úgy gondolkodtam hogy a közép és magas tartomány biztos jobb lesz egy kicsivel plusz hozzájön az elől lévő port előnye (nálam) és úgy már megérheti a váltást.
Ja és a többi darbról (center, hátsó) ne felejkezzünk meg mert azoknál ha lehet még szerencsétlenebb a hátsó port.
-
BaLee
addikt
Pedig nekem elég jónak tűnt, bár lehet csak azért mert nem vártam ilyen jót. Bár szinte mindenhol azt olvastam illetve mondták tapasztalatból, hogy a C7nek vannak a legdinamikusabb mélyhangjai ebben az árkategóriában.
Viszont akkor nem vacilálok, lesz majd mellé mélyláda is, csak idő kérdése.
-
-
speedmetal
tag
"A tévéd skálázója ugyanúgy felkonvertálja a DVD képét, mint a lejátszó."
Nem úgy vettem észre."Struccpolitika, amit művelsz."
Kevés egyértelműbb dolgot állapíthattál volna meg."Vehetnél tisztességes hangú rendszert..."
Vehetnék, de vannak sokkal fontosabb dolgok is, amire a pénzem költhetem."...nem akarod meghallani, hogy azokon túl is van élet."
Nem, mert pontosan tudom milyen vagyok, és most semmi kedvem több százezer Forintot elkölteni fadobozokba zárt membránokra, meg 430 széles hangerősítőre.
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Gumi és felni topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest