- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Aktív témák
-
Vidala
senior tag
válasz
Bitlisz #13800 üzenetére
Ekszküzé moá!
Megnézhettem volna, de így már be is ugrottak a dolgok már korábbról.Ha összeáll rendesen az új cucc, akkor miért lenne szükséged a jelenlegi erősítődre?
Én is kissé szentimentális tudok lenni néha, de ha komolyabban tudsz előrelépni, akkor max. egy teszt erejéig lehet érdekes a dolog (plusz ha elég sokat használtad, akkor a hangja úgyis benne marad a füledben)
Hiába nőttek a szívedhez azok a Celestionok, ehhez majd már komolyabb dobozok dukálnak majd. Viszont kapkodnod sem kell
-
-
BBéci
legenda
válasz
Bitlisz #13765 üzenetére
Volt szerencsém ehhez az előfokhoz, remek darab, csak ajánlani tudom. A StreamAudió forgalmazza, náluk hallgattam.
Milyen végfokot kötnél hozzá?Kimi02!
Egy Dune-vel jobban jársz!(#13781) Jasonchan
Az erősítő abból "főz", amit kap. Ha 7.1 analóg jelet, akkor azt erősíti.
Régóta ugatom, hogy inkább egy használt középkategóriás receivert érdemes venni, mint egy új, HD dekóderes belépőt. Ugyanannyi pénzért.
Szerintem. -
Vidala
senior tag
válasz
Bitlisz #12652 üzenetére
Hmmmm. Személyesen nem hallottam ezeket a dobozokat, de utánaolvasva egész kellemes dolgokat írnak róluk. Mindemellett mégis úgy érzem, hogy a hangdobozaid cseréjével tudnál inkább előrelépni, mint azokkal az erősítőkkel. Cseberből-vederbe.
Ezekhez az erősítőkhöz simán elfér egy min. 300-400K-s 5.1 szett, hogy egyáltalán pariba kerüljenek (és a HD hangok értelmet kezdjenek nyerni). Azért a jó kritika ellenére azok a Celestionok még a budget kategóriába tartoznak.Erősítőből pedig, egy érdemi váltáshoz min. a 250K fölé kéne menned pl. egy Denon AVR-2310-es vagy ilyesmi.
-
Gabor970
addikt
válasz
Bitlisz #12664 üzenetére
kezd letisztulni bennem, hogy mi is legyen erősítő vásárlás ügyében. Most kettő van igazán képben nálam. Marantz SR3001 és a Denon AVR-1610
Tudom, hogy a marantz az 7.1, amire igazán nem gondolom, hogy szükségem lenne, de nagyon vonzó az ára az AV-planet-nél. A denon viszont ha jól látom tudja a HD hangot is. Szerintetek melyik a jobb? Hangszórók későbbi projekt, most 4db preludium szolgáltat elöl és hátul, a sub egy Wharfedale Vardus VR-SUB8. Centerem valami nem centernek készült hangfalpár egyik darabja (preludium méret, valami régi 2 utas sanyo)
Szóval nem akarom most egyáltalán hangszóróhoz választani az erősítőt, az majd fordítva lehet később.Asszem maradhatunk annál, hogy mozira kell, nem zenére. Ha jól látom nem érem fel az olyan erősítőket amik mindkettőre jók, a zenehallgatás nálam LP hallgatást jelent, inkább veszek valami használt sztereo erősítőt ahhoz, és maradni fog az egyik pár preludium hozzá. Az asszonyom elég toleráns, nem méltatlankodik akkor sem, ha 2 pár hangfal marad elöl.
-
BBéci
legenda
válasz
Bitlisz #12659 üzenetére
Egy fórum bejegyzés semmit nem bizonyít.
Mindjárt ideírok valami marhaságot, aztán vegyék készpénznek az amerikaiak.A Harman International kötelékébe tartozik a Mark Levinson is, de botorság lenne azt mondani hogy egy cég az AKG-val.
A Denon és a Marantz egymásnak kemény ellenfelei, konkurensei.
-
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen videókártyát?
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Milyen légkondit a lakásba?
- SSD kibeszélő
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest